acil yardım

inci 26

ALLAHIM bebeklerimi koru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
187
1
kızlar bugün trasverden sonra 9 günüm hiç bir belirti yok sadece rahimime burkuluyo gibi ara ara sancı giriyo acaba bebek yerine oturma sancısı olabilir mi yok sa ilaçlardan mı lütfen cevap yazın bu durumları yaşyan arkadaşlar:1no2:

mrb arkadasım ınsallah test gununde hayırlı pozıtıf sonuclar alırsın ve hamıleyım dıye yazarsın .benımde 8 gunum ama bendede hıc bı belırtı yok sadece bıraz goguslerım acıyodu sankı o da bugun kayboldu gıbı.ınsallah bebıslerımız bıze sıkı sıkı tutunmustur ve annelerını bıraz daha meraklandırmak ıcın belırtı vermıyorlardır yaramazlar.ınsallah hayırlı haberler alırız test gunlerımızde benımde test gunum 21 mayısta .hakkımızda hayırlısı olsun.

mrb arkadasım ınsallah test gununde hayırlı pozıtıf sonuclar alırsın ve hamıleyım dıye yazarsın .benımde 8 gunum ama bendede hıc bı belırtı yok sadece bıraz goguslerım acıyodu sankı o da bugun kayboldu gıbı.ınsallah bebıslerımız bıze sıkı sıkı tutunmustur ve annelerını bıraz daha meraklandırmak ıcın belırtı vermıyorlardır yaramazlar.ınsallah hayırlı haberler alırız test gunlerımızde benımde test gunum 21 mayısta .hakkımızda hayırlısı olsun.

ihşallah tutmuştur canım ikimizinkide allah isteyen herkeze versin emeklerimiz boşa çıkmaz benimde tes günüm 20 ben :emir_bebek:dayanamadım evimin yanında hastaneye yaptırdım 1 önceden akşam saat 8 sonucu alcaz ihşaallah pozatif olur:emir_bebek:

inci arkadaşım inan ki senden fazla merak ediyorum desem yeridir yani bizimle paylaş artık başkalarının hamilelik haberi bile beni çok sevindiriyor allah duysun sesini inşallah arkadaşım dua edecegim tüm sonuç bekleyenler için

ihşallah tutmuştur canım ikimizinkide allah isteyen herkeze versin emeklerimiz boşa çıkmaz benimde tes günüm 20 ben :emir_bebek:dayanamadım evimin yanında hastaneye yaptırdım 1 önceden akşam saat 8 sonucu alcaz ihşaallah pozatif olur:emir_bebek:

inşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur sana.aynı şeyleri bende yaşadım.çok zor beklemek.

kızlar bugün trasverden sonra 9 günüm hiç bir belirti yok sadece rahimime burkuluyo gibi ara ara sancı giriyo acaba bebek yerine oturma sancısı olabilir mi yok sa ilaçlardan mı lütfen cevap yazın bu durumları yaşyan arkadaşlar:1no2:

sevimli hayalet ve inci canlarım inşallah bebişleriniz size sıkı sıkı tutunmuşlardır sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah güzel haberlerle dönersiniz
benimde transfer sonrası rahimde kasılmalar bacakda kramplar ve göğüslerde hassasiyet ağrı-şişlik olmuştu çok şükür 12.gün testimde hamile olduğumu öğrendim şu ande 12 haftalık hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin .........dualarım sizinle

kızlar ne yazıksa yok bebek tes sonucum 1.71 çok kötüyüm 2 tüp bebegimdi

İnci elbet zamanı gelecek sen de kucağına alacaksın bebeğini.Geçmiş olsun umarım kısa sürede toparlarsın kendini.

X