Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama çaresizim nişanlımla ayrıldık bitti. Beni tehdit ederek benimle birlikte oldu. Mecbur kaldim simdi var mi yok mu bilmiyorumDüşürmek için derken? Bence gebelik olsaydı testte çıkardı. Doktor kontrolü olmadan kendi kendine yaptığın bu şey seni sağlığından edebilir.
Sen geçen yıl da hamileyim diye konu yazmışsın? Kafam karıştı...Ama çaresizim nişanlımla ayrıldık bitti. Beni tehdit ederek benimle birlikte oldu. Mecbur kaldim simdi var mi yok mu bilmiyorum
Bence bir kan testi yaptır en iyi sonucu o verir.Ama çaresizim nişanlımla ayrıldık bitti. Beni tehdit ederek benimle birlikte oldu. Mecbur kaldim simdi var mi yok mu bilmiyorum
Benim uzun hikaye o zaman hamileymisim ailem ögrendi sonradan aldirdik nisamlimdan di yine. Bu devam ettik nişanli olmaya ama olmadi bitirdik ama pesimi bırakmadı polise kadar gittim mecbur birakti zorla birlikte oldu. Simdi 1 gun gecikti dun adet olmam lazimdi ama olmadim dunde test yaptim negatif cikti. Degilimdir dimi.Sen geçen yıl da hamileyim diye konu yazmışsın? Kafam karıştı...
Benim uzun hikaye o zaman hamileymisim ailem ögrendi sonradan aldirdik nisamlimdan di yine. Bu devam ettik nişanli olmaya ama olmadi bitirdik ama pesimi bırakmadı polise kadar gittim mecbur birakti zorla birlikte oldu. Simdi 1 gun gecikti dun adet olmam lazimdi ama olmadim dunde test yaptim negatif cikti. Degilimdir dimi.
Belki de ya bilmiyorum civanpercemi doye bir ot var adet söktürücü onu içmeye basladim varsa da bisey dussun diyehemen dr git ve kana baktır
sıkıntıdan da adetin atmış olabilir
Belki de ya bilmiyorum civanpercemi doye bir ot var adet söktürücü onu içmeye basladim varsa da bisey dussun diye
Ama hamile olsaydim dun testte çıkardı dimiadaçayı iç ama önce dr git
belli olmaz en iyi sonuç kan testiAma hamile olsaydim dun testte çıkardı dimi
Haklısınız biliyorum ama baska carem yok inanin ben o adamla evlenmem beni cok kez dovdu ve tehdit etti bu yüzden yardımcı olun bana lutfenİnanamıyorum ya bir kere hamile kalıyorsun aldırıyorsun şimdi tekrar hamilelik riskin var onuda düşürmeye çalışıyorsun. Zor durumdasın farkındayım ama bende şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilmiyorum.
Pardon? Nişanlınızla ilişkinizden hamile kaldınız, aldırdınız. Nişanı attınız ama istismara uğradınız, tekrar gebelik şüpheniz var ve bu konuyu burdan mı irdeliyorsunuz? Neden polise gitmediniz ve polis kontrolünde muayene olmadınız?Kizlar merhaba. Benim dün adet olmam gerekirken olmadim ve hala karnim falan agriyor acaba hamile olabilir miyim diye adet olmam gereken gün test yaptim negatif cikti. Eger bebek varsa dusurmek icin civanperçemi otu icmeye başladım. Ne yapmam lazım
Burdan kimse sana yardımcı olamaz ilişkinin üzerinden kaç gün geçti ?Haklısınız biliyorum ama baska carem yok inanin ben o adamla evlenmem beni cok kez dovdu ve tehdit etti bu yüzden yardımcı olun bana lutfen
Polise tabi ki gittim ama bisey yapamayiz dediler nişanlin sonuçta diye ailemede diyememPardon? Nişanlınızla ilişkinizden hamile kaldınız, aldırdınız. Nişanı attınız ama istismara uğradınız, tekrar gebelik şüpheniz var ve bu konuyu burdan mı irdeliyorsunuz? Neden polise gitmediniz ve polis kontrolünde muayene olmadınız?
15 gün falan oldu sanirimBurdan kimse sana yardımcı olamaz ilişkinin üzerinden kaç gün geçti ?
Polis böyle bir şey söylemiş olamaz kadının rızası yoksa eşi bile olsa polis müdahale eder siz emin misiniz polise başvurduğunuza? Kaldı ki şiddete de maruz kalmışsınız ailenize de söylemiyorsunuz şu an hayret ediyorum.Polise tabi ki gittim ama bisey yapamayiz dediler nişanlin sonuçta diye ailemede diyemem