acil yardım

xixtxixr&buse

Sana ait bütünüm :)))
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
1.183
2
116
Adıyaman
doktorların söylediklerine inanmıyorum ben hep kötü şeylr olacak diye düşünüyorum giittiğim doktorların hepside uzman ama ben kokuyorum ne yapabilirim sizce:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bende doktor görünce bayılacak gibi oluyorum çok korkuyorum doktorlardan.Hep kötü şeyler söyleyecek diye tedirgin oluyorum.

Yapmayın Dostlar, bizler müsterih olun ki, sizleri korkutmak istemiyoruz. Ve olabildiğince, sizlere faydalı olmaya çalışıyoruz. Sorunlarınızda bizlere başvurarak sağlığınıza kavuşmak varken, bekleyip kaygılarınızın size hayatı zindan etmesi bilin ki, çok daha kötü.
Sağlıkla,
Dr.Meltem Kavcar Sırmalı
www.onlineterapist.com

doktor hanım aslında korkum şu sebepten ileride daha kötü bir şey olursa ve ben şimdiden önlemini alamazsam diye aslında hemen her sorunda dr danışıyorum hatta olayı abartıp kendim de internetten araştırıyorum geçenlerde gittiğim dr çok kortuğumu anlamış ve ailemede durumu bildirmişti gittiğim dr uzman ve tıp merkezinde olmasına rağmen hastası çok ama işte nedendir bilinmez korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…