- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Bitteerrrr
-
Hayır tabikide sadece korkuyorum ya gerçekten böyle değilse benim yüzümden olduysa diye ve bu korkularımda onun üzerimde kurduğu psikolojik baskı aslında farkındayım ama diyorum ya öyle bi işlemiş ki hayatımda sadece o oldu başka kimse yok ya gerçek olursa söyledikleri korkum varBu adamla evlenmeyi mi düşünüyorsun, bu kadar mı nefret ediyorsun kendinden ?
Evet kesinlikle bende söylüyodun bu sevgi değil takıntı diye ama bide onun için kavga ediyoruz ona sorarsak beni bi tek o sever başka kimse sevemez.Adamdaki aşk değil saplantı. Sakın böyle biriyle evlenmeyi düşünme. Evlenince hiçbirşey değişmiyor hatta bazıları daha beter oluyor. sizdki problemler boşanma nedenleri ki siz böyle biriyle evlenmeyi düşünüyorsnz. Hayat çok kısa mutlu olacağın insanlarla olmanı tavsiye ederim.
Ayrıldım ama huzur vermiyor ki dışarıya çıktığımı duysun küfürler hakaretler ofe ayrılsana canım
böyle ömür mü geçer
. Bu soruyu bende çok soruyorum kendime hayatımda ondan başka hiç kimse olmadı ve Bana ne yaparsa yapsın ona hep sadık kaldım kimseyle konuşmadım aldatmadım evet seviyodum ama son 1 yıldır yaşattıklarından sonra herşeyin bittiğinin farkındayım düşünsenize tüm kötü şeylere rağmen ayrılık demeyen ben ilk defa istemiyorum diye kendimi parçalıyorum şuan sadece vicdan azabı yaşıyorum ya bi başkasına bana yaptıklarını yapmazsa ya gerçekten onu bu hale ben getirdiysem diyeSen bu adamı seviyor musun?
Kesinlikle doğruyerinde olsam evliligi dusunmezdim. asla degismez. ben erkegim sen kizzsin diyen kisi evlendikten sonra eve de cani isterse ugrar cani istemezse sabaha kadar gelmez sen uzulursun.
Bana bu yaşattıklarını bir başkasınada yapar mı acaba sevmiyorda onun için mi böyle yapıyor yoksa huy mu :/Bu cocukla evlenme sakin
Canim ask boyle bisey degil. Kendini kurtar ve onune bakBana bu yaşattıklarını bir başkasınada yapar mı acaba sevmiyorda onun için mi böyle yapıyor yoksa huy mu :/
huy canim, eger karsisindaki kiz disli ve umursamaz cikarsa ona yapamaz o yuzden ayrilir kizdan bence, cunku onun yapisi bu.Bana bu yaşattıklarını bir başkasınada yapar mı acaba sevmiyorda onun için mi böyle yapıyor yoksa huy mu :/
İnşAllahYol yakınken dön anam dön sil kafandan bunu şimdi böyleyse evlenince boşanmayı düşünüyorum konusu açarsın Allah korusun, daha iyi kısmetler bulursun inşallah
Doğruyu söylüyorsun yalan söyleme sebebimin onun herşeyi abartıp beni buna itmesi oda bunun fazlasıyla farkında aslında evet ilerisi benim için çok daha kötü olcakNaaah duzelir.. senden dolayida boyle degil kendi ici pis oldugu icin boyle emin ol.. kendi agizyla demis ewlenince boyle giyinemeyeceksin diye onu diyen evdende çıkarmaz cam perde de actirmaz kimseylede gorusturmez yapabilecek misin.. ki sana hakaret kufur etmeye hakki yok yalan soyledinse bitirsin niye kufur ediyor bitirmiyorsada susup devam edecek.. kendine gel ileriyi dusun.
Gerçekten kurtulmak istiyorum olsun yinede çok teşekkür ederimbence kendini aklamaya calisiyor senin yüzünden böyleyim diyerek. cnm bence sen bundan bir an önce kurtulmaya bak. nasil olur hicbir fikrim yok ama.:-(
Bana senden başkasına bu kadar iyi davranmam döverim bile diyo ama bilemiyorum gerçekten beni mahvettihuy canim, eger karsisindaki kiz disli ve umursamaz cikarsa ona yapamaz o yuzden ayrilir kizdan bence, cunku onun yapisi bu.
Evet tam olarak bu strajeti üzerinden gidiyo ayrılırsan çok mutsuz olcaksın ama ben Mutlu olurum pişman olcaksın vbayrilman icin kendine guvendiginj hissetmen lazim ona da hissettirmen lazim. yoksa daha cooook cokertir bu adam senin psikolojini "ayrilirsan soyle olur..." diye diye. hic de onun dedigi gibi olmuyo merak etme.
hic inanma, seni avcunun icine almis goruyor bence. cok bunalirsin demedi deme. ne cok gevsek nede cok abartili siki insan iyi degildir.Bana senden başkasına bu kadar iyi davranmam döverim bile diyo ama bilemiyorum gerçekten beni mahvetti
Evet başarcam inanıyorum sadece biraz zamanCanim ask boyle bisey degil. Kendini kurtar ve onune bak
Evet ben ona ilk defa böyle rest çekip seni istemiyorum küfürlerinden bıktım güvenmiyorum diye tepki verince neye uğradığını şaşırdı sen böyle değildin lesin hayatında biri var diye saldırmaya başladı bu defada çünkü normalde dayanamaz nolursa olsun barışırdımhic inanma, seni avcunun icine almis goruyor bence. cok bunalirsin demedi deme. ne cok gevsek nede cok abartili siki insan iyi degildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?