• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım

Asdklm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2020
3
0
1
31
Merhaba arkadaslar ben yeniyim 1 buçuk yıllık evliyim çocuk istiyoruz ama pikoluyum 35 günde 1 adet olurum son adet tarihim 2 aralık 1 gün günüm geçti evde test yaptım biraz önce negatif cıktı dünde kan verdim 2.8 cıktı 12.13 gündür bel ağrım aşırı var bugünde süt gibi akıntım geldi ara sırada sol kasık ağrım var bu ne demektir benim gibi olup hamile olduğunu sonradan öğrenen varmı lütfen yardım edin

Biraz daha bekle benim başıma daha ilginci 20. Günde gebeliğim gözüktü 2 gün sonra yani kasım 16 da düşük yaptım kimyasal gebelik yaşamışım bence 2 gün sonra tekrar kan ver beta hah yükselir

Biraz daha bekle benim başıma daha ilginci 20. Günde gebeliğim gözüktü 2 gün sonra yani kasım 16 da düşük yaptım kimyasal gebelik yaşamışım bence 2 gün sonra tekrar kan ver beta hah yükselir
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin olabilirmi daha erken mi acaba onun içinmi çıkmaz ki

aslında erken bir vakit değil 10 gün ama geç döllenmede olabilir sabret biraz daha bekle herkesin vücudu bir değil

Back