Acil yardım!!!

karcicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
565
12
26
İstanbul
Merhaba arkadaşlar..

Ben 16 haftalık hamileyim ilk olucak inş şuana kadar küçük hamilelik sorunları dışında bir sorunum olmadı ama sabaha karşı 5 gibi wc gittiğimde 3 4 damla açık
kırmızı kan geldi sonra yattım kalktığımdada kahverengi olarak devam etti şimdi yine baktım az kahverengi leke gelmiş bu neden olabilir çok tecrübesizim
bugün resmi tatil olduğu için bulunduğum yerdeki hastaneler de kapalı acilde de kadın doğum yok fikir ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tşkkürler

başka bir hastaneye git bana hep kanama çok önemli öyle bir durumda hemen gel dediler doğum hastanelerinde acil doktorları vardır zeynep kamil gibi

kanamanın nerden geldiğine bakmalı dr. yarın git mutlaka

yarın gidersin dr bakar nereden geldiğine ona gre ilaç verir.Benim ilişkiden sonra oluyordu öyle lekelenme eğer öyle birşey olduysa br süre ilişkiden uzak durun.

Son düzenleme:
başka bir hastaneye git bana hep kanama çok önemli öyle bir durumda hemen gel dediler doğum hastanelerinde acil doktorları vardır zeynep kamil gibi

biraz araştırdım 4 aylıkken yatak istirahati yaparak üstesinden gelinir diyor ilk üç ay tehlikeli diyor

ilişki yok ağır kaldırma yok sadece kabızlık var bu ara o sabah fazla zorladım wc de birde birşeye kafamı takıp üzüldüm bunlara bağladım biraz olabilirmi?

canım bende de 12 haftadaolmuştu. gece gittim ilk olunca korkmuştum ama rahimle alakalı degildi. rahim altında kanamalı alan varmış. ilaç bile vermemişti kesin istirat etceksin demişti doktor. sonra kahverengine döner dedi. sonra 24 de oldu ozaman progestan verdi. geçen yine oldu yorulmaya yürümeye baglı olabiliyormuş. bebekle ilgili hiç bir sıkıntı olmadı benim herşey normalmış. belki adet döneminse ondanda olabilirmiş. ama sen yarın bir doktoruna görün. nerden kaynaklanıyor bakılsın. ama içinide ferah tutmaya çalış. dinlen. birde bol su iç. çünkü bana 24 te serum vermişlerdi suymuş o aslında böyle durumda su takviyesi falan yapılıyormuş. bol su içmeye çalış....

bayram ziyaretleri dolayısıyla çok yürüdüm bu ara ve de hiç su içmedim günde 2 bardaktı

Çok yürüdüğün için olabilir önemsiz olabilir ama mutlaka hastaneye git hemen.Hamileliğin hiçbir döneminde kanama leke vs. normal değildir.Ben plasenta previalı bir hamilelik geçirdim en belirgin özelliği ağrısız sızısız sabaha karşı olan kanamadır.Seninki öyledir demiyorum tabii ki ama ihmal etme sakın.İnşallah bir daha yaşamazsın.

sağolasın amin.plasenta previa yı okudum zor bir dönem nasıl geçirdin sonuç ne oldu ilk nasıl doktora başvurdun

sağolasın amin.plasenta previa yı okudum zor bir dönem nasıl geçirdin sonuç ne oldu ilk nasıl doktora başvurdun

Çok zor bir dönemdi.16 haftalıkken kahverengi hafif bir leke oldu akşam.Doktorumla konuştum o da hastaneye git mutlaka dedi.Ordaki doktor söyledi ilk ama daha çok erken bu haftalarda normal plasentanın aşağıda olması dedi.Ha çıktı ha çıkacak derken 24.haftada kanamayla hastanede buldum kendimi.Sonra ara ara hep kanamalarım oldu.O kanamalarda kısa süreli hastanede yattım çıktım en son kanamamda doktor seni çıkarmıyorum doğuma kadar hastanedesin dedi ve yattım.Tuvalete bile kalkmadan yatakta geçen yaklaşık 1 ay yattım ve 33+4'te kanamalı olarak acil sezaryene alındım.Çok şükür oğlum sağlıklı doğdu bir sorun yaşamadık.Onun için kanamalı bir hamile hikayesi okuduğum an hemen hastaneye gitmelerini tavsiye ediyorum.Dediğim gibi geçici de olabilir o günlük yorgunluktan kaynaklanan bir problem olabilir ama tam tersi önemli de olabilir.

dün doktora gittim arkadaşlar düşük riski olarak algılıyoruz dedi ve progestan verdi bol istirahat dedi çok şükür

Bende de olmuştu lekelenme yorulduğum için ama ben hemen doktora gitmiştim bence hemen gidip bir muayene olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…