Acil yardim lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

myday8888

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
503
254
103
Merhabalar canlar sitenin uzun suredir takipcisiyim ama yeni uye oldum.Cok buyuk bir derdim var benim, bununla ilgili benzer basliklar gorsemde okusamda derdime tam care bulamadim.

Olay şoyle, biraz uzun ama basinizi cok agritmayacagim.

Yaklasik 1 yil 3 aydir tanisiyoruz erkek arkaadasimla o surec icersinde ben baska sehre gittim formasyon egitimimi bitirdim falan.Biz 29 yasindayiz erkek arkadasim askerligini yapmamis, dogru duzgun bir iside yok ustelik aciktan 4 yila tamamlayamadi 2 dersi vardi bu gevtigiiz sene haziranda verecegim kesin dedi cunku 1 yildir calisiyodu,yada bana oyle soyluyordu gecemedi temmuzda butunlemeler vardi yine gecemedi.. su yuzden onemliydi 4 yillik olsaydi askerligi kisa donem olacakti onu bile yapamadi
Her seferinde inandim, bu sefer yapacak yapcak diye ailemde tanistirmistim ilk tanistirdigim insan odur.Efendi falan ama tembel bu derslerini gecemez, bundan bi halt olmaz dediler sene sonunda dedikleri cikti:(
Ama ben sevmisim sanirim her seferinse geri dondum dayanamadim o kadar tatli dilli oyle guzel seviyorki oyle ilgiliki oylesini gormedim ya.Ama ailem o kadar karsiki ona artik cunku bana sokakta bagirmisti hemde ustume yuruyerek:( sonra soz verdi ama bizimkiler tiksindi ondan artik ya o ya biz demeue basladilar.bu kisinin aile iliskileride cok skntili babasi kumar icki zamaninda annesine dayak falan bosanmislar tabi buda mutsuz buyumus, aileden maddi geliride yok ama soyldigine gore cok caliskanmis erkek arkadasim bu bir sene nden dersleri veremedin o zaman dedim kafam rahat degildi iste evde maddi manvi sorunlarim var diyo halbuki annesi ve kardesiyle yasiyor
Bana diuoki subatta askere gitcem, askerde 2 dersi verip kia doneme gecicem hadi ordan lan dedim.icimden evde yedigi onunde yemedigi arkasinda tamam calisiyor bir yanda teknik birimde bir spor centerda ama isi ve vardiyasi calismasina engel degildi 2 ders ya iki ailem.ve cevrem herkes karsi ona artik :( inanin mesele para degil ben onu herseye ragmen sevdim ama ailemin dedigine gore tembel ve ekmegini tastan cikaran biri degil ve evlenirsek maddi sıkntilardan dolayi beni dovermis falan oyle soyluyorlar, sizce haklilar mi ya bu adam hic cabalamiuo ben kpssye hazirlancam bu sene, ogretmenim atanmayi hedefliyorum insallah cok hirsliyim bu sene full kpss kasicam derslerimide engeller dusuncesiyle bitirdim bu durumu cunku ailemden gizli gorusuyordum, her seferinde yalan soyleyere evden cikmak telefonlari gizlemek cok yormustu, onada dedim ki bu bir yil ara verelim ben derslerome yuklenicem sende askerligi dersleriji hallet bana diyoki sensiz asla yapamam sen benden ayrilmak icin boyle soyluyorsun falan, hala toz tembe dusunuyor ya
Cok seviyorum ama cidden cabaladim , sizce bu kisi duzelir mi arkadaslar nolur oykulerinizle birlikte tavsiyelerinize cok ihtiyacim.var canlarim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back