• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım:(nişan elbisem nasıl??

bence bebek pembesi en iyisi olur....

toz pembe yani..

hem yaza çok güzel gider hem sade ve şık durur..hemde buğday tene çok yakışıyor..

yakası dışında cok begendim
yakasındaki işleme bana cok fazla kalın geldi ve belindekiyle baya yakın belki o yüzden gözümü rahatsız etti bilemiyorum

bence beyaz hali güzel başka renk yaptırma

gelinlikle kıyaslamaya gerek yok gelinlik cok farklı

psigom bence çok hoş bu modele yeşilde çok hoş olur sarıda güsel olur aslında böylede iyi bende krem giymiştim biliyorsun çünkü düğünlerimize var daha hihoyyyt bide brozlaştınmı iş tamam kuzum sositososito

kızlarrr anladımki zevk meselsi burda devreye girio.hepinizinden ayrı ayrı fikirler gelmiş.çok tşk ederim ilginiz için.
artık çok stres yapmamaya karar verdim.modeli severek aldım.rengide olur inş. bi şekilde.inş nişanımda sorunsuz geçer

kızlarrr anladımki zevk meselsi burda devreye girio.hepinizinden ayrı ayrı fikirler gelmiş.çok tşk ederim ilginiz için.
artık çok stres yapmamaya karar verdim.modeli severek aldım.rengide olur inş. bi şekilde.inş nişanımda sorunsuz geçer

evet kesinlikle öyle canım sen hangi renk içine siniyorsa ondan yaptır senin ve sözlünün beğenmesi önemliyerimseniben inşallah herşey gönlünce olur tatlımopuyorumnanaktan

doreye yakın renkler kesinlikle tavsiyem,kremde süper olur,ama istemezsen yeşil ve morda bu işlemelere güzel olur

Bence bu hali de güzel.. Eski romali hatunlarin giydigi kiyafete andiriyor
Cok hos.. Simdiden mutluluklar

kızlar kararımı verdim bu renk oluyor.umarım herşey güzel olur.tşk ederim fikirlerinizden ve desteğinizden ötürü

bence fistik yesili yada lila rengi yaptir canim..sana cok yakisir eminim..yada bal sarisi..

mutluluklar dilerim !! Şeniz

ben avrupa yakasının finalinde emel sayının giydiği eflatun elbisenin rengine bayılmıştım,oda otantik süsleme kullanmıştı ve bir harikaydı...

Back