Ferza Mevsimlerden Firar! Kayıtlı Üye 24 Mart 2007 932 10 96 Diğer 26 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #61 didosh .!.: yakası dışında cok begendim yakasındaki işleme bana cok fazla kalın geldi ve belindekiyle baya yakın belki o yüzden gözümü rahatsız etti bilemiyorum bence beyaz hali güzel başka renk yaptırma gelinlikle kıyaslamaya gerek yok gelinlik cok farklı Genişletmek için tıkla... Didosha katılıyorum... Yaka kısmında ve işlemesinde sıkıntı var gibi bence... Etek kısmı harika... Ama önemli olan senin zevkin... İçine en çok sinen şeye karar vermelisin.... fisfisfis
didosh .!.: yakası dışında cok begendim yakasındaki işleme bana cok fazla kalın geldi ve belindekiyle baya yakın belki o yüzden gözümü rahatsız etti bilemiyorum bence beyaz hali güzel başka renk yaptırma gelinlikle kıyaslamaya gerek yok gelinlik cok farklı Genişletmek için tıkla... Didosha katılıyorum... Yaka kısmında ve işlemesinde sıkıntı var gibi bence... Etek kısmı harika... Ama önemli olan senin zevkin... İçine en çok sinen şeye karar vermelisin.... fisfisfis
psiqo ........... Kayıtlı Üye 23 Aralık 2008 2.513 18 116 40 Diğer 26 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #62 Ferza .!.: Didosha katılıyorum... Yaka kısmında ve işlemesinde sıkıntı var gibi bence... Etek kısmı harika... Ama önemli olan senin zevkin... İçine en çok sinen şeye karar vermelisin.... fisfisfis Genişletmek için tıkla... haklısın canım.tşk ederim yorumun ve cbın için. kararımı verdim.umarım herşey güzel ve hayırlı olur.a.s.
Ferza .!.: Didosha katılıyorum... Yaka kısmında ve işlemesinde sıkıntı var gibi bence... Etek kısmı harika... Ama önemli olan senin zevkin... İçine en çok sinen şeye karar vermelisin.... fisfisfis Genişletmek için tıkla... haklısın canım.tşk ederim yorumun ve cbın için. kararımı verdim.umarım herşey güzel ve hayırlı olur.a.s.
M merve_o merve&osman Kayıtlı Üye 6 Eylül 2010 356 2 68 İstanbul 9 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #63 bayıldım elbiseye süperrr
derfat evli,mutlu,çocuklu....... Kayıtlı Üye 28 Şubat 2009 6.502 7 158 39 Ankara 12 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #64 çok hoş bence ama rengini değiştir bence