- Konu Sahibi Hermione111
Eminim geçecektir ancak dikkatli olduğunuz sürece tekrarlanacağını düşünmüyorum :)İnşallah İnşallah bnda verdi yeni bugün başladım kullanmaya umarım geçer tekrarlamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminim geçecektir ancak dikkatli olduğunuz sürece tekrarlanacağını düşünmüyorum :)İnşallah İnşallah bnda verdi yeni bugün başladım kullanmaya umarım geçer tekrarlamaz
Anladım çok sağolun bilmiyordum ben dediğiniz gibi su tutma fln yapıyor dum şimdi sadecee beyaz kokusuz peçete ile temizliyorum inşallah bir an önce geçerTabi ki silinmeli ancak ıslak mendil gibi ürünlerde değil ayrıca çok fazla kurutmamalısınız bana doktorum en fazla duşta bebek şampuanı kullanmamı önermişti. Onun haricinde hiçbir şey kullanmıyorum vajinal temizlik için. Yüzeysel temizlik yapmalısınız kesinlikle içine su tutmak ya da vajinanın iç kısmına kadar herhangi bir şey kullanmamak gerekiyor gebelikte de mantar enfeksiyonuna yatkınlık oluyor diye biliyorum. Olabildiğince vücudu doğal haline bırakmak gerekiyor :)
Şu ağrıyı en son 3 yıl önce kızımda ameliyat olurken çektim resmen bir yerim sanki kesik gibi oturup kalkmak eziyet oldu bna eşimin yardımı ile oturduğum yerden kalkıyorumEminim geçecektir ancak dikkatli olduğunuz sürece tekrarlanacağını düşünmüyorum :)
İnşallah geçecektir :)Anladım çok sağolun bilmiyordum ben dediğiniz gibi su tutma fln yapıyor dum şimdi sadecee beyaz kokusuz peçete ile temizliyorum inşallah bir an önce geçer
Evet anlayabiliyorum fazla ağrı kaşıntı yanma olur ama ilaç kullandığınız için birkaç güne geçecektirŞu ağrıyı en son 3 yıl önce kızımda ameliyat olurken çektim resmen bir yerim sanki kesik gibi oturup kalkmak eziyet oldu bna eşimin yardımı ile oturduğum yerden kalkıyorum
Çok sagolun bugün daha iyim oturma kalkma kastını sabah hic yok diyebileceğim kadar az ama gece yine uyandırıyor uykudan uyutmuyorİnşallah geçecektir :)
Birşey sorcam kbyin bu mantar dan dolayı 4 ,5 gündür puturlu bir beyaz akıntı vardı bugün sabahtan normal akıntı gibi yani puturlu değil acba neden böyle bir bilginiz var miEvet anlayabiliyorum fazla ağrı kaşıntı yanma olur ama ilaç kullandığınız için birkaç güne geçecektir
pütürlü beyaz akıntı mantarda görülür. değişmeye başlaması iyi bir şeyBirşey sorcam kbyin bu mantar dan dolayı 4 ,5 gündür puturlu bir beyaz akıntı vardı bugün sabahtan normal akıntı gibi yani puturlu değil acba neden böyle bir bilginiz var mi
Aynen en başta puturlu akıntı vardi işte 2 gündür normal akıntıya dönmüş ama sarı rengi akıntinin bu gece ilk defa iyi uydum çok şükür rabim bütün hastalara bizlere şifa versinpütürlü beyaz akıntı mantarda görülür. değişmeye başlaması iyi bir şey
demekki geçiyor, çok geçmiş olsun amin :)Aynen en başta puturlu akıntı vardi işte 2 gündür normal akıntıya dönmüş ama sarı rengi akıntinin bu gece ilk defa iyi uydum çok şükür rabim bütün hastalara bizlere şifa versin
Cok sağolun Allah razı olsun inşallah :)demekki geçiyor, çok geçmiş olsun amin :)