Acil yardım hanımlar! 29 Temmuz gecesi eşimle birlikte olduk. Ondan önce 28 haziranda adet olmuştum ve adetten iki gün önce yine birlikte olmuştuk. 15 Temmuzda üç gün boyunca kahverengi kanamam oldu. Adet olduğum için gebeliğe ihtimal vermedim ama Temmuzdaki adetim tam bir hafta gecikince geçen hafta salı predictor alıp test yaptım çok silik bir çizgi çıtı. İki gün sonra yani cuma günü bir test daha alıp yaptım onda da neredeyse belli bile olmayan bir çizgi çıktı o gece zaten regl oldum. Şimdi adetimin beşinci günü ama nedense bugün şu beş liralık testlerden aldım ve yine silik bir çizgi çıktı ama diğerlerine göre daha belirgin. Bundan önce Şubat ve Nisan'da kimyasal gebelik geçirdim. Ay dış gebelik vs olmasından korkuyorum ya da kist. Adetim bitsin doktora gidicem. Yarın da gidip sağlık ocağında kan testi yaptırıcam. Buna benzer bir şeyler duyan ya da yaşayan var mı?
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Acil Yardım!!!
- Konu Sahibi moon61
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek dış gebelik gebelik hcg kadın doğum kimyasal gebelik