Acil yardım lütfennn!!!!

Bu mu kolay olan en zoru bu karar en zoru beni zerre tanısaydınız ne kadar sabırlı güçlü biri olduğumu anlardınız bazen insanlara tak dediği dönemler olur onu yaşıyorum bekleyeceğim Allah ım dan tek dileğim hakkımda hayırlısını bana nasip etmek
zaten tek korkum bu Allah ın bana bu dünya da ders vermesi evlatlarımın canına zeval gelmesi yoksa asla bu kadar düşünmezdim kararım belliydi en zor karar bu kolaya kaçmak değil asla

ayy canım hatun kürtaj günahını biliyor kendi günahı olduğunu söylüyor sanırsın inancı var ancak kürtaj her annenin hakkı diyerek de fetva veriyor
Kürtaja günah Allah la benim aramda hesabı ben vericem diyor tüpleri baglatsaydın yazdım çevresi günah Allahın zoruna gider demiş onun günahından korkup yaptırmamış onlara deseydi Allah la benim aramda diye bir gıcık oluyorum böyle işine geldigi gibi laf konuşup duranlara şimdi de o günah herkesin hakkı oldu kendi bile ne dediginin farkında değil bence

7 yıldır bekliyorum bir düşük bir dış gebelik bu ay bir düşük daha rabbim isteyen herkese nasip etsin

daha hangi bahaneye sığınacak merak ediyorum

Çok sabırlı güçlüysen 4. De sana zor gelmez ona da sabret güçlü ol ayakta dur ben bu çocugu dogurucam ne zorluk olursa olsun de güçlü olmak senin sandığın gibi degil güçlüysen hep güçlü olacaksın hep dik duracaksın Bi çocuk seni korkutmayacak ve evet sana göre kolay bu çünkü dogunca çok zorlanacagım diyorsun ilerde zorluk çekmek yerine o bebenin canına kıyıp günahı kabullenmek sana daha kolay geliyor boşuna kendini savunmaya kalkma ban yemeyecek olsam sana diyeceğim daha çok yerin dibine sokup çıkartırım seni burada da işte kendimi tutuyorum sen kendini haklı gördüğünden bizim dediklerimiz sana mantıksız geliyor kendine dışarıdan baksan anlarsın

Tüpleri baglatmaya çevresi Allah ın zoruna gider demiş buda korkmuş ama bebek aldırmaya gelince dili uzatıp Allah la benim aramda günah benim diyor zihniyet bu yani

7 yıldır bekliyorum bir düşük bir dış gebelik bu ay bir düşük daha rabbim isteyen herkese nasip etsin
Rabbim bu mubarek aylarda yüzünü güldürsün inşallah bende imtihan oldum rabbim sınavında kolaylık versin sanada olmayan herkese de

Tüpleri baglatmaya çevresi Allah ın zoruna gider demiş buda korkmuş ama bebek aldırmaya gelince dili uzatıp Allah la benim aramda günah benim diyor zihniyet bu yani
Ne kadar da haklı Bir kadın her sıruyada Bi cevabı var korunamazmış çünkü kocası korunuyo muş bsğlatamazmış çünkü günahmış çocuklarına çok iyi bakıyormuş ama çocukları çok üzgünmüş çocuk olmuş çünkü kocası yüzündenmiş kürtaj en doğal haklıymış. Her konuda temize çıkmış

Sorma deli oldum sabah sabah sinirden kuduruyorum burada dün zaten kötü haber aldım içimde hep bi korku var bu gelmiş rahat rahat bebek aldırmak istiyorum normal yoldan düşürmenin yolu yokmu günahına bizi de ortak edicek

Öyle bir hakkı kimse kimseye vermiyor kimse kimseye tercihleri ve kararları yüzünden hakaret edip yerin dibine sokamaz benim yakınlarım beni anlıyorsa neden bu kadar istemediğimi biliyorsa bu bana yeter siz beni asla anlamazsınız bunu da gördüm

Anlamıyorum gerçekten yorumları. Herkesin hayatı kendinde. Bende 2 senedir hamile kalmak için uğraşıyırum amma biri çoçuk aldırıyor diyede neredeyse cani yeri koymak saçmalık geldi.
Bence kendi başına bişey yapma. Sonra yeni dertler açılmasın. En iyisi doktorun dediğini yapmak.

Aynen bende çok ağır konuşucam yazıp siliyorum ban yicem diye bunu için değmez ban yemeye Allaha havale ediyorum vicdanıyla başbaşa. Hayırdr ne kotü haber aldn inşallah herşey güzel olur

Anlayacak hiçbir yanın yok çocuk istemezsin anlarım o zaman ama zevki yaşamaktan mahrum kalmayıp üstüne hiçbir korunma yöntemine yanaşmayıp üstüne hamile kalıp aldırıcam diyorsan benden anlayış bekleme ne kadar zor şartlarda olursan ol bir bebegin canını almak için hiçbir haklı sebebin olamaz yok yani bunun haklı tarafı olsa ben zaten kimseyi yargılamam hak veririm bebegi sakat olacağını bile bile aldırmayıp doguran var benim çevremde 8 yaşında olup hala kırklı bebek gibi büyümeyen o kadın anne işte ne olursa olsun mutsuz da olsa zorluk da çekse dogurdu o bebegi ve bakıyor çok güzel annelik budur öyle senin sandığın gibi digerlerine iyi bakıyım mutlu olsunlar diye birini öldürmek degildir annelik

Allah senden razı olsun bende öyle yapmaya karar verdim hakkımda hayırlısı olsun doktoru bekleyeceğim sağlıksız bir gebelikte olabilir dedi erken müdahale gereksiz dedi burada paylaşmam çok yanlıştı peki nasıl silebilrim yardım edin

Silinmiyor burdaki konular bildiğim kadarıyla. Allah hayırlısını nasip etsin İnşallah

Aynen bende çok ağır konuşucam yazıp siliyorum ban yicem diye bunu için değmez ban yemeye Allaha havale ediyorum vicdanıyla başbaşa. Hayırdr ne kotü haber aldn inşallah herşey güzel olur
Canım karşı komşum akrabamız bizim bunun arkadaşı benimle aynı hamile kalmıştı 8 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj olmuş mecburi bana bunu dün anlattı komşum ve hem kıza çok üzgünüm hemde insan korkuyor bebegim aklıma geliyor sürekli ya bişey olursa diye

Sağlığını ve yaşamını olumsuz yönde etkilicekse kararından vazgeçme.. Bakma buradaki insanlar duygusal yönden bakıyorlar konu bebek olunca ama kürtaj yapabilme evresindeyken zaten bebek diye birşey olmuyor neredeyse gelişimini falan tamamlamamış oluyor yani ben öyle biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…