Acil yardıma ihtiyacım var:(

Bu adamla evlenmeyi mi düşünüyorsun, bu kadar mı nefret ediyorsun kendinden ?
Hayır tabikide sadece korkuyorum ya gerçekten böyle değilse benim yüzümden olduysa diye ve bu korkularımda onun üzerimde kurduğu psikolojik baskı aslında farkındayım ama diyorum ya öyle bi işlemiş ki hayatımda sadece o oldu başka kimse yok ya gerçek olursa söyledikleri korkum var

Evet kesinlikle bende söylüyodun bu sevgi değil takıntı diye ama bide onun için kavga ediyoruz ona sorarsak beni bi tek o sever başka kimse sevemez.

yerinde olsam evliligi dusunmezdim. asla degismez. ben erkegim sen kizzsin diyen kisi evlendikten sonra eve de cani isterse ugrar cani istemezse sabaha kadar gelmez sen uzulursun.

Sen bu adamı seviyor musun?
. Bu soruyu bende çok soruyorum kendime hayatımda ondan başka hiç kimse olmadı ve Bana ne yaparsa yapsın ona hep sadık kaldım kimseyle konuşmadım aldatmadım evet seviyodum ama son 1 yıldır yaşattıklarından sonra herşeyin bittiğinin farkındayım düşünsenize tüm kötü şeylere rağmen ayrılık demeyen ben ilk defa istemiyorum diye kendimi parçalıyorum şuan sadece vicdan azabı yaşıyorum ya bi başkasına bana yaptıklarını yapmazsa ya gerçekten onu bu hale ben getirdiysem diye​

Bana bu yaşattıklarını bir başkasınada yapar mı acaba sevmiyorda onun için mi böyle yapıyor yoksa huy mu :/
huy canim, eger karsisindaki kiz disli ve umursamaz cikarsa ona yapamaz o yuzden ayrilir kizdan bence, cunku onun yapisi bu.

Doğruyu söylüyorsun yalan söyleme sebebimin onun herşeyi abartıp beni buna itmesi oda bunun fazlasıyla farkında aslında evet ilerisi benim için çok daha kötü olcak

ayrilman icin kendine guvendiginj hissetmen lazim ona da hissettirmen lazim. yoksa daha cooook cokertir bu adam senin psikolojini "ayrilirsan soyle olur..." diye diye. hic de onun dedigi gibi olmuyo merak etme.
Evet tam olarak bu strajeti üzerinden gidiyo ayrılırsan çok mutsuz olcaksın ama ben Mutlu olurum pişman olcaksın vb

Bana senden başkasına bu kadar iyi davranmam döverim bile diyo ama bilemiyorum gerçekten beni mahvetti
hic inanma, seni avcunun icine almis goruyor bence. cok bunalirsin demedi deme. ne cok gevsek nede cok abartili siki insan iyi degildir.

hic inanma, seni avcunun icine almis goruyor bence. cok bunalirsin demedi deme. ne cok gevsek nede cok abartili siki insan iyi degildir.
Evet ben ona ilk defa böyle rest çekip seni istemiyorum küfürlerinden bıktım güvenmiyorum diye tepki verince neye uğradığını şaşırdı sen böyle değildin lesin hayatında biri var diye saldırmaya başladı bu defada çünkü normalde dayanamaz nolursa olsun barışırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…