Lazer Epilasyon Acil yardim

Gkckapln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
7
2
1
33
Hanimlar merhaba ben yeni üyeyim lütfen yardiminiza ihtiyacim var ipl lazer epilasyona basladim ilk seansimi 10 gün önce girdim ama o kadar kötü yorumlar varki cok uzuldüm param çöpe gidicek galiba ipl yaptiran ve üzerinden 5 6 sene gecen varmi geri cikar diyolr lütfen yazarmisiniz

Vallahi ben cihazi bilmiyorum ama bugu 6.ya girdim kökler hep duruyor ayni jiletle almia gibi sonuc alamiyorum bu kendileride kabul ediyor bu seanstada alamazsam ucretimi iade edin dedim vereyoz dediler .1500 tl cope gitti yani helal etmiyorum

Vallahi ben cihazi bilmiyorum ama bugu 6.ya girdim kökler hep duruyor ayni jiletle almia gibi sonuc alamiyorum bu kendileride kabul ediyor bu seanstada alamazsam ucretimi iade edin dedim vereyoz dediler .1500 tl cope gitti yani helal etmiyorum
Bende 1600 tl vericem iptal etmek istersem %25 ini ödemek zorundaymisim 15 gün oldu ilk seansima gireli ama genital bölgem oldugu gibi duruyo hic dökülmedi

Benim ilk seansimda bacakta dokulme olmadi hic ama koltuk altimla bikini 12.gun 13.gun kese yaptikca dokuldu yarisindan fazlasi purizsuz oldu sevindim sonra bir baktim 2.seansta tekrar cikiyor normali dedim evet cika cika bitecek dedi 3 4 derken dokulmeler yok denecek kadar azdi ama koltuk altim cok az cikti cikanlarda incecik bikini ust bolgesi çıkanlar keza oyle sorun su ki sanki jiletle almis gibi kokler oldugu gibi duruyor. Daha 2 seansim var olmazsa bir iki seans fazladan yapariz dedi amA acikcasi cozum olacagini sanmıyorum bugun bu seanstada sonuc alamazsan iade istiyorum dedim oyle bisey yok dedi cikti isin icinden inan canimin sikintisindan kafayi yiycem

Bende 1600 tl vericem iptal etmek istersem %25 ini ödemek zorundaymisim 15 gün oldu ilk seansima gireli ama genital bölgem oldugu gibi duruyo hic dökülmedi
fatura aldinizmi ben almadim persembe gidicem istiycem ins alabilirim.fatura alin mutlaka fatura aldiktan sonrada soyleyin dokulme olmadigini 2.ye geldigomdede aynisi olirsa devam etmem diyin hos gerci ben tukeci heyetini aradim 14 gun iconde olursa iptal olurdu hem zorlama yok ke di isteginle odemissin dedi ne alakaysa sonicta kimsnin elinden zorla almiyorlar parayi ustelik 14 gum icinde nerden bilcez sonuc alip alamiycagimizi tuhaf yani.yazik gunah insanlari somuruyorlar resmen ben o parayi 2 yilda biriktirdm cogu insan icin onemsiz bir meblag olabilor ama benim icin buyuk para ne doyim Allah yedirmesin cikarsin

5 6 sene giderse sukredin 1 yila kalmaz dokulenler fazlasiyla geri geliyo bide bitmesi 2 3 yil suruyor keske arastirsaydiniz biraz.Ucuz diye kaniyoruz sonuc husran.

5 6 sene giderse sukredin 1 yila kalmaz dokulenler fazlasiyla geri geliyo bide bitmesi 2 3 yil suruyor keske arastirsaydiniz biraz.Ucuz diye kaniyoruz sonuc husran.
Ucuz mu 1600 tl ye girdim 800 tl ye de vardi ama ise yaramaz dusuncesiyle girmemistim offff offff

%70 %80 bitis garantili 100%100 bitmez dedi ve yarim kol yarim bacak genital ve koltukalti

%70 %80 bitis garantili 100%100 bitmez dedi ve yarim kol yarim bacak genital ve koltukalti
Hicbir cihaz %100 bitirmez zaten bende %70 -80 arasi sonuc aldim ama tekrar cikan yok biteli baya oldu.Ipl sistemli cihazlar killari uyutur sadece 6 aydan sonra fazlasiyla cikar.Bitme garantili derken seans sayisi yok.

Ben braunun en son çıkan ıpl cihazını aldım
Haftada bir olmak üzere 9 seans yaptım şu ana kadar çok memnunum 12 seansa kadar devam edicem
Bu şekilde çok rahat ettim elimin altında ileride tekrar çıksa bile kendim yaparım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…