- 15 Ocak 2024
- 104
- 14
- 13
- 30
- Konu Sahibi kadinsal5538
-
Cik git surdan benm sinirmi bdolaşıyorum canım senelerdir merak etme.neyse ya gitsin doktora napalım.
Bak benim agzimi bozdurma tamami dalgani baskasiyla gec basina gelinxe anlarsin terbyesizler allahtann korkun be sizinde evladiniz varSen bir hata yapmamışsın. Üst üste maşallah.
Hamile kalmak istemiyorsan korunmalısın bukadar basit. Zevk suyundan bile hamile kalınabiliyor.
Tamamen emin olmak istiyorsan kan testi ver.
Birinde çizgi var gibi ama testin ciğerini sökmüşsün maşallah
Naneyi yerken bize mi sordun gülümArkadaslar 0Ocqk 1 iliski yasadim bosalma olmadi
Ocak7 iliskk yasadim tekrar bosalma olmadi 8 tekrar yasadim bosalma olmadi ama ben korktum ne olur olmaz diye ertes 72 kullandim 24 saat icinde adet olmam gerekiyor olmadim bir kac erken gebelik test yaptim negatif bgn yaptm hafif silik cizgi cikti digerlerj hep negatif cikti ama tarlusal aldim iki gundur kullaniyorum birsey yok kasiklarimda agri oluyor goguslerimde hassasiyet bir sey yok ama cok korkuyorum yardimci olun lutfen
Cik git surdan benm sinirmi b
Bak benim agzimi bozdurma tamami dalgani baskasiyla gec basina gelinxe anlarsin terbyesizler allahtann korkun be sizinde evladiniz var
Naneyi yerken bize mi sordun gülüm3 ilişki yaşamış arkadaş kurbanı olmuş sonra başkasıyla evlenip bakire mi olacaksın. Çocuklarına terbiye verirken bu yaptıklarında aklına gelecek mi acaba. Arkadaşın yardım etseymiş ya. Hap kullanacak kadar aklın var gerisini de sen düşün.
[/QUOTİnsan yargikiyosunuz burda yardim istemisim siz yargiliyosunuzTerbiyesizlermi?
Terbiyesiz olan sensin biz değil.
Zevkini düşünmeden önce aklını başına alsaydın burda korkudan insanlara saldırmazdın.
19 yasindayim kucuk deglmBirlikte ol ben arkandayım mı dedi arkadaş ne dediya bukadar sorumsuz oĺmayın yok gebelik falan rahat ol kuruma çizgisidir çıkan ha 18 den küçükseniz kadınlar kulübü polise ihbar eder kurban olmayın siz bidaha ip adresinden falan ulaşılıyo sorun yok
Yalnız ben bu testte bir gölge görüyorum
hele şu cümleler gerçekten mağdur birisinin ağzından çıkacak cümleler değil. mağdur olmamanı umarım zaten, ama gelip de burada hikaye gevelemeyşn bariCik git surdan benm sinirmi b
Bak benim agzimi bozdurma tamami dalgani baskasiyla gec basina gelinxe anlarsin terbyesizler allahtann korkun be sizinde evladiniz var
Bu teste göre gebelik var
Kız ne hatası haftada bir gün vermişsin adama bir hata yaptım diyorsunLutfen cok tedirginim dalga gecmeyin bi hata yaptim daha yapmocam cok koryrm
Bir de üç defa tecavüz edip bosalmayan bir tecavüzcümüz var..bak yavrum anlattıkların o kadar mantıksız ve olağandışı birşey ki madem kalacak bir yerin yoktu ilk başta kadın sığınmaya gitseydin diyelim güvendin arkadaşındı ilk başta böyle bişey başına gelmiş daha sonra neden devamının gelmesine izin veriyorsun ilk kendine geldiğinde öle bi durum varsa eğer arkadaşına hesap sorup çıksadınya yanlarıdan gibi gibi bir çok alternatif var yani
Milleti maymun ettin dünden beri.. sen bu yaşında böyle kaçıp kaçıp ilişkiye giriyorsan ailen değil odaya kapatmak zincire vursa bile baş edemez seninle.. üç defa tecavüz edip bosalmayan bir de ertesi gün hapı veren tecavüzcü nerde görülmüş.. yalan zeka işidir, yeterince zeki olmayanlar yalan söylemesin..Ne kadr insan yargiliyosunuz siz ya basiniza.gelir gorursunuz yalancida sizsiniz kalbiniz kotu sizin
ne demek aşkım, her zaman. milletin aklıyla alay etmeye kalkmadan önce bir yerlerine sahip çıkKimseye birsey demitorum ben siz gomdunuz beni saolun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?