Acil Yardim Lutfen

kartal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
202
59
13
Merhaba geçtiğimiz hafta çarşamba günü akşamı bir parmak boyutunda lekelenmem oldu Perşembe günü Adet olduğumu düşünerek Doktora gidip Kan verdim ve rahim filmi için gün aldım Fakat çarşamba günü akşamı gelen lekeden sonra hiçbir şekilde pede leke gelmedi sadece perşembe ve cuma günü peçeteyle sildiğimde çok hafif leke geldi peçeteye cuma gününden sonra kesildi birkaç gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı dayanamadım Bugün tekrar gebelik testi yaptım ve yine negatif çıktı yaşadığım bu olayın ne olduğunu bilmiyorum ilk defa böyle bir şey yaşıyorum Lütfen yardımcı olur musunuz onikişubat rahim filmi çekileceğim Ama bunun içinde adet olmuş olmam gerekiyordu Ben adet oldum mu Onu bile bilmiyorum psikolojik olarak da resmen çöktüm lütfen yardım edin...

Mutlaka stresli bir dönemdeydiniz adet oluyordunuz ama olamadınız kan kesilmiş olmuş bendede oluyor ama sürekli her ay bu durumu yaşamıyorum senede bir ay veya 2 ay böyle oluyor ama hep oluyorsa bir doktora görünün

Mutlaka stresli bir dönemdeydiniz adet oluyordunuz ama olamadınız kan kesilmiş olmuş bendede oluyor ama sürekli her ay bu durumu yaşamıyorum senede bir ay veya 2 ay böyle oluyor ama hep oluyorsa bir doktora görünün
Hayır ilk defa yaşadım bunu. Rahim filmi çektirebilir miyim peki bu durumda adet olmuş sayılıyor muyum acaba?

Vajina içindeki küçük içdudaklar zamanla kararma ve uzun oluyor onların küçülmesi ameliyatı

Kahverengi kizil arasi bir renkti
Adet öncesi sonrası gecikmelerde bu lekelenmeler olabiliyor doktora gidene kadar olursun belki stres ilaç herşey etkiliyor vücüdu belki gecikme falan olmustur filmde cekilecekmiş iciniz rahatlar bişey yoksa bile geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…