• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim lutfen

Evet canım 30 nisanda adet olmam gerekiyordu olmadım ve benim adetim hep düzenli 6 gün gecikmem oldu tabi 4 5 gün hem pembe hem kahverengi lekelenmem oldu ara ara 5 mayısta adet oldum 5 haziranda yani dün idrar testi aldım evde yaptım pozitif çıktı yani anlayacağn nisanda hamile kaldım mayısta üstüne adet gördüm hazıranda öğrendim
Bebiş 7.8 haftalık felan sanırım :D ohhh hadi hayırlısı sağlıklıca kucağına alırsın inşallah darısıda bana olur bat 19 brnimde bekliyorum ümitlendim bak senden sonra azcık

Bundan önce kaçkez idrar testi yaptın hatırlıyomusun canımm :KK70: senden biraz ümitlenmeye başladım vallahi inşallah benimkide seninki gibidir
Tam 4 tane idrar testi evde yaptım 2 kez kan testi negatif çıktı 20 gün sonra adetimi beklerken hamile oldugumu öğrendim

Tam 4 tane idrar testi evde yaptım 2 kez kan testi negatif çıktı 20 gün sonra adetimi beklerken hamile oldugumu öğrendim
Bugün yaptım negatif çıktı bende arada adet sancısı gibi ağrım oluyor geri geçiyor..Hiç belirtilerin felan olmuşmuydu canım ?

İnşallah benimkide seninki gibidir benim adetimde 2.5 gün sürdü normalde öyle olmazdı onun için aklıma yatmaya başladı

Belirtiler
Bugün yaptım negatif çıktı bende arada adet sancısı gibi ağrım oluyor geri geçiyor..Hiç belirtilerin felan olmuşmuydu canım ?

İnşallah benimkide seninki gibidir benim adetimde 2.5 gün sürdü normalde öyle olmazdı onun için aklıma yatmaya başladı
Belirtilerim şöyle oldu kasık ağrısı ama kötü sanki icinde bıçak var her hareketimde batıyor gibi özellikle sağ kasığım ve beyaz kireç gibi akıntım oluyordu gögüs uclarımda sankı karıncalanma ve süt kaynar gibi olup damarlarım çekiliyordu

Belirtiler

Belirtilerim şöyle oldu kasık ağrısı ama kötü sanki icinde bıçak var her hareketimde batıyor gibi özellikle sağ kasığım ve beyaz kireç gibi akıntım oluyordu gögüs uclarımda sankı karıncalanma ve süt kaynar gibi olup damarlarım çekiliyordu
Anladım canım inşallah bende hamişimdir doktoruna gittinmi darısı bana olur inşallaahh

Hamile ola bilirsin canım bende aynı senin yaşadıklarını yaşadım lekelenme oldu 5 gün sonra adet oldum ne kadar test yaptıysam negatif çıktı kan verdim idrar testti yaptim boş çıktı dün adet olmam gerekiyordu belirtilerden dolayı test yapim dedim yaptım ve pozitif çıktı megerse hamile kalmışım üstüne adet oldum 1 hafta önce yine kan verdim çıkmadı dün idrar testı yaptım çıktı bazen geç çıka biliyor
Merhaba canim benim de lekelenme 5 gün sürdü kan testi yaptırdım 1.20 çıktı 5 gün kahverengi lekelenme di kırmızı görmedim desem yeridir yani. Ignenin etkisinden mi neden böyle oldu bilemedim

Slm canım ben yaşadım adetim hep düzenli nisan 30 da adet olmam lazımdı olmadım adetim 7 gün geçti 5 gün ara ara kahverengi ve açık pembe lekem oluyordu ama öyle çok ve sik sık değil ara ara 7 günün sonunda adet oldum megerse üstüne görmüşüm haberim yok tabi gebelik belirtileri vardı dün adet günümdü dur bir test yapim dedim yaptım ve hamiş oldugumu öğrendim ve ve sipralle kaldım sipralim kaymıştı darısı sana canım
Gebelik belirtileriniz nelerdi? Üstüne görmeden sonra bi daha ki ay regl tarihinize kadar hiç test yapmış mıydınız ?

Back