Acil yardım ??

eda123-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2024
18
4
26
Kızlar idrar testi görünürde pozitif , kan neden negatif çıktı adetim ilk defa 6 gün gecikti 5. Gün kan verdim sonuç bu

Eklentiler

• 9D7BCFA6-FC55-4404-A989-563F21A3274A.jpeg
    9D7BCFA6-FC55-4404-A989-563F21A3274A.jpeg
    22,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 9055FE1C-326D-4B9A-9DAE-BB71061195B5.jpeg
    9055FE1C-326D-4B9A-9DAE-BB71061195B5.jpeg
    65,2 KB · Görüntüleme: 50
  • 7830FB13-16F1-4DFE-AAD3-CEC36D6212C0.jpeg
    7830FB13-16F1-4DFE-AAD3-CEC36D6212C0.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 48
Test bozuk olabilir mi başka marka alıp deneyin bence kan yanıltmaz çünkü yoksa yoktur diye düşünüyorum

Betada ilk kez 0 değerini görüyorum
Genelde kendim dahil 0,12/1,20/0,2 gibi değerleri gördüm de
Verdiğiniz lab.ile alakalı sorun olabilir mi?
Kaset test net pozitif

Test bozuk olabilir mi başka marka alıp deneyin bence kan yanıltmaz çünkü yoksa yoktur diye düşünüyorum
Denedim erken gebelik o da pozitif
Bence başka yerden bidaha kan testi verin
Betada ilk kez 0 değerini görüyorum
Genelde kendim dahil 0,12/1,20/0,2 gibi değerleri gördüm de
Verdiğiniz lab.ile alakalı sorun olabilir mi?
Kaset test net pozitif
bende anlamadım aile hekimine gitmiştim

Denedim erken gebelik o da pozitif

bende anlamadım aile hekimine gitmiştim
O zaman hastaneye git canım sen saglık ocaklarına hiç güvenmiyorum şahsen laboratuvar olmadığı için kanlar gezip duruyor il ilçe sağlıkta filan acile git olmadı

O zaman hastaneye git canım sen saglık ocaklarına hiç güvenmiyorum şahsen laboratuvar olmadığı için kanlar gezip duruyor il ilçe sağlıkta filan acile git olmadı
Bende anlamdım değer aralıkları bile yok direkt 0 aciller bakarsa akşam bi gideyim çok teşekkür ederim

Bende anlamdım değer aralıkları bile yok direkt 0 aciller bakarsa akşam bi gideyim çok teşekkür ederim
Direk bakmazlar belki karın agrım mide bulantısı bas dönmesi var de 😀 zaten gebelik var mı diye sorar bilmiyorum korunmuyoruz dersiniz ister zaten test direk gebelik testi istiyorum demişti arkadasım kadın doğumdan randevu al git demişlerdi sanki hemen bulunuyormuş gibi 🙄

Direk bakmazlar belki karın agrım mide bulantısı bas dönmesi var de 😀 zaten gebelik var mı diye sorar bilmiyorum korunmuyoruz dersiniz ister zaten test direk gebelik testi istiyorum demişti arkadasım kadın doğumdan randevu al git demişlerdi sanki hemen bulunuyormuş gibi 🙄
Olmadı özelin acilene gideyim çıkar herhalde bügün adet gecikmemin 6.günü

Kızlar idrar testi görünürde pozitif , kan neden negatif çıktı adetim ilk defa 6 gün gecikti 5. Gün kan verdim sonuç bu
Test pozitif duruyor ama kan tahlılınde ilk defa direkt ‘0’ göruyorum normalde virgüllü sayılar cıkıyor bence emin olmak için tekrar test yapın tekrar pozitif çıkarsa özel hastanenın acil kısmına gidip beta hcg baktırmak ıstedıgınızı soyleyın o sekılde yaptırabılırsınız doktor beklemek ıstemıyorsanız

Test pozitif duruyor ama kan tahlılınde ilk defa direkt ‘0’ göruyorum normalde virgüllü sayılar cıkıyor bence emin olmak için tekrar test yapın tekrar pozitif çıkarsa özel hastanenın acil kısmına gidip beta hcg baktırmak ıstedıgınızı soyleyın o sekılde yaptırabılırsınız doktor beklemek ıstemıyorsanız
Kesinlikle katılıyorum size çok teşekkür ederim

X