• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama acil yardım lütfen!!!

TugcEdward

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
17
0
86
Ankara
arkadaşlar ben çok beyaz olmasamda beyaz tenli sayılırım saçlarımda siyah daha önce hiç boyatmadım ama bir ay sonra kuzenimin düğünü var ve ben sarıya boyatmak istiyorum bide bir iki ay önce kına yakmıştım ama pişman oldum napabilirim bu konuda hiç bilgim yok tek istediğim sarı olması...

tam olarak şöle bi renk istiyorum

Avril lavigne sa25c325a7 rengi image by XfantafruittwistX on Photobucket

Son düzenleme:
kına yapılmış saçın üstüne sarı çok zor hatta imkansız yaparım diyen kuafördende arkana bile bakma kaç bence yoksa elinde kalır saçların :1no2: saçlarını kestirerek kurtulabilirsin kınadan başka yolu yok :1no2:

anlıyorum ama zaten üztünten zaman geçti baya ayrıca kına tam tutmamıştı zaten belli bile olmuyo peki kına olmadığını farz edersek bu saçı nası elde ederim

koyu renkli bir saç kuaföre gidip de saçı açtırmadan bu hale kolay kolay gelmez...ya çok azmedeceksin ve evde uğraşacaksın, tabi bu çok zamanını alacak..ya da bi kuaföre gidiceksin..çünkü saçın siyahmış ve istediğin de çok açık bi sarı..

hımm peki evde nası yapabilirim önerebileceğiniz bi marka ve numara varmı yada saçlarımı nası açabilirim dediğim gibi daha önce hiç boyatmadım o yüzden çok tecrübesizim bide saçlarımı açarsam eski rengi tamamen gidermi yani tekrar eski rengine dönmek istesem dönebilirmiyim

bu arada yardımlarınız içinde çok teşekkürler...

hiç bir boya ile evde bu rengi elde edemezsin saçın ilk önce açılması lazım resimde ki düz boya değil bazı yerler platine kadar açık saç ilk önce açılıp sonra paketlenerek röfle yapılması gerek işini iyi yapan bir kuaföre gitmen gerek ama kuaförler kınalı saça işlem yapmaya yanaşmıyor :1no2:

haklısınız kızlar ben kuaföre gidiyim en iyisi aslında ben askeri kuaföre gitcem yani onların para çıkarı falan olmuyo ama tecrübeleri konusunda tereddütüm var biraz ama yinede bi sorucam kuzenimin düğününe kadar yetişirmi acaba off yaa nie kına yaktımki sanki zaten belli bile olmuyo bide boyamamıda engelliyo yaa salaklığıma yanıyım ne biliyim ben hafif kızıl falan olur sandım ama saçım yine kendi halinde hiç değişme olmadı yaa napıcam ben o kadarda heveslendim ilk defa boyatcaktım tühh

Son düzenleme:
Kınanın üzerine hiçbir boya tutmaz....
Açıcıyla açtırırsan da acaip yıpranır saçların hem kınalı hem de siyah saçı tamamen açmak ve üzerine sarı boyamak gerek ki bu da saçlarının tiftik tiftik olması anlamına geliyor....
Zate nsakın askeri kuaföre yaptırma, yani düğüne saçların elinde kafan kırpılmış olarak gitmek istemiyorsan..
Böyle bir işlmi en iyi kuaförler bile yapamazken 20 yaşında sırf askerliini rahat yapmak için kuaförde 1-2 sene fön çekip saç yıkayıp yerleripaspaslayan birine nasıl emanet edeceksin saçını....

Kınanın üzerine bu saç rengini tutturman mümkün değil.
Doğal saçın üzerine bile bu renge ulaşabilmek için bayağı zaman gerekir,ki sen kınanın üzerine ve 1 ay gibi bir süreden bahsediyorsun.
Bu hevesle,birde askeri kuaförden bahsetmişsin gitmek gibi bir hata yapma sakın.
Saçlarını mahvedersin.
Düğün için güzelleştireyim derken bu saçlarından da olma.

