• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım?

sedarrades

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
8
0
86
İstanbul
merhaba arkadaslar, 5 haftalık hamile oldugumu öğrendim aslında kafam karısık esimin hamile oldugumdan haberi yok henuz 6 aylık evliyim ve dogurup dogurmamakta kararsızım cok erken oldugunu düşünüyorum,buyuk ihtimalle aldırıcam bursada guvendiğiniz bildiğiniz bir kadın dogum uzmanı önerebilir misiniz? özel olması tercihim kürtaj için p.tesi için randevu almayı düşünüyorum

Ayyy canım yapma ne olurr yazık değil mi??Bak biz burda uğraşıyoruzda olmuyor..Ne bileyim sıkıntın olabilir ama bak ne güzel bir meleğin olacak çok yazık olur :gitme:

canim yaaa yapma derim bak onun yiyecek ekmegi icecek suyu varmis annesi:emir_bebek: simdi sen bu bebise nasil kiyacaksin! inan simdi farkinda degilsin ma hele bi karninda kimildasin hele bi kimildasin bak ozaman hayatta en güzel seye sahip oldugunun farkina varaaksin güzelim!

bence de yapma kıyma bebeğine bak ben 4 haftalık düşük yaptım canımdan can gitti resmen
eşine anlat
zaten kürtaj için bile eşinin izni olması lazım
kıyma derim bebeğine

bu bebeği istememenin gerçekten geçerli bir sebebi var mı yoksa tek neden erken olduğunu düşünmen miCADIARZU

ne kadar evlisiniz bu kararı alma sebebini iç dünyana sorarmısın canım,kendini hazırmı hissetmiyorsun ?

Nasıl kıyacaksıııın????????
Rabbim sana böyle bir mucizeyi göndermiş şükret bencee..herkez ne emek çekiyo yıllarca bebekleri olmuyoo..hem ilk kürtajın olacaksa dikkatli ol derim allah korusun sakat bile kalabilirsin(yani tekrar hamile kalman belkide zorlaşacak))

bizler yıllarca uğraşırke allah sana aratmamış ne güzel de ne demeye aldıracaksın keşke evimde ekmeğim olmasada bu dünyada bi tanede olsa bebeğim olsa gözüm arkada kalmasa deri aldımnı ben kafam almadı ama sen bilirsin bu dünyanın bide öbür tarafı var orda ne diyeceksin imkanım z yokmu diyeceksin

Nasıl kıyacaksıııın????????
Rabbim sana böyle bir mucizeyi göndermiş şükret bencee..herkez ne emek çekiyo yıllarca bebekleri olmuyoo..hem ilk kürtajın olacaksa dikkatli ol derim allah korusun sakat bile kalabilirsin(yani tekrar hamile kalman belkide zorlaşacak))

tamamen sana katılıyorum lovesam cok yazık edersin..yapma oda bi can......sükret ve vazgec düşünmen biile kötü....

daha erken yenı evlısın ama bebek herseye deger bence evlat sahıbı olanlar evlat herseye deger ıykı olmus dıyolar en guzel sey dıolar bende 6 aylık evlıyım korunuyoruz ama esımden dolayı bende cok ıstıyorum aslında

canım ALLAH sana dünyanın en güzel şeyini nasip etmiş yapmaa,en fazla 1 sene sonra sen kendin isteyeceksin evde bir neşe,cıvıl cıvıl bi ses,gördüğün bebeklerden gözünü alamama.tamam bencede en fazla 1 sene çocuk yapılmaması eşler açısından daha iyi anlaşamama durumu olduğu için ama bu sana nasip olmuş çok şanslısın.bence ki fikrimizi sormuşsun eğer büyük bir problemin yoksa kesinlikle aldırma derim tatlım.

eşine sormadan,fikrini almadan bebeği aldırman çok yanlış.Er geç ortaya çıkar bebek aldırdığın,o zaman eşin ne der?madem bu erkekten bebek istemiyorsunuz, ki bu er ya da geç başınıza gelecek bir durum ,neden evleniyorsunuz?hadi erken diyorsunuz bebek için o zaman korunma yöntemi seçmeliydiniz...sözlerimi yanlış anlamayın ama eşinize gerçekten güveniyor musunuz?kendi içinizde lütfen sorgulayın!!!

eşinizin haberi olmadan o bebeği aldırmaya hakkınız yok, sizin kadar onun da bebeği.......
aslında ortada geçerli bi sebep yokken o bebeğin canına kıymaya hakkınız yok, düşünsenize sizden başka hiç kimsesi yok............. üstelik bu dünyaya gelmeyi o istemedi, şu an onu görmüyor hissetmiyor olabilirsiniz ama artık o bu dünyada ve sizin bebeğiniz....
siz onu bütün gücünüzle koruyup kollamalıyken, nasıl kıyacaksınız o minicik yavruya.......
şu an o pirinç tanesi kadar olmasa da onu aldırmakla bi insanı öldürmek arasında hiç bir fark yok, bunu düşünmüyor musunuz
şu an erken diyebilirsiniz ama ilerde istediğinizde tekrar bu nimete kavuşabileceğinizden emin misiniz?

baktımda siteye yeni girmişsiniz ve girdiginizden beri sadece hamilelik üstüne yazmışsınız bana garip geldi ya zaten yazınızı okuyunca bunda bi saçmalık var dedim şimdi şayet evliysen bu bir düşüncemi belirtiyorum sen nasıl bir insansınki hamilesin ve bunu eşine sölemeden aldıracan bu vicdansızlık gadarlık hainlik olur o bebek tek senin degil 2 kişinin yani2.varsayım neden korunmadın neden önlemini almadın şimdi bir bebege kıyıp katıl olacan ha şimdi 3. varsayım sen evli degilsin ve bir hata yaptın bu işin çaresini arıyon olabilir sana şayet böle ise kızmaya hakımız yok insan oglu şeytana uyar ama bunu ailenden biri ile paylaşsan ve bebegin babası ile konuşsanız cahilce yapılan her hareketin cezasını ömrümüzün sonuna kadar çekeriz unutma bekarsan ailenden evli isen kocandan yardım iste son pişmanlık kesinlikle fayda etmiyor sonra o vicdanını nasıl temizlersin hayat herkese böle bi şansı vermez iyi düşün

merhaba arkadaslar, 5 haftalık hamile oldugumu öğrendim aslında kafam karısık esimin hamile oldugumdan haberi yok henuz 6 aylık evliyim ve dogurup dogurmamakta kararsızım cok erken oldugunu düşünüyorum,buyuk ihtimalle aldırıcam bursada guvendiğiniz bildiğiniz bir kadın dogum uzmanı önerebilir misiniz? özel olması tercihim kürtaj için p.tesi için randevu almayı düşünüyorum

bu ne kadar kötü birşey sen biliyormusun biz 1,5 senedir arıyoruz da olmuyor işte rabbim den ama sakın eşine söylemeden böyle birşey yapma zaten eşinin imzası lazım böyle birşey için yazık:1no2:

Back