• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım lutfen?

ada3422

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
29
2
86
İstanbul
Kizlar merhaba. Benim dün adet olmam gerekirken olmadim ve hala karnim falan agriyor acaba hamile olabilir miyim diye adet olmam gereken gün test yaptim negatif cikti. Eger bebek varsa dusurmek icin civanperçemi otu icmeye başladım. Ne yapmam lazım

Düşürmek için derken? Bence gebelik olsaydı testte çıkardı. Doktor kontrolü olmadan kendi kendine yaptığın bu şey seni sağlığından edebilir.

Düşürmek için derken? Bence gebelik olsaydı testte çıkardı. Doktor kontrolü olmadan kendi kendine yaptığın bu şey seni sağlığından edebilir.
Ama çaresizim nişanlımla ayrıldık bitti. Beni tehdit ederek benimle birlikte oldu. Mecbur kaldim simdi var mi yok mu bilmiyorum

Sen geçen yıl da hamileyim diye konu yazmışsın? Kafam karıştı...
Benim uzun hikaye o zaman hamileymisim ailem ögrendi sonradan aldirdik nisamlimdan di yine. Bu devam ettik nişanli olmaya ama olmadi bitirdik ama pesimi bırakmadı polise kadar gittim mecbur birakti zorla birlikte oldu. Simdi 1 gun gecikti dun adet olmam lazimdi ama olmadim dunde test yaptim negatif cikti. Degilimdir dimi.

Benim uzun hikaye o zaman hamileymisim ailem ögrendi sonradan aldirdik nisamlimdan di yine. Bu devam ettik nişanli olmaya ama olmadi bitirdik ama pesimi bırakmadı polise kadar gittim mecbur birakti zorla birlikte oldu. Simdi 1 gun gecikti dun adet olmam lazimdi ama olmadim dunde test yaptim negatif cikti. Degilimdir dimi.

hemen dr git ve kana baktır
sıkıntıdan da adetin atmış olabilir

İnanamıyorum ya bir kere hamile kalıyorsun aldırıyorsun şimdi tekrar hamilelik riskin var onuda düşürmeye çalışıyorsun. Zor durumdasın farkındayım ama bende şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilmiyorum.

İnanamıyorum ya bir kere hamile kalıyorsun aldırıyorsun şimdi tekrar hamilelik riskin var onuda düşürmeye çalışıyorsun. Zor durumdasın farkındayım ama bende şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilmiyorum.
Haklısınız biliyorum ama baska carem yok inanin ben o adamla evlenmem beni cok kez dovdu ve tehdit etti bu yüzden yardımcı olun bana lutfen

Kizlar merhaba. Benim dün adet olmam gerekirken olmadim ve hala karnim falan agriyor acaba hamile olabilir miyim diye adet olmam gereken gün test yaptim negatif cikti. Eger bebek varsa dusurmek icin civanperçemi otu icmeye başladım. Ne yapmam lazım
Pardon? Nişanlınızla ilişkinizden hamile kaldınız, aldırdınız. Nişanı attınız ama istismara uğradınız, tekrar gebelik şüpheniz var ve bu konuyu burdan mı irdeliyorsunuz? Neden polise gitmediniz ve polis kontrolünde muayene olmadınız?

Pardon? Nişanlınızla ilişkinizden hamile kaldınız, aldırdınız. Nişanı attınız ama istismara uğradınız, tekrar gebelik şüpheniz var ve bu konuyu burdan mı irdeliyorsunuz? Neden polise gitmediniz ve polis kontrolünde muayene olmadınız?
Polise tabi ki gittim ama bisey yapamayiz dediler nişanlin sonuçta diye ailemede diyemem

Polise tabi ki gittim ama bisey yapamayiz dediler nişanlin sonuçta diye ailemede diyemem
Polis böyle bir şey söylemiş olamaz kadının rızası yoksa eşi bile olsa polis müdahale eder siz emin misiniz polise başvurduğunuza? Kaldı ki şiddete de maruz kalmışsınız ailenize de söylemiyorsunuz şu an hayret ediyorum.

Daha önce de hamileyim diye tutuşmuşsunuz. Madem bu kadar istemiyorsunuz, neden diğer bilinçli, medeni, sağlıklı insanlar gibi korunmayı denemiyorsunuz? Güvenilir bir gebelik testiyse ve negatif çıktıysa sorun yoktur diye düşünüyorum. Doktora gitmeye korkuyorsanız bir iki gün daha bekleyin, tekrar test yapın. (Pre... ile başlayan markalı testler daha gerçekçi sonuç veriyor.)

Back