Acil yardım lütfennn!!!!

Yaa evet çok haklısın boş konuşan benim baksana herkes seni haklı görüyo. Yaşadıklarınızı bile bile korunmayı ihmal edersen herşeye katlanmak zorunda kalırsın. Sitemim senin zihniyetinde olanlara sen zevk yaşıcaksn diye evlatların çekiyor

Çocuk istemediginize kesin karar vermişsiniz neden tüpleri baglatmadınız gayet kesin bir çözüm olurdu

İşte daha da çirkinleşiyorsun eşimden oldu alooo sen eşini ve kendini hiç mutlu etmedin mi benim çocuklarım çekmiyor aksine çok mutlular çünkü ben onlara hakkı ile annelik yapıyorum eşim çalışıyor sabah erken den işe gidiyor yoruluyor ben yalnız büyütüyorum kolay bir işi yok herkese herşey altın tepside sunulmuyor olacağı vardı oldu belki Rabbim beni bu ağır kararla sınıyor nasıl bir noktaya getirmeye çalışıyorsunuz eminim ailenizde bir sürü zamanında çocuk aldıran insan oldu bu teyzeleriniz halalarınız ne yaptınız onlara da bu ağır şeyleri söyleyebiliyor musunuz ne iyi insanlar ama değil mi zamanında yapmışlar ama bunun hesabını kimseye değil Allah a verecekler

aaaaa siz Alllahn verdiği nimeti çok yanlış anlamışsıınız hanımefendi.bunu aldırısam dğiğer 3 nü kaliteli büyütürüm iyi yaşam ortamı hazırlarım tahtını da yaparım bahtını da kafasındasın.çok yazık.o çocuklar Allah n emaneti dilerse hepsini elinden alır Allah korusun.yanlış yoldasın.geliip burda onca çocuk hasreti çekenlere kalkıp da nisbet edercesine nasıl öldürebilirim bu bebeği taktik verin diyip sonra da yumurtalıklarm çok iyi çalışıyormuş diye bahane üreteceğinize oturunda vicdan muhasebesi yapın önce.

Eğer şimdi bunu yaparsan emin ol ilerde çok pişman olursun. Benim ananem de senin gibi çok zor hamilelik geçirirmis üstelik eski zaman malum kaynana var öyle yatıp dinlenme hakkı da yokmuş gelin olduğu için 8 tane çocuğu var 2 çocuğu doğmuş olmuş en son 2 hamileliginde de bebekleri aldırmış bakmadıgi için. Ama sonra öyle pişman olmuş kı. Hala bunun için ağlar bazen. Ben çok zor anne oldum çok şükür 3. Tüp bebek denemem de Rabbim bana nasip etti. Eğer Allah sana bu bebeği nasip ettiyse emin ol vardır bir sebebi. Pişman olacağın bişeyi yapma cok cok iyi düşün

Ne nispeti Allah aşkına korunsaydın korunsaydın diyorlar bende ne kadar dikkat etsem de bu kadar oluyor diyorum ben yanlış forumdayım o zaman sırf bugün bir çüzüm arayışında olduğum için buraya üye oldum çıkıyorum

tebrikler..anlamanıza sevindimYANLIŞ yerde olduğunu idrak ettin.

Çocuk istemediginize kesin karar vermişsiniz neden tüpleri baglatmadınız gayet kesin bir çözüm olurdu
İşte bu da çevremden yaşın genç yapma Allah ın zoruna gider diyenler yüzünden oldu şimdi de aldırma zoruna gider diyorsunuz farkı ne o zaman da çocuklarına bişey olur dediler şimdi de diyorlar

Çok teşekkür ederim bana böyle güzel cvp verdiğiniz için ben de birlik oturuyorum ve çok zor bir kaynanam var hayat şartlarım zaten zor 8 senelik evliyim İnan çok yıprandım belki bende ilerde anne annen gibi pişman olacam ama yapacam çünkü çok kötü psikolojim bozulacak çocuklarıma yansıtacam çok çabuk sinirleniyorum agresif biri oldum zamanla bu daha da ilerleyecek insan vücüdu yoruldukça değişik reaksiyonlar veriyor ben bunları yaşamak istemiyorum

İşte bu da çevremden yaşın genç yapma Allah ın zoruna gider diyenler yüzünden oldu şimdi de aldırma zoruna gider diyorsunuz farkı ne o zaman da çocuklarına bişey olur dediler şimdi de diyorlar
Kusura bakma da bir cana kıymak kadar Allah ın zoruna gidecek başka hiçbirşey yok ne olursa olsun kul hakkıdır kürtaj bir bebegin yaşama hakkını elinden almaktır şuan en küçüğü 2 yaşında olan çocuklarından birini öldürmekten hiç farkı yoktur valla sizi yargılamak istemiyordum ama insanı buna zorluyorsunuz hiçbir korunma yöntemine yanaşmayıp hepsine bir bahanesi olan siz sevişmeyin de o zaman çocuk istemiyorum diyorsanız önlemini alacaksınız hepsine bir sebep buluyorsunuz oldu yani hrm zevkime bakayım hem benim istediğim olsun bebek olmasın varmı öyle bir şey şu Allahın zoruna gider diye Allah Yerine laf söyleyen insanlara da ayrı gıcığım zaten tüp baglatmanın neyi varmış bir canı almak daha mı iyi bak cana kıymak kadar günahı olan hiçbirşey yoktur şimdi burada aldırma günah diyenlere dilin uzuyor Allahla benim aramda hesabı ben vereceğim diyorsun ya vaktinde sana bu söyleyene de böyle diyip baglatsaydın o zaman öyle işine geldigi gibi laf çevirme burada sabah sabah sinir ettin beni

