Elimde değil maalesef... Sizce yaşadığım durum nedir?Bazen böyle oluyor endişelenmeyin
Hayır ilk defa yaşadım bunu. Rahim filmi çektirebilir miyim peki bu durumda adet olmuş sayılıyor muyum acaba?Mutlaka stresli bir dönemdeydiniz adet oluyordunuz ama olamadınız kan kesilmiş olmuş bendede oluyor ama sürekli her ay bu durumu yaşamıyorum senede bir ay veya 2 ay böyle oluyor ama hep oluyorsa bir doktora görünün
Tamam zaten rahim filmi haftaya bugün çekilecek o zamana kadar bir problem olmaz inşallah. Çok teşekkür ederim...Bur hafta bekle bence eğer kan veya koyu renk akinti gelmezse çektir
O nedir olsaydım ismini bilirdim muhtemelen öyle bir şey olduğumu sanmıyorumRica ederim bu arada hiç labioplasti oldunuzmu
Yok hayir oyle bir operasyon gecirmedimVajina içindeki küçük içdudaklar zamanla kararma ve uzun oluyor onların küçülmesi ameliyatı
Kahverengi kizil arasi bir renktiLekelenme dediginiz hangi renk kahverengi gibiyse gecikmelerde falan olabiliyor
Adet öncesi sonrası gecikmelerde bu lekelenmeler olabiliyor doktora gidene kadar olursun belki stres ilaç herşey etkiliyor vücüdu belki gecikme falan olmustur filmde cekilecekmiş iciniz rahatlar bişey yoksa bile geçmiş olsunKahverengi kizil arasi bir renkti
Çok teşekkür ederim inşallah bir sıkıntı yokturAdet öncesi sonrası gecikmelerde bu lekelenmeler olabiliyor doktora gidene kadar olursun belki stres ilaç herşey etkiliyor vücüdu belki gecikme falan olmustur filmde cekilecekmiş iciniz rahatlar bişey yoksa bile geçmiş olsun
Rica ederim inş yoktur bizede haber vermeyi unutma canım gelişmelerdenÇok teşekkür ederim inşallah bir sıkıntı yoktur
Tamam haber vereceğimRica ederim inş yoktur bizede haber vermeyi unutma canım gelişmelerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?