Canım ben yaşamadım ama kiz kardesimde oldu genelde erkek çocuğa hamileyken üstüne görme olur derler kardesimdede oldu diğer günü test yaptık pozitif ama silik çıktı doktora gittik hamilesin ama düşük tehliken olabilir dedi biraz dikkat et 1 hafta sonra gel kesen oluşursa bakim dedi yine gittik 1 hafta sonra kesenin altında biraz kan var dedi progestan verdi şimdi doğum yaptı 2aylik bu paşa miz oldu darisi sana ve isteyen herkese bacim umut vermek istemem ama biraz dikkat et kendine güzel haberini duymak isterim ins bide bisey soracam canim yakin zamanlarda doktora hic gittin mi kistin falan var mi????Arkadaşlar merhaba ben adetimin 18 günü catlatma ignesi oldum. Bu ikinci catlatma ignesiydi.iğneyi vurulduktan 19. Günü kahverengi a kintim geldi adet oluyorum sandım sali günü devamı gelmedi. Çarşamba çok az yine koyu kahverengi a kintim geldi ve kesildi. Bugün çok az kahverengi geldi ve akşam saatinde biraz kan biraz kahverengi akinti geldi yine su an kesildi. Bir kesiliyor bir geliyor. Ara ara çok nadir ağrım oluyor. Adet gunum de 2 gün geçmişti. Sizce üstüne görmüş olabilir miyim . Ben annemleri ziyarete gelmiştim yani şehir dışındayım doktoruma da danışmadan ama annemlerin bulunduğu yerde kadın doğuma randevu aldım durumumu izah edip kan testi istesem mi acaba erken mi. Annem rüyasında benim adet olduğumu görmüş bir de ertesi günü rüyasında bebek görmüş benim kucagimda kokusunu bile içime çektim dedi lütfen yardımcı olur musunuz. Üstüne görmeyasiyor san eğer bu şekilde mi olur. Ilk kızıma da üstün görme ile anlamıştım ama 4 sene oldu nasıl olduğunu unuttum. Böyle bir olayı yaşayan bilen yada arkadaşından duyan var mi
Canim adetimin 18. Günü gitmiştim yani 15 mayis da . Zaten rtalik takibi yapılıp catlatma ignesini o gün vurulmustum kist olduğunu söylemedi canim. Ben de ondan da korkuyorum yumurta catlamayip kiste mi dönüştü diye ama iğneyi vurulduğunda 20 mm di yumurta of kafam çok karışık deli sorunlar içindeyim. Yerleşme kanaması olabilir mi en son birlikteliği 23 mayıs da olduk diye hatırlıyorum su an annemleri ziyarete geldim çünkü eşim çalışıyor. Akinti olacağı ira sağ kasigim ve sağ belim ağrıyor. Bu mesajı attigimda geldi son akinti bir daha gelmedi. Yerleşme kanaması yada üstüne görme olduysa 3 yada 4 gün u surerCanım ben yaşamadım ama kiz kardesimde oldu genelde erkek çocuğa hamileyken üstüne görme olur derler kardesimdede oldu diğer günü test yaptık pozitif ama silik çıktı doktora gittik hamilesin ama düşük tehliken olabilir dedi biraz dikkat et 1 hafta sonra gel kesen oluşursa bakim dedi yine gittik 1 hafta sonra kesenin altında biraz kan var dedi progestan verdi şimdi doğum yaptı 2aylik bu paşa miz oldu darisi sana ve isteyen herkese bacim umut vermek istemem ama biraz dikkat et kendine güzel haberini duymak isterim ins bide bisey soracam canim yakin zamanlarda doktora hic gittin mi kistin falan var mi????
