Acil yardim

Bukalebos

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2021
12
3
36
Kizlar su an saat gece 3.22 cok çaresiz cok aci çekiyorum 6 haftalik hamileyim gece 4 gündür kahverengi lekeler geliyordu bu gece ağrı olunca acile gittim bebek kesede görünüyor dedi doktor devlet hastanesi tabi pek ilgi yoktu karnima okadar bastirdi ki anlatamam sonra kanamam da yoktu yani hafifti eve geldim tam bir adet sancisi ve aynen adet oluyorum su an parcalar falan geliyor cok kÖtü hissediyorum bebegimi kaybediyorum sanırım doktor dusecekse zaten düşer bisey yapamam dedi gonderdi bi igne verdi haftada bir kere sabah olunca doktora mi gitmeliyim igneyi mi vurunmaliyim hersey bi kac saat icinde oldu size psikolojimi anlatamam kac gundur sirtimda agri vardi oda düşük belirtisi diyorlar ama sanirim artik cok gec resmen adet oluyorum

Hatta hemen git ya acile
Kendimi cok caresiz hissediyorum doktorlar düşükse böyle kendi kendine gitmesini bekleyip kalan parca varsa aliyorlarmis bana düşersede yapcak bisey yok dedi uyuyamiyorum insan bir mudahale ederdi hemsireler zaten inanilmaz kötüydü bir suru insan var ac bakayim nasil dedi Allah kimseyi düşürmesin mecbur sabahi beklicem su an baska kadin doktoru yok acilde :KK43:

Kizlar su an saat gece 3.22 cok çaresiz cok aci çekiyorum 6 haftalik hamileyim gece 4 gündür kahverengi lekeler geliyordu bu gece ağrı olunca acile gittim bebek kesede görünüyor dedi doktor devlet hastanesi tabi pek ilgi yoktu karnima okadar bastirdi ki anlatamam sonra kanamam da yoktu yani hafifti eve geldim tam bir adet sancisi ve aynen adet oluyorum su an parcalar falan geliyor cok kÖtü hissediyorum bebegimi kaybediyorum sanırım doktor dusecekse zaten düşer bisey yapamam dedi gonderdi bi igne verdi haftada bir kere sabah olunca doktora mi gitmeliyim igneyi mi vurunmaliyim hersey bi kac saat icinde oldu size psikolojimi anlatamam kac gundur sirtimda agri vardi oda düşük belirtisi diyorlar ama sanirim artik cok gec resmen adet oluyorum
Kalk kız hemenn hastaneye nasılll ilgi gostermezler mağaşlarini bizim sayemizde alıyorlar nasill duşecek ben bir 7 haftalıken birde 9 haftalık ken kanamam oldu 7 haftaliken hemen progesteron yazdi ve yemegini bile gerekiyorsa yatakta ye kalkma dedi ama ben kv alt ust yaşiyordum yemege aşağa in çık sonra tekrar kanama oldu hemen hastaneye yatırdılar 3 gün düş bile izin bermediler ancak toalette kalktim devlet hastanesinde birde 3 gun bir serum taktilar bir serum cikartilar nasil duşer kactane kadın geldi benim durumumda mudale ettiler nasil bekleyeceksin bebek dusuyor hemen acile gitt cnmm

Bukadar kolaymı kendi kendine duşsun ne demk yaa bir can bukadar değersiz mi çok kotu hisettim 😔😔

Kalk kız hemenn hastaneye nasılll ilgi gostermezler mağaşlarini bizim sayemizde alıyorlar nasill duşecek ben bir 7 haftalıken birde 9 haftalık ken kanamam oldu 7 haftaliken hemen progesteron yazdi ve yemegini bile gerekiyorsa yatakta ye kalkma dedi ama ben kv alt ust yaşiyordum yemege aşağa in çık sonra tekrar kanama oldu hemen hastaneye yatırdılar 3 gün düş bile izin bermediler ancak toalette kalktim devlet hastanesinde birde 3 gun bir serum taktilar bir serum cikartilar nasil duşer kactane kadın geldi benim durumumda mudale ettiler nasil bekleyeceksin bebek dusuyor hemen acile gitt

bende bir serum falan takarlar en azindan igne yaparlar kanama durur bebek zarar gormez diye düşündüm çok sasirdin ilk defa yasiyorum bilgim yok bana kendi kendine düşer dusecegi varsa bisey yapilamaz dedi inanin bu geceyi nasil gecirdim anlatamam belki omrumden 10 yil gitti özel hastaneye ki gitmeliyim oraya tekrar mi gideyim bir kadinda gece benden sonra sira bekliyor suriyeliydi o asiri kan kaybediyordu ayakta kadini beklettiler hic mudahale yok ayaklarını kalorifere dayamislar kahve iciyorlar hemsireler ellerinde telefon ayaga bilr kalkmiyorlar devlet bunlari atmali

