• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım:)

Belsii

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2019
46
54
18
35
Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti yani ara ara açık kahve lekelenmem oluyor. Az önce test yaptım hayalet çizgi görüyorum yani görüyorum değil mi🙈sizce gebe olabilir miyim 2,5 senedir bekliyoruz 🥺
2A4CD792-255D-4998-9A62-FE2DDCA4EBC8.webp

Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti yani ara ara açık kahve lekelenmem oluyor. Az önce test yaptım hayalet çizgi görüyorum yani görüyorum değil mi🙈sizce gebe olabilir miyim 2,5 senedir bekliyoruz 🥺Eki Görüntüle 2801601
Eveeet yarın hemen kan verin bende siizn gibi 2 buçuk senedir bekliyorum ins Banada nasip olur dua edermisiniz rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin

Eveeet yarın hemen kan verin bende siizn gibi 2 buçuk senedir bekliyorum ins Banada nasip olur dua edermisiniz rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin
Kan testi verdim az önce değerim 57 çıktı doktor 2 güne bir tekrarlamamı istedi. İnşallah sonu da güzel olur🙏🏻İnşallah Allahım isteyen herkese size de hayırlısıyla nasip etsin, bu yollarda aratmasın 🙏🏻

Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti yani ara ara açık kahve lekelenmem oluyor. Az önce test yaptım hayalet çizgi görüyorum yani görüyorum değil mi🙈sizce gebe olabilir miyim 2,5 senedir bekliyoruz 🥺Eki Görüntüle 2801601
O leke yerlesme kanamasidir. Ama yarin poliklinige mutlakaa gidin folik asit ve progestan ilac baslatir doktor. Stres yapmayin 2gune bi iki kat artmasi gerekiyo onun icin 2 gun sonra tekrarla demistir. Ozellikle su donemde agir kaldirmayin dikkatlinolun hayirli olsun

Kan testi verdim az önce değerim 57 çıktı doktor 2 güne bir tekrarlamamı istedi. İnşallah sonu da güzel olur🙏🏻İnşallah Allahım isteyen herkese size de hayırlısıyla nasip etsin, bu yollarda aratmasın 🙏🏻
Gayet güzel ben hamileliğimi 55 ile ögrenmiştim düzenli yükseldiği sürece sorun yok

Hadi bakalım güzelce artsın değerlerin

Allah sonunuda güzel etsin inşallah cok beklemişsiniz çünkü

Merhaba çok sevindim çok tebrik ederimmm benim de bu sabah ilk 7 dakika içinde çıktı 🌸 sizce olabilir mi?

Eklentiler

• B8306CA4-34CF-4B55-8473-25089E5F5C32.webp
    B8306CA4-34CF-4B55-8473-25089E5F5C32.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 45
inbound4965990201807011165.webp
inbound2600866364375101766.webp
inbound7353194269093458200.webp
kızlar merhaba. Ben ilk defa test ysptım 3.4 dakika da silik çizgi çıktı biyandan adet sancıları ağrılarım başladı kafam çok karıştı. Bana da bişi deyin noluuurrrr.

Hamilesiniz🙈 adetiniz geçti mi ve belirtileriniz neydi
Adet günüm gecikmedi. Ve adet sancıları ağrıları başladı buyuzden çok umudum yok. Pazartesi adet olmam gerekiyor. Ama ağrılar kafamı karıştırdı. Çok arada kaldım silik çizgiden sonra da. Belirsizlik çok zor ya 😭😭😭 sadece son ilişkiden sonra sol kasık sancısı oldu bende göğüs dokununca acıma oldu hassasiyet. Ama 3 gündür de adet ağrıları başladı belde kasıkşarda da. Umut etmek istemiyorum ama biyandan da inşallah diyorum. Eğer pazartesi adet olmazsam inşallahhhh hemen kan testi yaptırıcam. Silik çizgi varken hamile olan çok duydum ama olmayan da duydum güven olmuyor galiba bu testlere ya çok kafanı karıştırdı benim.

Bir

Keşke diyorum yapmasaydım testi çok umutlandırdı beni 😭😭😭 ama adet sancıları umudumu kesiyo biyandan
Adet belirtilerine benziyor canım zaten bu kadar stres yapma pazartesi kan verirsin olmasa çıkmazdı hiç ki bazılarının gölge gibi olunca bile oluyo

Adet belirtilerine benziyor canım zaten bu kadar stres yapma pazartesi kan verirsin olmasa çıkmazdı hiç ki bazılarının gölge gibi olunca bile oluyo
İnşallah vardır. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için geröekten. Rabbim isteyen herkese de bizlere de hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah ya

İnşallah vardır. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için geröekten. Rabbim isteyen herkese de bizlere de hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah ya
Sizin bebeğiniz var mı hamilelik yaşadınız mı test falan yaptınız mı sizin nasıldı sordum böyle ama bilmediğim için kusura bakmayın

Back
X