Örgü acil yardım lütfen!!!

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

sefu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
6
0
merhabalar; çok uğraştığım halde resimdeki örneği çıkartamadım. bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok . .

Eklentiler

• $3320783942_93ec034115.jpg
    $3320783942_93ec034115.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 88
canım anladığım kadarıyla tarif edeyim. sık iğneyi biliyormusun bunuda sık iğne gibi ör ama tığda bir ilmeğin varken ipi tığa dola aynı trabzandaki gibi ama iki seferde değilde tek seferde hepsini al. tepeden başla artırarak şapkayı ör, şapka bitince burun kısmını ayrıca ör içine elyaf doldurup şapkanın ön kısmına dik. sonra boynuzları ör elyaf doldur dik. sonra kulakları yarım oval şeklinde ör, ikiye katla boynuzların yanına dik. göz, burun, ağız işlemelerini yap. kolay gelsin...

bugün bir arkadaşımın çocuğunda gördüm bunun ayıcıklısını, örülüşünü benim tarif ettiğim gibi almış. aynı verdiğin fotodaki gibi duruyor. sık iğneyi tığa ipi dolayarak hepsini bir almış. daha önce yaptığım tarif doğruymuş yani. yaparsan foto ekle görelim, kolay gelsin canım.....

ilginize çok çok teşekkür ederim. ancak tarif ettiğiniz gibi denedim resimdeki gibi kutucuk kutucuk durmadı bende:KK43: sıkıiğnenin her ceşidini denedim. yinede olmadı. dediğiniz berenin fotosu varsa paylasırsanız sevinirim. belki ondan daha net alabilirim örnegi. tekrar tesekkürler. hoşçakalın.

4ec1560d4a0e6f36821wd3.jpg

bendeki resimleri göndereyim sana...

Son düzenleyen: Moderatör:
resimleri aldım çok teşekkür ederim :) filli olan berede benim aradığım örnekten. acaba tığla değilde şişlemi örüldü? sıkıiğne ile aynı durmuyor çünkü.kutular üst üste geliyor pirinç örgüsüne benziyor ama tam olarak pirinçte değil. yardımlarınız için çok sağolun.

rica ederim canım, bunlar tığ ile örülmüş arkadaşım örmüş aynısı olmuş. normal sık iğne yapmıyorsun ona dikkat ettinmi? tığa bir kere ip dolayarak hepsini alaraka sık iğne yapıyorsun. arkadaşımda öyle yapmış.

rica ederim canım, bunlar tığ ile örülmüş arkadaşım örmüş aynısı olmuş. normal sık iğne yapmıyorsun ona dikkat ettinmi? tığa bir kere ip dolayarak hepsini alaraka sık iğne yapıyorsun. arkadaşımda öyle yapmış.

evet denedim ama maalesef olmadı:KK43: sık iğne ilede, dolayarakta çok bere ördüm. ancak bunun örgüsü çok farklı durduğu için dikkatimi çekmişti. :hulya:

Sonunda örneği çıkarttım :teytey: Bir ilmek atlayarak ve geri dönerek yapılıyormuş.Yardımlarınız için çooookk teşekkürler a.s.

X