Saç Rengi ve Saç Boyama ACİL YARDIM...Nasıl yapsamda şu MUHTEŞEM rengi elde etsem(fotoğraflı)

ht2nor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
378
4
96
Diğer
Şeytan diyo ki;git kazıt kurtul.
Saçımı açayım açayım dedim tamam açtırdım ettim ama istediğim rengi nasıl elde edicem bilmiyorum.

Şu an ki saç rengimi(daha dün akşam boyadım.Hem dipleri çıkmıştı kötü duruyodu hemde renk garipleşmeye başlamıştı.
İstediğim renkte o fotoda gördüğünüz ufaklığın saç rengi.

Yardımcı olur musunuz kızlar.Kimin ne bilgisi varsa yazsın lütfen.Bu renkten acil kurtulmam lazım.
Öpüldünüz :1hug:

Eklentiler

• $Resim(1531).jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 84
  • $Resim(1477).jpg
    8 KB · Görüntüleme: 89
  • $Resim(1478).jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
cnm o ufaklığın kendi saçında grimsilik hakim fotodan gördüğüm kadarıyla o nedenle balyaj bile o sarıları verebilir ama senin kendi saçında kızılllık hakim ki onunki kadar küllü bir rengin yok hatta bazı yerlerin turuncu gibi ve sarı boyamana rağmen ufaklığın rengini elde edememişsin.mavi ve gri kullanarak küllü renkler elde edilebileceğni duymuştum ama nasıl olur bilmiyorum bence sen fotoyu kuaförüne göster belki birşeyler yapabilir.

evet kızın saçının üstleri grimsi çok tatlı bi renk
Taban rengim öyle olsa yeter ben saçımın altlarınıda balyajla öyle yaparım ama..
Kızı kuaföre götürdüm gümüş rengi ile elde ederiz dediler aldım gümüş rengini olmadı o da sarı oldu.Anlamadım gitti şu işten onlarda bişey bilmiyo offf (

cnm küllümango nickli bir arkadaş var sitede o bu tür renklerde çok başarılı ona özelden bir msj at istersen..yerimseniben

Küllümangoya sormadığım kalmadı ki:kedi: kız sıkılmıstır :)

Küllümagocum duy sesimi.Kararsız ben bu sefer istediği rengi buldu ama nasıl yapcagını bilmiyor...

cnm bence koleston perfect serisinin 7.11 iyle boya saçını bayağı küllü bir renk bu..ama önce bu saç renginin üstüne küllü kumral boya ki saçın koyulaşssın biraz(7.1)ile..
şimdi boyarsan saçın yeşil olabilr çünkü
ve bundan sonraki boyamalarında 7.11 kullanarak elde edersin bence o grimsi rengi..

bence küllü açık kumral saçın zemini. küllü açık sarıda aradaki yerler

evet aradaki renkler küllü açık sarı.Ama zemini küllü açık kumraldan daha farklı.
Yapamadım gitti şu rengi off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…