• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım:(

losecontrol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
20
0
86
İzmir
SLM ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE OLDUM İYİKİ BÖLE Bİ SİTE VAR.hemen sorunuma geçiyorum.ben pko liyim ilaç kullanmadan adet olamıyorum bide yumurtalıklarımda 6 cm büyüklüğünde bi kist çıktı.kisti eritmesi için doktor belara adında bi doğum kontrol hapı verdi. kullanmaya başladım 13 gün geçti ilacı kullanırken adet oldum yaa çok korkuyorum nası böle bişey oldu.doğum kontrol hapının ortasında adet olunur mu.kafam çok karışık moralimde çok bozuldu bu konuda bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin:gitme::sinifsinif:

Doğum kontrol hapları ilk aylarda böyle sorunlar yaşatabiliyor. Ben 2 aydır ilaç kullanıyorum. Benzer sorunlar yaşıyorum Doktorumu bunalttım artık , sürekli arıyorum niye böyle oldu diye. 3 ay zaman tanıman lazım kendine. Rahim ancak alışıyor dedi. ınternet den de araştırdığımda aynı cevabı aldım. Yine de doktoruna danış , için rahat etsin.

SLM ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE OLDUM İYİKİ BÖLE Bİ SİTE VAR.hemen sorunuma geçiyorum.ben pko liyim ilaç kullanmadan adet olamıyorum bide yumurtalıklarımda 6 cm büyüklüğünde bi kist çıktı.kisti eritmesi için doktor belara adında bi doğum kontrol hapı verdi. kullanmaya başladım 13 gün geçti ilacı kullanırken adet oldum yaa çok korkuyorum nası böle bişey oldu.doğum kontrol hapının ortasında adet olunur mu.kafam çok karışık moralimde çok bozuldu bu konuda bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin:gitme::sinifsinif:

canım bende polikistik overliyim afyondyım konuşalım istersen

Back