Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende görüyorum adetinizin geçmesini bekleyin öyle daha sağlıklı olurKızlar adetime 5 gün var bugün prodictor early erken gebelik testi yaptım silik çizgi var mı ben mi görmek istediğim için görüyorum, hamilemiyim sizce.. yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum teşekkürler
Kan testi için erken dimi henüzEvet bende görüyorum adetinizin geçmesini bekleyin öyle daha sağlıklı olur
Evet daha çok var şimdi verseniz pozitif çıksa bile 2 günde bir kontrol etmeniz gerekir eğer değeriniz düşükse gününüz gecikince kan testi verseniz daha iyi olurKan testi için erken dimi henüz
Ben de çizgiyi gördüm bir testle daha teyit edebilirsiniz bazen yalancı pozitif çıkarıyor bu test diyorlar ama bana hiç yalancı denk gelmedi. Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın orda da çıkarsa yine gebelik var demektir. Ben dayanamayıp kan vermiştim. Gerçekten 2 günde bir kan vermekte zahmetli ama heyecandan insan kendini tutamıyor.Kızlar adetime 5 gün var bugün prodictor early erken gebelik testi yaptım silik çizgi var mı ben mi görmek istediğim için görüyorum, hamilemiyim sizce.. yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum teşekkürler
Sizde de mi silik çizgi çıkmıştı ?Ben de çizgiyi gördüm bir testle daha teyit edebilirsiniz bazen yalancı pozitif çıkarıyor bu test diyorlar ama bana hiç yalancı denk gelmedi. Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın orda da çıkarsa yine gebelik var demektir. Ben dayanamayıp kan vermiştim. Gerçekten 2 günde bir kan vermekte zahmetli ama heyecandan insan kendini tutamıyor.
Bende adetime 4 gün kala productor erken gebelik testi ile böyle bir çizgi ile öğrendim kızımı şimdi içerde uyuyor 8 buçuk aylık kan ver bayram şekerini öğren bence....Kızlar adetime 5 gün var bugün prodictor early erken gebelik testi yaptım silik çizgi var mı ben mi görmek istediğim için görüyorum, hamilemiyim sizce.. yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum teşekkürler
En başta silikti gunden gune koyulastı.Sizde de mi silik çizgi çıkmıştı ?
Yaa Allah bağışlasın umarım benimde kanda pozitif çıkar yarın yazarım buraya güzel haberiBende adetime 4 gün kala productor erken gebelik testi ile böyle bir çizgi ile öğrendim kızımı şimdi içerde uyuyor 8 buçuk aylık kan ver bayram şekerini öğren bence....
Hcg değeriniz kaç çıkmıştı acabaEn başta silikti gunden gune koyulastı.
Çokkçok silik ama var evettKızlar adetime 5 gün var bugün prodictor early erken gebelik testi yaptım silik çizgi var mı ben mi görmek istediğim için görüyorum, hamilemiyim sizce.. yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum teşekkürler
17 çıkmıştı :) Sonrasında düzenli artışa baktık.Hcg değeriniz kaç çıkmıştı acaba
Hadi bakalım bekliyorum güzel haberleriniYaa Allah bağışlasın umarım benimde kanda pozitif çıkar yarın yazarım buraya güzel haberi