başka bir hastaneye git bana hep kanama çok önemli öyle bir durumda hemen gel dediler doğum hastanelerinde acil doktorları vardır zeynep kamil gibi
kanamanın nerden geldiğine bakmalı dr. yarın git mutlaka
yarın gidersin dr bakar nereden geldiğine ona gre ilaç verir.Benim ilişkiden sonra oluyordu öyle lekelenme eğer öyle birşey olduysa br süre ilişkiden uzak durun.
nerde oturuyorsun canım Batı Bahat Hastanelerinde mutlaka kadın doğum var onlara baak
canım bende de 12 haftadaolmuştu. gece gittim ilk olunca korkmuştum ama rahimle alakalı degildi. rahim altında kanamalı alan varmış. ilaç bile vermemişti kesin istirat etceksin demişti doktor. sonra kahverengine döner dedi. sonra 24 de oldu ozaman progestan verdi. geçen yine oldu yorulmaya yürümeye baglı olabiliyormuş. bebekle ilgili hiç bir sıkıntı olmadı benim herşey normalmış. belki adet döneminse ondanda olabilirmiş. ama sen yarın bir doktoruna görün. nerden kaynaklanıyor bakılsın. ama içinide ferah tutmaya çalış. dinlen. birde bol su iç. çünkü bana 24 te serum vermişlerdi suymuş o aslında böyle durumda su takviyesi falan yapılıyormuş. bol su içmeye çalış....
Çok yürüdüğün için olabilir önemsiz olabilir ama mutlaka hastaneye git hemen.Hamileliğin hiçbir döneminde kanama leke vs. normal değildir.Ben plasenta previalı bir hamilelik geçirdim en belirgin özelliği ağrısız sızısız sabaha karşı olan kanamadır.Seninki öyledir demiyorum tabii ki ama ihmal etme sakın.İnşallah bir daha yaşamazsın.
sağolasın amin.plasenta previa yı okudum zor bir dönem nasıl geçirdin sonuç ne oldu ilk nasıl doktora başvurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?