- 16 Mayıs 2020
- 34
- 9
- 3
- 31
- Konu Sahibi anneyimmm23
Bu mu kolay olan en zoru bu karar en zoru beni zerre tanısaydınız ne kadar sabırlı güçlü biri olduğumu anlardınız bazen insanlara tak dediği dönemler olur onu yaşıyorum bekleyeceğim Allah ım dan tek dileğim hakkımda hayırlısını bana nasip etmekDevlet hastanesi de aynı işlemi yapıyor bunun için illa sezeryan doguma ihtiyaç yok siz üstüne düşmemiş araştırmamışsınız çocuklara yakız zaten iyi bir anne olsanız şuan karnında can bulanla onların arasında hiçbir fark olmadığını anlar ona da sahip çıkardın iyi bir hayat sunmak istiyorum diyorsun her çocuk nasibiylr gelir ona hayatı siz degil rabbim sunuyor verende odur alan da siz o çocukların sahibi degilsiniz onlar Allahın siz sadece aracısınız onlar emanet size sahip çıkmanız gerekir Allah her zorluğun kolaylığını sabrını verir siz kısa yoldan dönmek yerine Allah a sıgının bence ama kolay olan işinize geliyor
zaten tek korkum bu Allah ın bana bu dünya da ders vermesi evlatlarımın canına zeval gelmesi yoksa asla bu kadar düşünmezdim kararım belliydi en zor karar bu kolaya kaçmak değil aslaBenim annem 16 kardeş ki yokluk zamanı dedem erkenden ölmüş anneannem büyütmüş hepsini biz 5 kardeşiz annemler evlendiginde evinde tencere kaşık yokmuş komşudan 1 tencere 3 kaşık alıp yıllarca onunla yaşamışlar şimdi mala mülke sahipler yani nasip geliyor siz kolaya kaçmak yerine birdaha düşünün ya bu bebegi aldırdıktan sonra Allah göstermesin diger çocuklarından birine bişey olsa o zaman mumla ararsın bu bebegi