(((Kınanın üzerine hiçbir boya tutmaz....
Açıcıyla açtırırsan da acaip yıpranır saçların hem kınalı hem de siyah saçı tamamen açmak ve üzerine sarı boyamak gerek ki bu da saçlarının tiftik tiftik olması anlamına geliyor....
Zate nsakın askeri kuaföre yaptırma, yani düğüne saçların elinde kafan kırpılmış olarak gitmek istemiyorsan..
Böyle bir işlmi en iyi kuaförler bile yapamazken 20 yaşında sırf askerliini rahat yapmak için kuaförde 1-2 sene fön çekip saç yıkayıp yerleripaspaslayan birine nasıl emanet edeceksin saçını.... )))

off o zaman tek yapabileceğim kınanın geçmesini beklemek olcak tabi buda yaklaşık bi iki senemi alcak demek oluyo ama napalım başka çare yok
önerin için çok teşekkür ederim canım

arkadşlar bugün kozmetikçiden nvacolor tüp 1.1 mavi siyah saç boyası aldım saçlarımı boyamak istiyorum ama ailem karşı çıktı nedeni :
1.SıYAH MAVı GÜNEŞTE MASMAVı DURUYORMUŞ ( BU DOĞRUMU )
2. NEVACOLOR TÜP BOYASINN SAÇIMI YAKICAĞINI DÖKÜCEĞıNı SÖLEDıLER ( BU MARKA HAKKINDA BıLGıSı OLAN VARMI NASIL BıR MARKADIR SAÇIMA ZARAR VERıRMı BOYA ÇABUK AKARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN ) satın aldıqım yerdeki kız bunn genelde kuaförlerin kullandıqını söledi ?

arkadşlar bugün kozmetikçiden nvacolor tüp 1.1 mavi siyah saç boyası aldım saçlarımı boyamak istiyorum ama ailem karşı çıktı nedeni :
1.SİYAH MAVİ GÜNEŞTE MASMAVİ DURUYORMUŞ ( BU DOĞRUMU )
2. NEVACOLOR TÜP BOYASINN SAÇIMI YAKICAĞINI DÖKÜCEĞİNİ SÖLEDİLER ( BU MARKA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI NASIL BİR MARKADIR SAÇIMA ZARAR VERİRMİ BOYA ÇABUK AKARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN ) satın aldıqım yerdeki kız bunn genelde kuaförlerin kullandıqını söledi ?

canım ben de aynı senin dediğin renge boyamıştım neva colar mavi siyah ama valla güneşte falan masmavi durmadı ayrıca sanki peruk var gibi simsiyah durdu içerdeyken de. dışarda lacivertimsi ama çok belli değildi. tavsiye etmiyorum.

canım ben de aynı senin dediğin renge boyamıştım neva colar mavi siyah ama valla güneşte falan masmavi durmadı ayrıca sanki peruk var gibi simsiyah durdu içerdeyken de. dışarda lacivertimsi ama çok belli değildi. tavsiye etmiyorum.
saçlarım nerdeyse gögsümün altına kdr gelio birasda gür iki tüp aldım çokmu gelir.aldım boyayı atmak istemiorum sence napiim
saçlarına bi zararı oldumu yıpratma dökme falan oldumu

Son düzenleme:
saçlarım nerdeyse gögsümün altına kdr gelio birasda gür iki tüp aldım çokmu gelir.aldım boyayı atmak istemiorum sence napiimsaçlarına bi zararı oldumu yıpratma dökme falan oldumu

mavi siyah dönülmesi cok zor bi renk birincisi bu
ikincisi nevacolor cok da ii bi marka deil sanırım
saclarını ilk kez boyatıcaksan bnce loreal casting serisinden bi boyayda deiştir elindeki boyayı.hem dogal saclarına yazık etme cnm dönülmez renklerle boyayıp cok pişman oluyosun snra...

Back