• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım lütfen

bi kere bekaret muayenesi yapmak yasaktır.
hele kişi istemiyorsa zorla yapılması suçtur.
sen istemezsen savcılık kararı bile olsa yapamazlar bunu..
arkadaşım kendine bu hakareti yaptırtma ya ayrıca doktorların da bekaret raporu filan vermemesi lazım ayrıca da normalde sen bakire değilsen bile bunu annenle paylaşamaz etik kurallara aykırı bu hastanın durumunu hastadan izinsiz başkasıyla paylaşmak..

evet yasak fakat yinede doktor açar bakar ki annem ısrar eder.. yrn doktora gidicem konuşucam çarşamba da annemle gidicez... acaba yrn doktora ne desem bilmiyorum... umarım bu durumun içinden rahatca cıkarım ...

evet yasak fakat yinede doktor açar bakar ki annem ısrar eder.. yrn doktora gidicem konuşucam çarşamba da annemle gidicez... acaba yrn doktora ne desem bilmiyorum... umarım bu durumun içinden rahatca cıkarım ...

benim aklıma da gelmişti bu...
bence de git önce sen konuş doktorla..
durumu bize anlattığın gibi açık açık anlat...
çekinme sıkılma sakın..bu senin için önemli bi durum..doktorun ne düşüneceğine falan takılma sakın,bırak istediğini düşünsün..
ama ben doktorun anlayacağını düşünüyorum ve umut ediyorum..
inşallah düşündüğümüz gibi olur..

evet cekinmicem sonuçta doktor anlatıcam ... inş anlayışla karşılar... ztn rapor verilmiyormuş söleyecegi iki kelime bişey... inş hersey düzelir ... hayat zormuş...

offff yaaaaaa cok zor bi durum ama mahkeme karari olmadan bakilamaz ama gel görki konuyu yazan arkadas bundan habersiz ve bugün gidecek keske bu yaazilari okusa yaaa :( offfffff ! doktorla konusup anlassalar bariii :( ilk önce kendisi girse kas göz arasinda doktora izah etse sonra annesini alsalar iceri :kedi: ay vallaa cok üzüldümm yaaa cok merak ettim! hamileyim üstelik mideme agri girdi! Allhim kimsenin basina vermesin!

bence doktor durumu anlar...bu durumda da bir felaket olmaması için doktorun ,yalan söyleyeceğini düşünüyorum...benim düşüncem büyük olasılıkla bakire olduğunu söyler...annene bakire değil dese daha kötü şeyler olur ,bunun farkındadır..onlr neler neler yaşıyor..yani doktorlar...döndüğünde yaz doktor ne dedi

Yani öyle mesajlar yazılmışki, gülümseyerek okudum. Doktor bakamaz, suçtur, vs vs, galiba Türkiyede yaşamıyor bunları söyleyenler.Ki konu sahibi Maraştan. Ki o yöre halkının böyle şeylere düşkünlüğünü sanırım hatırlatmama gerek yok.şakkıdı, Türkiye geneli önem verir kızlığa. Şimdi olması gerekeni değilde olanı konuşsak çok daha yerinde olur.

Güzel kardeşim madem annenden ailenden bu kadar korkuyordun, yapmayacaktın, ha yaptın , o zaman çıkıp söyleyeceksin annene. Şimdi yalan söyledin diyelim, daha sonra anlaşılmayacakmı sanıyorsun gerçeğin.

arkadaş ne yaptı acaba.umarım kötü bir olay yaşanmaz. ama doktorun muayene yapacağını sanmıyorum.özelde belki yapabilirler.

anneye bak :1shok:akannehir:mymeka:
nolacak peki ögrenince zorla o oglanami verecek, yada babasina söyleyip namus davasimi olacak:umursamaz:
cocuklarinin kiymetini bilmezler herkes hata yapabilir, bak kiz kacicam diyo, yarin öbür gün anneside müge cikar kizim nolur gel herseyin le kabul ediyom der:mymeka::dilcikar:

bgn öğleden snra gidip konuşucam doktorla yrn da annemle gidicem... arkadasımızın biri niye yaptın demiş sonuçta artık o safhayaı ectik ve ben böle psikopat bir erkek arkadasım oldugnu bilmiyordum ikincisi snradan anlaşılmaması için bnm kendi ayaklarım üstümde durup güçlü bir kız olmam gerekiyor... olucam da..

duygusuzduygu çok teşekkür ederim sizede ltfen stres yapmayın bebişinize dikkat edin..

ben akşam yazacagım arkadaslar size umarım doktor anlayış gösterir...

psikolojim bozuldu ya:S

neden kendini bu duruma soktun keşke böyle önemli bir konuyu hele bizim toplumumuzda yaşayan bir genç kız olarak. bu konuda daha hasas dikkatli davranmadın diye yargılamak istemem ama belirtmeden geçemiyorum.diyelim ki doktor söylemedi ya sonra birgün evlenmek istersen ve karşındaki geleneksel bir ailede büyütüldüğünde sonuç ne olacak .kızlar kendinizi başkasının bir anlık zevkine harcatmayın.

arkadaslar doktorla konuşamadım fakat iyice düşünüp taşındıktan snra annemle konuştum ve ikna ettim.. en azından şimdilik gitmicez...

herkese ayrı ayrı teşekkür ederim... ve bu arada hastanede bir kişiye sordum eger annem olursa doktor kesinkes sölermiş durumu...

inşallah hersey yoluna giricek bundan snra tekrar teşekkür ederim....

arkadaslar doktorla konuşamadım fakat iyice düşünüp taşındıktan snra annemle konuştum ve ikna ettim.. en azından şimdilik gitmicez...

herkese ayrı ayrı teşekkür ederim... ve bu arada hastanede bir kişiye sordum eger annem olursa doktor kesinkes sölermiş durumu...

inşallah hersey yoluna giricek bundan snra tekrar teşekkür ederim....

Allah yardımcın olsun...

ya ne saçma şeyler hangi devirde yaşiyoruz. Annen o çocuğa ağzının payını verememiş mi sanki bekaret gidince ar namus kalmıyo. O... la kadınlığı karıştırıyolar ya daha ne diyim

canım sonuna kadar ınkar edeceksın yanı başka yapacak bışey yok. bu durumda çıkıp ben böyle böyle bı yanlış yaptım desen bıle annenın bunu normal karşılamayacağı apaçık ortada. ınsan hata yapar kı belkı de bunun olması gerekıyordu kımse bılemez. ama annenın yaptığı çok kötü :( sonuçta evladısın, öğrense ne olacak öğrenmese ne olacak... şu aşamada geri dönüşü yok ki, olan olmuş..

böyle bişeye inanamıyorum ve şok oldum bence dr.paylaşırsan söylemez zaten her dr kolay kolay yapmıyo bildiğim ve okuduğum kadarıyla....

bence annen anlayışla karşılamaz anladığım kadarıyla ama okuduğum ve aklımda kaldığı kadarıyla her dr yapmıyo zaten onu senden imza alıyolar....bence atma.ayrıca annenin yaptığı da çok kırıcı bi kadın olarak......üzüldüm atlatırsın umarım:sinifsinif:

Back