• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım lütfen

annem götürmekten vazgecti gibi ama içi rahat değil arkadasında dediği gibi inkar ettim çnkü anlaşılıcak bir durum değil.. anlamazlar...

annemle aramız düzelsede ben bir yolunu bulup öle bir rapor çıkarmtak istiyorum snrada anneme vericem alsın rahatlasın....

arkadaşım başından sonuna kadar oudum yazılanları.. evet yapılan hiç etik değil.. ama biz türkiye de yaşıyoruz.. yani etiklik kişiden kişiye değişiyor bu ülkede.. son mesajında rapor alıcam anneme vericem demişsin..asla böyle birşey yapma.senin kendine saygın yok mu?? konuyu kapatmaya çalışacağına rapor almaktan bahsediyorsun ki hemde kendi isteğinle.. hem yalan rapor alıcaksın..yani yalan sölediğini raporlayacaksın. sonra ne olucak? sen o raporda yazdığı gibi mi olıucaksın yoksa annen sana aferim kızım deyip başının üstünde mi tutacak?? sakın böyle bişey yapma.. bu yapacağın şey çocukluktan başka birşey değil... ( naçizane kendi düşüncemdir. )

gerçekleri anlatmak çok zor anneme su anda aramız düzeldi fakat yinede bir tedirginlik var içinde onun biliyorum. ayrıca karaktersiz erkek arkadasım yine çıkıp saçma saçma konuşabilir...

su andaki gibi kalsa hersey yolunda aslında...

bence yalan rapora falan hic gerek yok konuyu sogut annenin ici rahat degildir suan evet ama birkacgün sonra oda fazla üstelemez eski erkek arkadasina gelince bence oda fazla kurcalamasin isi oda diyebilirsin bunu yaparsan bana aci cektirmis olmazsin benimle evlenmek zorunda kalirsin diye sonucta bakireligini sen tek basina bozmadin bence oda bukadar rahat olmasin ne yani isi yap sonra git anneye anlat madem öyle evlensin seninle bunu anneye ilan eden erkek evlenirde bence ama sen ayrildiysan adamdan istemiyosan oda seni böyle geri kazanmak istiyosa bisey diyemicem o ayri bi konu.

gerçekleri anlatmak çok zor anneme su anda aramız düzeldi fakat yinede bir tedirginlik var içinde onun biliyorum. ayrıca karaktersiz erkek arkadasım yine çıkıp saçma saçma konuşabilir...

su andaki gibi kalsa hersey yolunda aslında...

bence yalan raporu cıkarana kadarrrr dıktır derım kızlık zarınıı ... en azından mademm annenden aıleden korkuyosn once bunu yapppp .... burdaaa bu kadarr yazı yazcana bence onuuu dusunnn ben annen olsamm guwenmem belkı kendın cıkardı derım cıkarttırdı derım supelenırım tanıdık bı dr gotururum yada her neyse ole bısı yaparımmm :kahve:

bence yalan raporu cıkarana kadarrrr dıktır derım kızlık zarınıı ... en azından mademm annenden aıleden korkuyosn once bunu yapppp .... burdaaa bu kadarr yazı yazcana bence onuuu dusunnn ben annen olsamm guwenmem belkı kendın cıkardı derım cıkarttırdı derım supelenırım tanıdık bı dr gotururum yada her neyse ole bısı yaparımmm :kahve:

canım bildiğim kadarıyla kızlık zarı diktirme gibi bişey yok. yani doktor baktığında yine bakire olmadığını anlar. o bildiğim kadarıyla vajinanın için de bi yerdde bi yara gibi bişey oluşturuluyor ve ilişki sırasında o kanıyor ve kızlık zarı yırtıldı zannediliyor mirmirmirmir tıp fakültesinde okuyan bi arkadaşımdan öyle duymuştum ben. annenle de bence bu konuyu bi daha hiç açma. o açarsa da ağla bağır çağır konuyu kapattır. unutulsun konu diğer türlü başın çok ağrır gibi geliyoo..

canım bildiğim kadarıyla kızlık zarı diktirme gibi bişey yok. yani doktor baktığında yine bakire olmadığını anlar. o bildiğim kadarıyla vajinanın için de bi yerdde bi yara gibi bişey oluşturuluyor ve ilişki sırasında o kanıyor ve kızlık zarı yırtıldı zannediliyor mirmirmirmir tıp fakültesinde okuyan bi arkadaşımdan öyle duymuştum ben. annenle de bence bu konuyu bi daha hiç açma. o açarsa da ağla bağır çağır konuyu kapattır. unutulsun konu diğer türlü başın çok ağrır gibi geliyoo..

evet haklısın doktor baktıgında anlar... annem çoktan beri durulmuştu fakat ara ara yine imalarda bulunuyor sölesem ne yazarki... biyoloji okuyorum su anda okulum da bayagı uzayacagı için bu sene tekrar sınava giricem onu bile sorun ediyolar cevremdekiler... neden bırakıyomuşum başından beri istemiyordumki zaten tek dileğil bu sehirden kazanıp çekip gitmek ve bir daha da dönmemek......

Back