emmeyi reddediyo olabilir, ben başaramamıştım bebeğim emmeyi reddetti, çok uğraştım ama olmadı, gece yarıları saat başı kalkıp acaba emermi diye denedim ama ne zaman memeyi versem iki ck cuk edip sonra kendini geri atıyodu, gece yarıları boğuşuyoduk çocukla resmen, sonunda ben yenildim başarısız oldum, emzik manyaklığımız da yoktu halbuki, ama bi yerde engelleyemiyosun, 4 aylıkken memeyi reddetmeye başladı zaten , tam ek gıdalara başladığımız zamanlarda, sürekli bağırıyodu, meme veriyodum istemiyodu, en sonunda su biberonunun ağzını çıkarttım verdim onu emdi uyudu, sonraki gnler yine uğraşmaya devam ettim ama hiçbi şekilde kabul etmedi, acaba sütümü mü beğenmiyo diye sağıp verdim o şekilde aldı, sorunu benim mememden emmicekmiş yani, inşallah emmeyi reddetmez bebeğin, insanın gücüne gidiyo, herkes emziriyo ben emziremiyorum, sütüm de vardı en çok o koyuyo, hani sütüm olmasa dicemki zaten sütüm yoktu emmiyodu, ama sütün varken emmemesi çok koyuo insana, emmiyosa bari sağayım vereyim dedim ama zamanla da kesildi, illaki kendisinin emmesi gerekiyo, sağmakla süt kesiliyo, kolay gelsin canım, ne yap et memeden soğumasına izin verme