- 25 Nisan 2023
- 437
- 745
- 23
- Konu Sahibi kadinsal5538
-
Basina duser insallahArkadaş mı teşvik etti üç kereden birşey olmaz denemeye devam diyetatlım senin ablan vs varsa destek al bence ona danış seni biz mi kurtarıcaz
Yaa at yalanıKotu yola dusurulmeye calisildim dondum cok sukir ama korkuyrm kimseye anlatamiyorum nolur yardimci olun ya
Şaka mi buKotu yola dusuruldum cok mu komik ya
Yaşın kaç acaba reşit olmama gibi bir durum mu varKotu yola dusuruldum cok mu komik ya
Bu sekilde konustgn icin Allah razi olsun senden gercektenİlk ilişkinin üzerinden çok geçmiş hapı kullanalı. 1 ocak gibi mi dedin anlamadım ama ona zaten hap etki etmez. Olsa olsa son 2 ilişkine etki eder ki onda bile acele almam gerekirdi. Ama şanslısın ki boşalma olmadı diyorsun, yani erkek onu iyi ayarladıysa ihtimal epey düşük. Genelde erkekler ayarlayamadığı için tehliklei durumlar oluyor. İntihar edecek bir şey yok en kötü kürtaj olacaksınız yapacak bir şey yok.
İdrar testi falanla hiç uğraşmayın. Boşu boşuna dert edinirsiniz. En doğrusu için son ilişkiniz üzerinden 10 gün geçsin ve kandan Beta hcg baktırın. Bence yersiz bir endişe içindesiniz anlattıklarınıza göre. Ben idrar çubuğu tam okuyamıyorum o bana anlamsız geldi açıkçası çizgi baya silik ki bir sürü başka şey de o çizgiyi etkiliyor. Gidin kan verin. Canınızı sıkmayın. Her şeyin çözümü var. Bir daha da lütfen ilk kendinizi düşünün.
Bir kere düşürüldün iki kere düsürüldün üçde de mi düşürüldün? Veresin varmıs askom senın. Hamile olman imkansız eğer hamileysen de doğur bu kadar ilaca bosalmamaya cocuk olduysa vardır Allahın bir hikmeti ben seneleri devirdim adamı damızlık gibi kullanıyorum olmuyorKotu yola dusurulmeye calisildim dondum cok sukir ama korkuyrm kimseye anlatamiyorum nolur yardimci olun ya
Sana güzel bir fikir verdim bir yakınınla paylaş diye .. bu arada böyle beddua ettikçe döner yine sana gelir içinden hiç çıkamazsın onu da söyliyimBasina duser insallah
Yani yokmudur ertesi hapimi gecikme yapti kasiklarimda agri var degiskk bir agriBir kere düşürüldün iki kere düsürüldün üçde de mi düşürüldün? Veresin varmıs askom senın. Hamile olman imkansız eğer hamileysen de doğur bu kadar ilaca bosalmamaya cocuk olduysa vardır Allahın bir hikmeti ben seneleri devirdim adamı damızlık gibi kullanıyorum olmuyor
Ben zaten sikintinn icindeyim kime ne soylim oldururler benj bi hata yaptim ikj uc ama hata yaptim isteSana güzel bir fikir verdim bir yakınınla paylaş diye .. bu arada böyle beddua ettikçe döner yine sana gelir içinden hiç çıkamazsın onu da söyliyim
3 kere düşürülmüş hergün hemde üst üste ben inandımKotu yola dusuruldum dedi
Polis?Ben zaten sikintinn icindeyim kime ne soylim oldururler benj bi hata yaptim ikj uc ama hata yaptim iste
Hata bir değil ki üç kere korunmadan sevişmişsiniz üstüne bir de ertesi gün hapı var. Bekleyin bakalım bir iki haftaya belli olur.Ya bi hata yaptim cok pismanim gercekten
Wvet aynen ole oldu isteer inan ister inanmaKotu yola dusuruldum dedi
Kurban oldum derken?Arkadas kurbani oldum o kadar pismanimki ne yapcagmi sasrdm kendime zarar vericem nolur bilgi verin
Uyuatrcu madee vaerdj ortamda inanma kardesj. Ben dalga gecmeyin ben suan kotuyum kendime zarar verme esigindeyim3 kere düşürülmüş hergün hemde üst üste ben inandım
İlk ilişkinin üzerinden çok geçmiş hapı kullanalı. 1 ocak gibi mi dedin anlamadım ama ona zaten hap etki etmez. Olsa olsa son 2 ilişkine etki eder ki onda bile acele almam gerekirdi. Ama şanslısın ki boşalma olmadı diyorsun, yani erkek onu iyi ayarladıysa ihtimal epey düşük. Genelde erkekler ayarlayamadığı için tehliklei durumlar oluyor. İntihar edecek bir şey yok en kötü kürtaj olacaksınız yapacak bir şey yok.
İdrar testi falanla hiç uğraşmayın. Boşu boşuna dert edinirsiniz. En doğrusu için son ilişkiniz üzerinden 10 gün geçsin ve kandan Beta hcg baktırın. Bence yersiz bir endişe içindesiniz anlattıklarınıza göre. Ben idrar çubuğu tam okuyamıyorum o bana anlamsız geldi açıkçası çizgi baya silik ki bir sürü başka şey de o çizgiyi etkiliyor. Gidin kan verin. Canınızı sıkmayın. Her şeyin çözümü var. Bir daha da lütfen ilk kendinizi düşünün.
En mantıklısı gidip siz farklı marka iki tane daha test alıp sabah ilk idrarda bakın bence hamile olmanız yüzde bir bile değil... Hala çizgi çıkarsa gidip kan verin belki o milyonda birin başına gelecek şey sizin başınıza gelmiş olabilirBen zaten sikintinn icindeyim kime ne soylim oldururler benj bi hata yaptim ikj uc ama hata yaptim iste
Sonra bi daha mi gittin yanlarina?Uyuatrcu madee vaerdj ortamda inanma kardesj. Ben dalga gecmeyin ben suan kotuyum kendime zarar verme esigindeyim
Evet kullandım ama ben yakinalmadan 3gün once başlamıştım tarlusala 17 kasimda oldu 19 kasimda ella kullandım tarlusal 21 kasim bitti 22 kasim kanamam oldu bebek rahime yerlesmemistir bu kısa sürede dimi kanamqm da oldu 45 gun sonra da tekrar tarlusalla adet oldum bende korkuyorumKasiklarimda agri var iki gundur kullaniyorum gunde 3 kere sende ertesi hapi kullandinmi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?