Bence hemen bir özele gidin hiç ihmal etmeyin lütfen ve Allah acil şifalar versin sonucu bizimlede paylaşin lütfen

Merhaba sabah uyandim hemen özel hastaneye gittim 400 tl verdim ama cok iyi bir doktordu cok ilgilendi kadin malesef bebek düşmüş:KK43: cok üzgünüm ama taktiri ilahi gece acılarım sabaha kadar cok fazlayaydı o bana git kendi kendine düşür diyen doktorunda... neyse bisey demicem en azindan bilgi verebilirdi bir ilan bir serum devlet hastanesine ALLAH düşürmesin gercekten paran yoksa kimse seninle ilgilenmiyo bugun bunu daha iyi anladım bugunku doktor ilk iki aydasağlıksız bebekler düşer genelde üzülme dedi ilaclar yazdı cok farkli bir histeyim ilk lekelenmeniz bile olsa hemen iyi bir doktora gidin bende herkese tavsiye yasamadan bilinmiyor

Merhaba sabah uyandim hemen özel hastaneye gittim 400 tl verdim ama cok iyi bir doktordu cok ilgilendi kadin malesef bebek düşmüş:KK43: cok üzgünüm ama taktiri ilahi gece acılarım sabaha kadar cok fazlayaydı o bana git kendi kendine düşür diyen doktorunda... neyse bisey demicem en azindan bilgi verebilirdi bir ilan bir serum devlet hastanesine ALLAH düşürmesin gercekten paran yoksa kimse seninle ilgilenmiyo bugun bunu daha iyi anladım bugunku doktor ilk iki aydasağlıksız bebekler düşer genelde üzülme dedi ilaclar yazdı cok farkli bir histeyim ilk lekelenmeniz bile olsa hemen iyi bir doktora gidin bende herkese tavsiye yasamadan bilinmiyor
Geçmiş olsun cnm allah böyle uygun görmuş ama 4 gün çok beklemişsin keşke ilk gün gitseydin progesteron yoluyla bebiş seninle olurdu şimdi :KK43: kahve rengi leke bir de açik kirmizi kan duşuk demektir oyle leke deyip sakin geçmeyin benim bebegim de dusuyordu cok az kalmişti ama hastanede yatmam ve 2 aydir yemeyimi yatakta yiyorum inan cnm duşa bile bana yardimm ediyor eşim fazla hareket etmemem için allaha şukur bebek sağlikli zorla tutum yavrumu hani sagliksiz diyorlar ya yalan ugrasma istemiyorlar :KK43:

Geçmiş olsun cnm allah böyle uygun görmuş ama 4 gün çok beklemişsin keşke ilk gün gitseydin progesteron yoluyla bebiş seninle olurdu şimdi :KK43: kahve rengi leke bir de açik kirmizi kan duşuk demektir oyle leke deyip sakin geçmeyin benim bebegim de dusuyordu cok az kalmişti ama hastanede yatmam ve 2 aydir yemeyimi yatakta yiyorum inan cnm duşa bile bana yardimm ediyor eşim fazla hareket etmemem için allaha şukur bebek sağlikli zorla tutum yavrumu hani sagliksiz diyorlar ya yalan ugrasma istemiyorlar :KK43:
Ilk defa yasadigim icin hic bisey bilmiyordum o leke normal dediler dogru söylüyorsun ugrasmamak icin baslarindan gonderdiler hakkim haram olsun gece acildeki doktor hic doktora benzemiuordu zaten tuhaf bir adamdi dusuk oldugunu hilirdi doktor olsaydi sonra receteye baktim ki kadin doktor yazıyor doktor bakmiyor bile su an fark ettim baskalarina baktiriyor anlamadim bu isi recetede bircan yildirim baydemir yaziyor kadın ama bana ultrasonla bi adam bakti anlamadim

X