acil yardım lütfen

kelebekcik

evli ve çook mutlu:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.413
3
merhaba kızlar..ablam şubat 23 te lekelenme şeklinde adet gördü ve 2 gün sürdü..bu ay adet görmedi..acaba şubat ayında üstüne mi gördü?veya şubatta normal adet gördüyse şuan 2-3 günlük gecikmeyle test yapılsa belli olur mu?çok heycanlıyız..lütfen bi fikir verin kızlarAllah'ım inşallah bize bu duyguyu yaşatır:Saruboceq:

Son düzenleme:
bu ayki adetimi geçti 2.3 gün eğer öleyse elbette çıkar ben adet gününde öğrenmiştim hayırlısı olsun gönlünüze göre versin rabbim

bu ayki adetimi geçti 2.3 gün eğer öleyse elbette çıkar ben adet gününde öğrenmiştim hayırlısı olsun gönlünüze göre versin rabbim

evet canım bu ayki adeti geçti..en az 10 gün geçmeden belli olmaz demişler ablama..oda tedirgin biraz negatifi görcek diye..çıkar diyosanız hemen bi test almalıyız..inşallah güzel haberlerimizi burdan sizlerle paylaşırım..

bencede çıkar bende adet dönemimde lekelenme oldu 2-3 gün test yaptım hamileydim belki ablan 2 aylık hamile bence test yapsın

hamilelik olabilir elbette beklenen bişeyde sanırım bu zaten :) bence bi test alığ yapın silikte olsa çıkar mutlaka . hakkınızda hayırlısı olsun inş

ne 10günü yaa ben adet günü yaptım çıktı bide geçen aydan üstüne görmüş olabilir diyosun bence hiç bekleme varsa çıkar hemen yapsın bence sonucunu yaz lütfen :)

hamilelik olabilir elbette beklenen bişeyde sanırım bu zaten :) bence bi test alığ yapın silikte olsa çıkar mutlaka . hakkınızda hayırlısı olsun inş

amin canım inş..geçen ay lekenlenme şeklinde olup bu ayda gecikme olunca çok heveslendik..umarım burdan mutlu haberlerimizi paylaşırım sizlerle yardım ettiğinz için teşekkür ederim kızlar..

kızlar bebiş geliyoooonasıl mutluyum anlatamam..Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..

gözünüz aydın sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin doktora hemen gidin bakalım geçen aydan kaldıysa geç kalmış olmayın

bende teyze olacağımı öğrendiğimde ağlamıştım mutluluktan teyze hala olmak çok güzel bi duygu

GÖzÜnÜz aydın bende teyzeyım okadar sevılıyorlarkı ıÇıme sokasım gelıyor
hayırlısıyla doĞsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…