Acil yardim lutfen

Bebiş 7.8 haftalık felan sanırım ohhh hadi hayırlısı sağlıklıca kucağına alırsın inşallah darısıda bana olur bat 19 brnimde bekliyorum ümitlendim bak senden sonra azcık

Bundan önce kaçkez idrar testi yaptın hatırlıyomusun canımm senden biraz ümitlenmeye başladım vallahi inşallah benimkide seninki gibidir
Tam 4 tane idrar testi evde yaptım 2 kez kan testi negatif çıktı 20 gün sonra adetimi beklerken hamile oldugumu öğrendim

Tam 4 tane idrar testi evde yaptım 2 kez kan testi negatif çıktı 20 gün sonra adetimi beklerken hamile oldugumu öğrendim
Bugün yaptım negatif çıktı bende arada adet sancısı gibi ağrım oluyor geri geçiyor..Hiç belirtilerin felan olmuşmuydu canım ?

İnşallah benimkide seninki gibidir benim adetimde 2.5 gün sürdü normalde öyle olmazdı onun için aklıma yatmaya başladı

Belirtiler
Belirtilerim şöyle oldu kasık ağrısı ama kötü sanki icinde bıçak var her hareketimde batıyor gibi özellikle sağ kasığım ve beyaz kireç gibi akıntım oluyordu gögüs uclarımda sankı karıncalanma ve süt kaynar gibi olup damarlarım çekiliyordu

Anladım canım inşallah bende hamişimdir doktoruna gittinmi darısı bana olur inşallaahh

Merhaba canim benim de lekelenme 5 gün sürdü kan testi yaptırdım 1.20 çıktı 5 gün kahverengi lekelenme di kırmızı görmedim desem yeridir yani. Ignenin etkisinden mi neden böyle oldu bilemedim

Gebelik belirtileriniz nelerdi? Üstüne görmeden sonra bi daha ki ay regl tarihinize kadar hiç test yapmış mıydınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…