acil yardım lütfen

bahtsiz bedevi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
3
0
32
merhabalar. ben 23 yaşındayım. ergenlige doktor yardımıyla oldukça gec bir yaşta girdim ve uzun süre desolette kullandım. lakin doğum kontrol hapları kısır yapiyo dedikleri için bi süre sonra ilacı bıraktım. göğüslerin gelişmedi ve kendiligimden hic adet olmadım ben de çok önemsemedim.bir erkek arkadaşım var ve onunla biseyler yaşamak istedim bunun için doktora gittim ne olur nolmaz diye. doktor menapoza girmiş bir kadın vücuduna sahip olduğumu hormonal aktivetelrimin çalışmadığını ve böyle olursa asla adet olamayacagimi ve çocuğumun olmayacağını söyledi ayrica rahmimin cok dar olduğunu soyledi. ve aynı ilaca tekrar başladım. bunun ertesinde erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve oldukça ağrılı ve kanamalı oldu. bunun üzerine iki kere daha biseyler yaşadık ikincisinde yine kan geldi ve sonuncusunda baya acılı ve ağrılı oldu. sizce neden olabilir lutfen yardım edin cok korkuyorum ve doktora gitmek istemiyorum. çünkü ultrasonda kız olmadığımı görmesinden anlaşmasından korkuyorum

valla bi sürü şey yazacaktım içimden hiç gelmio ama tutamıycam kendimi
anlaşılmasından korkuyosan yapmıycaksın yapıosan arkasında duracaksın
ayrıca doktor seni yargılayacak en son insan
ayrıca 23 yaşında senin tek derdin oram buram olgunlaşmadı diye üzüleceğine önce karakterinin zihninin olgunlaşmadığına üzül
ayrıca bla bla bla
tövbestağfrullah

Onu yargılamak da sana düşmez...

Bana ne düşer bilemedim şimdi ama keşke yapmasaymış
yapmasaymışsın.

Bence korkmamalısın
Yaptığın şeyi hata olarak görmemişsin çünkü
Doktorla senin aranda kalacak o bilgi o odada kalacak yani
Git görün sağlık sonuçta ne diyelim Allah şifa versin hastalığına da

ahahaha çok tatlısın canım kavganın arasına düşmüş

Kız bu konuyu 1 ay önce açmış neredeyse, biz bunları konuşurken o çoktan çözümünü bulmuş yoluna devam ediyordur. Kaçıncı ilişkisine de girmiştir.

Benim oğlum var ve daha 15 aylık. Eşimle konuşurken diyortum kı ona "Cinsellikten uzak dur diyemeyeceğiz cnkü zaten yapacak. Korunmayı öğretelim bari." Durum bu kadar vahim..

Benim oğlum var ve daha 15 aylık. Eşimle konuşurken diyortum kı ona "Cinsellikten uzak dur diyemeyeceğiz cnkü zaten yapacak. Korunmayı öğretelim bari." Durum bu kadar vahim..
bence yanlış düşünüosunuz benim çocuğum yok büyük konuşmak akıl vermek istemem ama bence kadına sevgiyi saygıyı insanlığı karakteri olgun olmanın önemini anlatın lütfen böyle böyle nesiller düzelecek aman benim oğlum paşam oğlum demesin insanlar sizde oğlum nasılsa sen erkeksin sana bişey olmaz ama korunda başına bela alma tarzı bi yaklaşım rahatsız eder beni açık konuşmak gerekirse

Yahu öyle der miyim? Sen erkeksin cümelsini zatern kullanmam. Bi üstünlük sanacak ondan snra. Vallhi bizim evde de sevgıyı saygıyı öğrenemezse hiç biryerde öğrenemez. 3 Kuşak hep bir aradayız. Babalar, dedeler, büyükdedeler.. Kımse hanımına kötü davranmaz. O yönden bir korkum yok çok şükür. Eşim de Allaha şükür öyle. Benim derdim, bu kızcağız gibi sever de yaşarsa diye. Biz birbirimizi seviyoruz der çıkar karşıma. Yaşanmaması gereken şeyler yaşanmıştır. Ötesi de gelmesin. Benim derdim o. Orada yıne bn oğlumu değil, karşısındaki kızı düşünürüm. Bu konu uzadıkça uzar... Kız küçük olsa üzülürüm erken yaşta bi dunya seyle uğrasacak diye. Büyük olsa üzülürüm, tercihi olmayan şeyler yaşar diye.... En çok da kazara bebek olur da o mahvolur diye. Yani uzun lafın kısası "Oğlum yapma, ille de yapacaksan korun." cümlesi özet oluyor.

İlk ilişkide kanama ve acı normal tatlım. Ancak diğer sağlık problemlerin için doktor şart. Varsın yargılasın insanlar (ki doktorun karakter olarak olgunsa sorun olmaz asla) önemli olan şu an sağlığın. Birde dost tavsiyesi yaptıklarından çekinme veya utanma. Yoksa ileride psikolojini iyice alt üst edersin. Sağlıkla kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…