Allahın zoruna gider diyenleri dinlediniz şimdi aldırmak için planlar yapıyorsunuz. Bu ALLAHın pek hoşuma gidecek estafurullah.
Artık ne dediğinizi bilmiyorsunuz. Nolmuş 3 çocuksa? Benim annemler 11 kardeşmiş köy yeri imkansızlıklar nasıl büyüdüler onlar? Bugün üye oldunuz bilmiyorsunuz şimdi bu konunuzdan çıkın ve hamile kalamıyorum konularına bi göz atın. Neler yaşamış insanlar burda. Neden linç yediğinizi o zaman anlarsınız. Sizin o kıymak istediğiniz can için neler neler yapıyorlar. Benim annem 3.çocuktan sonra tüpleri aldırdı ama çok pişman oldu sonradan. İnşallah oturup sağlam düşünürsünüz

Ne laf çevirmesi onu da yapmayı istedim hatta en küçüğünü sırf bu yüzden sezeryan ile doğup bağlatacaktım ama eşimin sigortası iptal oldu devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım ve gayet güzel normal doğum yaparsın diyip normal doğurttular bir cana kıymanın günahını biliyorum ama kürtaj her annenin doğal hakkı kimse istemediği bir çocuğu dünyaya getirmemeli dünya gelip mutsuz bir anne ile yaşayacağına yaşamasın ben ona verimli olamam burdan çıkmak istiyorum üyeliği ve msjı nasıl silebilirim bende kaç gündür yaşayan ölü gibiyim çocuklarım anne niye ağlıyorsun diyorlar onlara bakamıyorum şimdiden bu morelle daha iyi yaptınız sağ olun

Benim anneannem toplamda 9 çocuk doğurmuş(evet çok).En küçük çocuğu şu an 35 yaşında tam yokluk dönemleri o zamanlar yani.Her hamile kaldığında ağlarmış Allahım çocuğu olmayan komşu kadını kastederek bana vereceğine zeynep e versen ya dermiş.Şimdi diyor ki ne kadar cahilmişim ağlamayıp istemek ne demek diyip vicdan azabı çeker anlatır hep şimdi anlamazsın ame ilerleyen zamanlarda vicdan yükü olur dayanamazsın

Kürtaj her annenin en doğal hakkı mı?????
Pardon da kim veriyor sana bu hakkı???

Devlet hastanesi de aynı işlemi yapıyor bunun için illa sezeryan doguma ihtiyaç yok siz üstüne düşmemiş araştırmamışsınız çocuklara yakız zaten iyi bir anne olsanız şuan karnında can bulanla onların arasında hiçbir fark olmadığını anlar ona da sahip çıkardın iyi bir hayat sunmak istiyorum diyorsun her çocuk nasibiylr gelir ona hayatı siz degil rabbim sunuyor verende odur alan da siz o çocukların sahibi degilsiniz onlar Allahın siz sadece aracısınız onlar emanet size sahip çıkmanız gerekir Allah her zorluğun kolaylığını sabrını verir siz kısa yoldan dönmek yerine Allah a sıgının bence ama kolay olan işinize geliyor

Biliyorum belki çok haklısın benim en yakın arkadaşımda çocuk sahibi olmayı çok istiyor inanın ben ona asla bahsedemiyorum hep onun için dua ediyordum bana yeter ona ver Allah ım diyordum burda da amacım kimseyi üzmek değildi nispet asla değil böyle nispet mi olur ben yanlış yerdeyim kadınlar kulübünde herşey hakkında konuşuluyor sanıyordum

Benim annem 16 kardeş ki yokluk zamanı dedem erkenden ölmüş anneannem büyütmüş hepsini biz 5 kardeşiz annemler evlendiginde evinde tencere kaşık yokmuş komşudan 1 tencere 3 kaşık alıp yıllarca onunla yaşamışlar şimdi mala mülke sahipler yani nasip geliyor siz kolaya kaçmak yerine birdaha düşünün ya bu bebegi aldırdıktan sonra Allah göstermesin diger çocuklarından birine bişey olsa o zaman mumla ararsın bu bebegi

Kürtaj her annenin en doğal hakkı mı?????
Pardon da kim veriyor sana bu hakkı???
ayy canım hatun kürtaj günahını biliyor kendi günahı olduğunu söylüyor sanırsın inancı var ancak kürtaj her annenin hakkı diyerek de fetva veriyor

Yaa demek eşinizden oldu biz bunu farketmemiştk. Siz çocuğunuzu tek başına büyütüyorsunuz halbuki biz komşularla büyütüyordk. Tek başına büyütüp zorluğunu çeken 3. Doğumdan sonra tüpleri bağlatr Bi daha düşünmezdi hamile kalır mıyım diye. Ve demişsinki ailede çocuk aldıran yokmu yokkk biz verilen nimetin kıymetini biliriz istemiyorsak dikkat ederiz korunmanın kaç çeşit yolu var sonuçta bfnim büyüklerim bunu biliyoken bu zamanda bilmemek tuhaf

ayy canım hatun kürtaj günahını biliyor kendi günahı olduğunu söylüyor sanırsın inancı var ancak kürtaj her annenin hakkı diyerek de fetva veriyor
Savunmada daha nereye varacak diye düşünürken fetva artık dedirtti. Bide her kadının da değil her annenin diyor. Bu nasıl annelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…