• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardim! meme veremi

Şimdi şöyle diyeyim ben hep çapada proflara randevu alıp giderim. Çok da memnun kalırım. Ama ben normal randevudan almıyorum mesai dışı randevudan alıyorum. Yani ücretli 100-150 lira arası değişiyor muayene ücretleri ama Çapa’da proflar yani. Randevuları da hep açık siz bir itfrandevu portalından randevu aldan çapayı tıklayıp ordan mesai dışıyı tıklayıp almaya çalışın. Ücretli ama çok değerli çok bilgili hocalar/
cok tesekkur ederim bu hic aklima gelmemisti cok sagolun hemen bakiyorum :dua:

hayir yanlis anlamadim zaten cozum bulamadığım icin agriyi gectim acaba tekrar ne zaman cikacak diye tetikte bekliyorum cunku onun bosaltilmasi bile canimi cok yakiyor bugun gittigim arastirma hastanesi enfeksiyon bolumune gidip test yaptirabilirsiniz ama meme veremi farkli bir enfeksiyon sizi sonuca ulastirmaz baska bir yer bulmanizi tavsiye ederim dedi
kısacası o kadar iyi bir hastane değilizdemek istemişler oluyor bu. ozaman ankara gibi büyük illerde bulunan üniversite hastanelerine başvurun. oradaki herhangi bir hoca sizinle ilgilenir diye düşünüyorum. sonuçta memenizde verem varsa yapılan testler aynı olacaktır. verem tedavisi de belli. geçmiş olsun.

kısacası o kadar iyi bir hastane değilizdemek istemişler oluyor bu. ozaman ankara gibi büyük illerde bulunan üniversite hastanelerine başvurun. oradaki herhangi bir hoca sizinle ilgilenir diye düşünüyorum. sonuçta memenizde verem varsa yapılan testler aynı olacaktır. verem tedavisi de belli. geçmiş olsun.
aynen oyle ben de o yuzden cok yoruldum farkli hastaneler ve doktorlara gittim ama hep ayni islemler yapildi bugun ilk defa meme veremi diye birsey duydum doktordan birde baska hastane bakin dediginde birseyde diyemedim istanbuldayim o yuzden onceligim burasi cok tesekkur ederim insallah gecer temelli olarak

Şimdi şöyle diyeyim ben hep çapada proflara randevu alıp giderim. Çok da memnun kalırım. Ama ben normal randevudan almıyorum mesai dışı randevudan alıyorum. Yani ücretli 100-150 lira arası değişiyor muayene ücretleri ama Çapa’da proflar yani. Randevuları da hep açık siz bir itfrandevu portalından randevu aldan çapayı tıklayıp ordan mesai dışıyı tıklayıp almaya çalışın. Ücretli ama çok değerli çok bilgili hocalar/
simdi bakıyorum fakat mesai disi enfeksiyon yok sizin onerebileceginjz bir doktor varmi ona bakayim oncelikli olarak birde mesai ici olanlar var fakat doktor secemiyormuyuz onu bulamadim cunku doçent vs. almak istemiyorum onceligim prof olsun istiyorum

Böyle durumlarda herkes hacettepeye gider Ankara’ya. Ama yolunu yöntemini bilmiyorum gitmenin

hayir tani konulamiyor surekli farkli hastanelere de gittim 3 yildir ara ara apse seklinde sisme oluyor patoloji enfeksiyon bakiliyor drenaj yapilip bosaltiliyor antibiyotik verilip yollaniyorum sonra yeniden cikiyor bugun yine sisti ve farkli bir doktora gittim normal olmadigini ve meme veremine baktirmam gerektigini soylediler ama bununla ilgilenen doktorda hastanede bulamiyoruz maalesef
Canım seni korkutmak istemem ama paget diye bir meme kanseri çeşidi var ve birçok doktor bunu anlamayıp hastalarına antibiyotik verip eve yolluyor. Anneminde meme başında sürekli tekrarlayan ve geçmeyen bir yara vardı. Devlet hastaneleri defalarca biyopsi ultrason vs yaptıkları halde temiz diye eve gönderdiler. Ben baktım olmayacak ve antibiyotikler böbreği mahvedecek prof. Vahit öz ün kapısını çaldım ve adam bakar bakmaz kanser olduğunu anladı. Çok şükür tedavilere başladık ve şu an iyi. İstanbuldaysan vahit hoca florence nightingale hastanesinde. Bu hastalık hakkında link https://www.google.com.tr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/kelebek/saglik/memenin-paget-hastaligi-9877068

