• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardim! meme veremi

1cilek1karamel

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
1.112
146
323
konum bir sure tasinmazsa sevinirim mune :KK16:
Arkadaslar meme veremi ile ilgili onerebileceginiz doktor ve ya hastane tavsiyeniz var mi? yaklasik 3 senedir bu dertten muzdarip olan biriyim ve bugun doktordan hastaligimin meme veremi olabilecegini ogrendim. Ne yazikki bir doktor ve ya hastane oneremediler internette de arastirma yaptim ama bir sonuc bulamadim ozel ve ya devlet farketmez sizlerden tavsiye ve yardim bekliyorum :KK17:

3 yıldır size tanı konulamıyor muydu. Bu güne kadar ne dediler anlamadım açıkçası. tanı konulmuşsa verem tedavisi bellidir .ilaçları rutin kullanırsınız. geçer.

konum bir sure tasinmazsa sevinirim mune :KK16:
Arkadaslar meme veremi ile ilgili onerebileceginiz doktor ve ya hastane tavsiyeniz var mi? yaklasik 3 senedir bu dertten muzdarip olan biriyim ve bugun doktordan hastaligimin meme veremi olabilecegini ogrendim. Ne yazikki bir doktor ve ya hastane oneremediler internette de arastirma yaptim ama bir sonuc bulamadim ozel ve ya devlet farketmez sizlerden tavsiye ve yardim bekliyorum :KK17:
meme kanseri olmasın o..

verem için bulunduğun yerdeki tıp fakültesinde enfeksiyon hastalıkları bölümüne gidebilirsin. en azından bende böyle bir şüphe olsaydı öyle yapardım.

3 yıldır size tanı konulamıyor muydu. Bu güne kadar ne dediler anlamadım açıkçası. tanı konulmuşsa verem tedavisi bellidir .ilaçları rutin kullanırsınız. geçer.
hayir tani konulamiyor surekli farkli hastanelere de gittim 3 yildir ara ara apse seklinde sisme oluyor patoloji enfeksiyon bakiliyor drenaj yapilip bosaltiliyor antibiyotik verilip yollaniyorum sonra yeniden cikiyor bugun yine sisti ve farkli bir doktora gittim normal olmadigini ve meme veremine baktirmam gerektigini soylediler ama bununla ilgilenen doktorda hastanede bulamiyoruz maalesef

Bende ilk defa duydum.belirtileriniz neydi?
Universite hastanesi tavsiye edebilirim.
meme ucunde apseli sisik oluyor surekli ornek alip enfeksiyon ve patolojiye yollaniyor memegrofi cekiliyor ama bugun gittiğim farkli bir doktor meme veremi olabilir dedi arastirma yaptim bir kac hastaneyi aradim ama enfeksiyon bölümünde meme veremi bizde bulunmuyor cevabi aldim ender olan bir hastalik oldugu icin yardimci olamiyoruz dediler hastane oneriniz varsa hemen gidebilirim

iyi bir enfeksiyon hastalıkları uzmanına görünün derim. üniversite hastanesinde hocalara gösterin kendinizi. 3 yıldır tanı konulamıyor olması tuhaf geldi. çok uzun bir süre.

kardeşim meme veremi diye bir branş yok zaten. enfeksiyon hastalıkları uzmanına gittiniz mi. ayrıca size bu olası tanıyı söyleyen hekim hangi branştaysa zaten o sizi sevkeder ilgili yerlere.verem ciddi bir tanıdır. öyle bir olasılıkta sizi başıboş bırakmazlar. kendi sağlığınız konusuna çok hakim olmadığınızı düşünüyorum. kesin size söyleneni yanlış anladınız.

iyi bir enfeksiyon hastalıkları uzmanına görünün derim. üniversite hastanesinde hocalara gösterin kendinizi. 3 yıldır tanı konulamıyor olması tuhaf geldi. çok uzun bir süre.
universite hastanelerine randevu alamiyorum cok ileri yarihe veriyorlar ve o zamana kadar apse inmis yada akmis oluyor ornek alamiyorlar

evet benim de aklima geldi ama randevu alamiyorum cok ileri tarihe veriyorlar o zamana kadar da apse kendiliğinden geciyor ya da akiyor 3 arastirma hastanesine gittim onlardan da olumsuz yanit aldim
Şimdi şöyle diyeyim ben hep çapada proflara randevu alıp giderim. Çok da memnun kalırım. Ama ben normal randevudan almıyorum mesai dışı randevudan alıyorum. Yani ücretli 100-150 lira arası değişiyor muayene ücretleri ama Çapa’da proflar yani. Randevuları da hep açık siz bir itfrandevu portalından randevu aldan çapayı tıklayıp ordan mesai dışıyı tıklayıp almaya çalışın. Ücretli ama çok değerli çok bilgili hocalar/

kardeşim meme veremi diye bir branş yok zaten. enfeksiyon hastalıkları uzmanına gittiniz mi. ayrıca size bu olası tanıyı söyleyen hekim hangi branştaysa zaten o sizi sevkeder ilgili yerlere.verem ciddi bir tanıdır. öyle bir olasılıkta sizi başıboş bırakmazlar. kendi sağlığınız konusuna çok hakim olmadığınızı düşünüyorum. kesin size söyleneni yanlış anladınız.
hayir yanlis anlamadim zaten cozum bulamadığım icin agriyi gectim acaba tekrar ne zaman cikacak diye tetikte bekliyorum cunku onun bosaltilmasi bile canimi cok yakiyor bugun gittigim arastirma hastanesi enfeksiyon bolumune gidip test yaptirabilirsiniz ama meme veremi farkli bir enfeksiyon sizi sonuca ulastirmaz baska bir yer bulmanizi tavsiye ederim dedi

Back