Acil yardim

Hafize rabia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
178
42
13
24
Kızlar reglime 4 gün var az once baktım kahverengi leke geldi pecetwye ama şu gibi sarımsi akıntı olmuş iç cmaasirima acaba gebelikmi adetmi ağrı fln yok kasıklarda hafif giriyor arada geciyor

4 gün sonra bi test yap bence anca o zaman anlayabilirsin herkeste hamilelik belirtileri farklı olur

Çok erken değil mi . Biraz daha sabır. Adetin gecikirse test yap . Adet öncesi lekelenme de olabilir bende de oluyordu .

Çok erken değil mi . Biraz daha sabır. Adetin gecikirse test yap . Adet öncesi lekelenme de olabilir bende de oluyordu .
Benim hiç boyl3 olmazdı ilk defa oluyor şuan hiçbirşey yok çok az bisi geldi pecetwye le yerleşme kanamasiymis reglden once oluyormus oyoe dediler

Benim hiç boyl3 olmazdı ilk defa oluyor şuan hiçbirşey yok çok az bisi geldi pecetwye le yerleşme kanamasiymis reglden once oluyormus oyoe dediler
Gebelik istiyosun sanırım umarım öyledir ama benimde ilk defa böyle bişey basıma gelmişti aynı şeyleri düşünmüştüm megerse kist olmus ondan öyle gelmiş hemen tedaviye başladık eger testin varsa yap silikte olsa cıkabilir ama cıkmzsa adet gününde doktora gitmeni tavsiye ederim

Est
Test yaptım iki gün inc3 silik çift çizgi cikti

Yerleşme lekesi olabilir evet ama yüzde yüz odur denemez en iyisi biraz daha bekleyip kan ver canım inşallah gebesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…