Acil yardim lutfennnn duzgun cevaplar verin dalga gecmeden

İlk ilişkinin üzerinden çok geçmiş hapı kullanalı. 1 ocak gibi mi dedin anlamadım ama ona zaten hap etki etmez. Olsa olsa son 2 ilişkine etki eder ki onda bile acele almam gerekirdi. Ama şanslısın ki boşalma olmadı diyorsun, yani erkek onu iyi ayarladıysa ihtimal epey düşük. Genelde erkekler ayarlayamadığı için tehliklei durumlar oluyor. İntihar edecek bir şey yok en kötü kürtaj olacaksınız yapacak bir şey yok.

İdrar testi falanla hiç uğraşmayın. Boşu boşuna dert edinirsiniz. En doğrusu için son ilişkiniz üzerinden 10 gün geçsin ve kandan Beta hcg baktırın. Bence yersiz bir endişe içindesiniz anlattıklarınıza göre. Ben idrar çubuğu tam okuyamıyorum o bana anlamsız geldi açıkçası çizgi baya silik ki bir sürü başka şey de o çizgiyi etkiliyor. Gidin kan verin. Canınızı sıkmayın. Her şeyin çözümü var. Bir daha da lütfen ilk kendinizi düşünün.

Bu sekilde konustgn icin Allah razi olsun senden gercekten

Kotu yola dusurulmeye calisildim dondum cok sukir ama korkuyrm kimseye anlatamiyorum nolur yardimci olun ya
Bir kere düşürüldün iki kere düsürüldün üçde de mi düşürüldün? Veresin varmıs askom senın. Hamile olman imkansız eğer hamileysen de doğur bu kadar ilaca bosalmamaya cocuk olduysa vardır Allahın bir hikmeti ben seneleri devirdim adamı damızlık gibi kullanıyorum olmuyor

Yani yokmudur ertesi hapimi gecikme yapti kasiklarimda agri var degiskk bir agri

Sana güzel bir fikir verdim bir yakınınla paylaş diye .. bu arada böyle beddua ettikçe döner yine sana gelir içinden hiç çıkamazsın onu da söyliyim
Ben zaten sikintinn icindeyim kime ne soylim oldururler benj bi hata yaptim ikj uc ama hata yaptim iste

Ben zaten sikintinn icindeyim kime ne soylim oldururler benj bi hata yaptim ikj uc ama hata yaptim iste
En mantıklısı gidip siz farklı marka iki tane daha test alıp sabah ilk idrarda bakın bence hamile olmanız yüzde bir bile değil... Hala çizgi çıkarsa gidip kan verin belki o milyonda birin başına gelecek şey sizin başınıza gelmiş olabilir

Kasiklarimda agri var iki gundur kullaniyorum gunde 3 kere sende ertesi hapi kullandinmi peki
Evet kullandım ama ben yakinalmadan 3gün once başlamıştım tarlusala 17 kasimda oldu 19 kasimda ella kullandım tarlusal 21 kasim bitti 22 kasim kanamam oldu bebek rahime yerlesmemistir bu kısa sürede dimi kanamqm da oldu 45 gun sonra da tekrar tarlusalla adet oldum bende korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…