Mutfak Dekorasyonu Acil Yardım: Vivense Güvenilir mi?

skaraa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
36
11
34
Kızlar vivense den yemek takımı ve tv ünitesi alacağım. Sizce iyi mi? Marka güvenilir mi? Emin olamıyorum ☹️

Son düzenleme:
Selam canım. Ben de evlilik hazırlığı içerisindeyim. haliyle çok fazla mobilya bakıyorum. vivense internette çok reklam yaptığı için dikkatimi çekmişti. mobilyaları da güzel görünüyordu, ama kullanıcı yorumlarını okuduğumda şüpheye düştüm. bence en iyisi birçok yerde şubesi olan köklü markaları tercih etmek. Özellikle tv ünitesi ve yemek odasında çetmen mobilyayı öneririm. ben de çetmen latina yemek odası takımını almayı düşünüyorum.
latina_yemek-cr-1920x1000_1.jpg

Tv ünitesi aldım internetten. Ancak ondan önce gidip mağazada gördüm. Çok güzel yemek odası ve tv üniteleri vardı yani ben çok beğendim her şeyi. Sonra tv ünitesinin sipariş ettim gayet sorunsuz geldi.

Mağazada görün derim ben

Kızlar merhaba; ben güvenmeyip tercihimi Doğtaş'tan yana yaptım. 1 hafta sonra da düğünüm var kısmetse. Evimin tamamı şu an hazır çok şükür. Teşekkür ederim yorumlarınız için. :)

Merhaba arkadaşlar yorumları okudukça kararsız kalıyorum. .... bi inceler mısınız alışveriş düşünüyorum ama

Son düzenleyen: Moderatör:
X