• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Yardım!!!

moon61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
59
42
38
Bursa
Acil yardım hanımlar! 29 Temmuz gecesi eşimle birlikte olduk. Ondan önce 28 haziranda adet olmuştum ve adetten iki gün önce yine birlikte olmuştuk. 15 Temmuzda üç gün boyunca kahverengi kanamam oldu. Adet olduğum için gebeliğe ihtimal vermedim ama Temmuzdaki adetim tam bir hafta gecikince geçen hafta salı predictor alıp test yaptım çok silik bir çizgi çıtı. İki gün sonra yani cuma günü bir test daha alıp yaptım onda da neredeyse belli bile olmayan bir çizgi çıktı o gece zaten regl oldum. Şimdi adetimin beşinci günü ama nedense bugün şu beş liralık testlerden aldım ve yine silik bir çizgi çıktı ama diğerlerine göre daha belirgin. Bundan önce Şubat ve Nisan'da kimyasal gebelik geçirdim. Ay dış gebelik vs olmasından korkuyorum ya da kist. Adetim bitsin doktora gidicem. Yarın da gidip sağlık ocağında kan testi yaptırıcam. Buna benzer bir şeyler duyan ya da yaşayan var mı?

Dış gebelik geçirmiş biri olarak bu anlattıkların yabancı gelmedi bana.
Acil kan ver yada kadın doğ git.
Sen adet değil kanama geçiriyor olabilirsin ki öyledir çift çizgiyi gördüysen dış yada düşüktür.

Dış gebelik geçirmiş biri olarak bu anlattıkların yabancı gelmedi bana.
Acil kan ver yada kadın doğ git.
Sen adet değil kanama geçiriyor olabilirsin ki öyledir çift çizgiyi gördüysen dış yada düşüktür.

Yarın gitmeyi düşündüm aslında ama adet oluyorum şuan. Alttan muayene falan isterse diye bitmesini bekleyeceğim. Dediğiniz gibi kanamada olabilir ama bilmiyorum. Kafayı yicem artık. Her seferinde bir hevesle o çizgiyi görüp somra hüsrana uğramak... cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Yarın gitmeyi düşündüm aslında ama adet oluyorum şuan. Alttan muayene falan isterse diye bitmesini bekleyeceğim. Dediğiniz gibi kanamada olabilir ama bilmiyorum. Kafayı yicem artık. Her seferinde bir hevesle o çizgiyi görüp somra hüsrana uğramak... cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Canım sende gebelik var.
Eğer dış gebelikse gecikme kanamayla atmıyor çünki vucut.
Beni bekletti dr lar sonunda tüpüm patladı ve alındı üstelik hcg 200 lerdeydi.
Inşallah dış değildir geçmiş olsun.

Canım sende gebelik var.
Eğer dış gebelikse gecikme kanamayla atmıyor çünki vucut.
Beni bekletti dr lar sonunda tüpüm patladı ve alındı üstelik hcg 200 lerdeydi.
Inşallah dış değildir geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Eğer bu da normal gebelik değilse kan pıhtılaşması testi yaptıracağım ama tuhaf geldi yani kimyasal gebelik herhalde yine dedim adet olunca bugünde pozitif çıkınca şaşırdım. Hayırlısı diyorum. Her şeyin bir vakti zamanı vardır, dünyaya gelecekse eğer geliyor zaten. Şimdi siz nasılsınız peki, tek bir tüp alınmıştır sanırım.

Çok geçmiş olsun. Eğer bu da normal gebelik değilse kan pıhtılaşması testi yaptıracağım ama tuhaf geldi yani kimyasal gebelik herhalde yine dedim adet olunca bugünde pozitif çıkınca şaşırdım. Hayırlısı diyorum. Her şeyin bir vakti zamanı vardır, dünyaya gelecekse eğer geliyor zaten. Şimdi siz nasılsınız peki, tek bir tüp alınmıştır sanırım.
Inşallah kimyasaldır canım.
15 gün oluyor alınalı tek tüp kaldım.
Laparoskopi oldum hiç ummadığım beklemediğim bişey yaşadım.
Hamdolsun şimdi ikilemdeyim çocuk fikri için nasip hayırlısı sağlıklısı olsun amin.

Tek ya da çift tüp hiç farketmez, hâlâ bir tüpünüz var; Rabbim beterinden korusun. Benimde ödüm kopuyor ama tüpte falan değilim, Allah korusun iç kanamaya sebebiyet verebiliyor. Hiç sıkmayın canınızı üzülmeyin. Biraz da anlıyorum sizi insan bir kere yaşayınca sürekli tedirginleşiyor. Kimyasal gebelik öyle kafaya takılacak bir şey değil mesela ama hiç bilmediğim bir şeydi ve neye uğradığımı şaşırmıştım. Bir de doktor beni bayağı bir korkutmuştu dış gebelik diye. Şimdi ne zaman test sonucu pozitif çıksa korkuyorum.

Back