Canım seni korkutmak istemem ama paget diye bir meme kanseri çeşidi var ve birçok doktor bunu anlamayıp hastalarına antibiyotik verip eve yolluyor. Anneminde meme başında sürekli tekrarlayan ve geçmeyen bir yara vardı. Devlet hastaneleri defalarca biyopsi ultrason vs yaptıkları halde temiz diye eve gönderdiler. Ben baktım olmayacak ve antibiyotikler böbreği mahvedecek prof. Vahit öz ün kapısını çaldım ve adam bakar bakmaz kanser olduğunu anladı. Çok şükür tedavilere başladık ve şu an iyi. İstanbuldaysan vahit hoca florence nightingale hastanesinde. Bu hastalık hakkında link https://www.google.com.tr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/kelebek/saglik/memenin-paget-hastaligi-9877068
cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin yarin icin cerrahpasadan randevu aldim yine sonuc alamazsam onerdiginiz doktora gidecegim acil sifalar dilerim size de cok sagolun

cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin yarin icin cerrahpasadan randevu aldim yine sonuc alamazsam onerdiginiz doktora gidecegim acil sifalar dilerim size de cok sagolun
Çok teşekkür ederim ama bence vakit kaybetmeyin bu dediğiniz hastanelerin çoğuna gittik hatta en iyisi dediklerine ama kanserli kadına sonuçların tertemiz dediler. Özelden detaylı yazdım ihmal etmeyin. Bu linkte de detaylı olarak belirtileri yazmış. https://saglik.wiki/memenin-paget-hastaligi-nedenleri-belirtileri-tedavisi/

Son düzenleme:
öncelikle tanı konmuş bir hastalığınız yok. Verem her organı tutabilir, bununla alakalı şehrinizdeki verem savaşa başvurun onlar yönlendirir.

simdi bakıyorum fakat mesai disi enfeksiyon yok sizin onerebileceginjz bir doktor varmi ona bakayim oncelikli olarak birde mesai ici olanlar var fakat doktor secemiyormuyuz onu bulamadim cunku doçent vs. almak istemiyorum onceligim prof olsun istiyorum
Bazı günler olmuyor bir de aynı yerden cerrahpaşaya bakın.

öncelikle tanı konmuş bir hastalığınız yok. Verem her organı tutabilir, bununla alakalı şehrinizdeki verem savaşa başvurun onlar yönlendirir.
bugun verem savasida aradim ilk once herhangi bir hastanede enfeksiyonda meme veremine baktirmaniz gerekiyor doktorda sizi buraya sevkettiginde kontrol edebiliyoruz dediler yani direk verem savasa gidip arastirma yaptiramiyorum ve evet tanisi zaten konulmadi ama gereken butun tedavilerin yapildigini ve geriye sadece meme vereminin kaldigini ve bir an once ona baktirmam gerektigini soyledi

Bazı günler olmuyor bir de aynı yerden cerrahpaşaya bakın.
carsamba icin capadan aldim randevu ama sadece saat gosteriyordu onu sectim yani doktorun kim oldugu gostermiyor telefonlada aradim yine ayni sekilde capada zaten mesai disinda enfeksiyon bolumu yok mesai ici almak zorunda kaldim o yuzden artik sansima hangi doktor gelirse ve ayni sekilde cerrahpasayada baktim en basinda onda da mesai disi hic bir bolum gozukmuyor mesai icini almistim ama doktoru ondada goremedigim icin iptal edip capaya karar verdim

Bende başıma geldiği için öğrendim böyle bi hastalığı zaten direk amaliyata o apseli bolge alınıyor sizin tedavi durumumuz nasıl merak ettim

Back