O da olabilir çünkü bende 2 .3 gün gördüm hamilemiyim derken kist çıktı 3aydir adet görmüyorum ilaç kullanıyorum adet görmek için ama korkma kist de öyle çok kötü birşey değil ins seninki bebis den dolayıdır bir kac gün sabret bi kan tahlili her canım benim hakkında hayırlısı olsunCanim adetimin 18. Günü gitmiştim yani 15 mayis da . Zaten rtalik takibi yapılıp catlatma ignesini o gün vurulmustum kist olduğunu söylemedi canim. Ben de ondan da korkuyorum yumurta catlamayip kiste mi dönüştü diye ama iğneyi vurulduğunda 20 mm di yumurta of kafam çok karışık deli sorunlar içindeyim. Yerleşme kanaması olabilir mi en son birlikteliği 23 mayıs da olduk diye hatırlıyorum su an annemleri ziyarete geldim çünkü eşim çalışıyor. Akinti olacağı ira sağ kasigim ve sağ belim ağrıyor. Bu mesajı attigimda geldi son akinti bir daha gelmedi. Yerleşme kanaması yada üstüne görme olduysa 3 yada 4 gün u surer
Merhaba canim ben bugün kan testi yaptırdım beta hcg 1.20 Bugun 4. Gün kahverengi lekelenme sabah yind oldu ve sun an durdu anlam veremedim bu ay .O da olabilir çünkü bende 2 .3 gün gördüm hamilemiyim derken kist çıktı 3aydir adet görmüyorum ilaç kullanıyorum adet görmek için ama korkma kist de öyle çok kötü birşey değil ins seninki bebis den dolayıdır bir kac gün sabret bi kan tahlili her canım benim hakkında hayırlısı olsun
Merhaba canim ben bugün kan testi yaptırdım beta hcg 1.20 Bugun 4. Gün kahverengi lekelenme sabah yind oldu ve sun an durdu anlam veremedim bu ay .O da olabilir çünkü bende 2 .3 gün gördüm hamilemiyim derken kist çıktı 3aydir adet görmüyorum ilaç kullanıyorum adet görmek için ama korkma kist de öyle çok kötü birşey değil ins seninki bebis den dolayıdır bir kac gün sabret bi kan tahlili her canım benim hakkında hayırlısı olsun
Slm canım ben yaşadım adetim hep düzenli nisan 30 da adet olmam lazımdı olmadım adetim 7 gün geçti 5 gün ara ara kahverengi ve açık pembe lekem oluyordu ama öyle çok ve sik sık değil ara ara 7 günün sonunda adet oldum megerse üstüne görmüşüm haberim yok tabi gebelik belirtileri vardı dün adet günümdü dur bir test yapim dedim yaptım ve hamiş oldugumu öğrendim ve ve sipralle kaldım sipralim kaymıştı darısı sana canımArkadaşlar merhaba ben adetimin 18 günü catlatma ignesi oldum. Bu ikinci catlatma ignesiydi.iğneyi vurulduktan 19. Günü kahverengi a kintim geldi adet oluyorum sandım sali günü devamı gelmedi. Çarşamba çok az yine koyu kahverengi a kintim geldi ve kesildi. Bugün çok az kahverengi geldi ve akşam saatinde biraz kan biraz kahverengi akinti geldi yine su an kesildi. Bir kesiliyor bir geliyor. Ara ara çok nadir ağrım oluyor. Adet gunum de 2 gün geçmişti. Sizce üstüne görmüş olabilir miyim . Ben annemleri ziyarete gelmiştim yani şehir dışındayım doktoruma da danışmadan ama annemlerin bulunduğu yerde kadın doğuma randevu aldım durumumu izah edip kan testi istesem mi acaba erken mi. Annem rüyasında benim adet olduğumu görmüş bir de ertesi günü rüyasında bebek görmüş benim kucagimda kokusunu bile içime çektim dedi lütfen yardımcı olur musunuz. Üstüne görmeyasiyor san eğer bu şekilde mi olur. Ilk kızıma da üstün görme ile anlamıştım ama 4 sene oldu nasıl olduğunu unuttum. Böyle bir olayı yaşayan bilen yada arkadaşından duyan var mi
Canım meraba yazın dikkatimi çekti üstüne görmeyi felan tam bilmiyorum ben mayıs ayında 3 de çatlatma iğnesi vuruldum adetim 18de olması gerekirken 19 da oldu hiç ileri atmazdı normalde ve 2.5 gün sürdü 6gün sürerdi normalde , 21 de akşam 9 gibi avuç içim kadar kahverengi akınyı vardı korktum birşeymi diye ondan sonraki 2 gün nokto şeklinde leke leke oldu 3 gün sürdü yani 2.gün test yapnıştım negatif çıktı , doktorumu aradım gebelik olabilir kan ver dedi ben vermedim yoksa kendimi üzmeyeyim diye..Slm canım ben yaşadım adetim hep düzenli nisan 30 da adet olmam lazımdı olmadım adetim 7 gün geçti 5 gün ara ara kahverengi ve açık pembe lekem oluyordu ama öyle çok ve sik sık değil ara ara 7 günün sonunda adet oldum megerse üstüne görmüşüm haberim yok tabi gebelik belirtileri vardı dün adet günümdü dur bir test yapim dedim yaptım ve hamiş oldugumu öğrendim ve ve sipralle kaldım sipralim kaymıştı darısı sana canım
Canım adet olduktan sonramı lekelenme oldu benimde 2.5 gün sürdü 19 da oldum 21 de kahverengi akıntım oldu 3 gün leke gibi sürdü2 meleğim var biri 5 yaşına gircek digeride 1 yasına ilk kızımda 9 ay adet gördüm kızlar ve 9 ay sipral vardı sipralim kaymış dün hamile oldugumu öğrendim ve bu hamilelikte 5 gün kahve rengi ve pembe lekem oldu adet oldum ama üstüne görmüşüm hamileyim darisı isteyen herkeze size de kızlar
Yok canım adet olmadan önce lekem oldu 4 gün sonra adet oldum üstüne görmüsümCanım adet olduktan sonramı lekelenme oldu benimde 2.5 gün sürdü 19 da oldum 21 de kahverengi akıntım oldu 3 gün leke gibi sürdü
Anlafım canım saolasınYok canım adet olmadan önce lekem oldu 4 gün sonra adet oldum üstüne görmüsüm
Hamile ola bilirsin canım bende aynı senin yaşadıklarını yaşadım lekelenme oldu 5 gün sonra adet oldum ne kadar test yaptıysam negatif çıktı kan verdim idrar testti yaptim boş çıktı dün adet olmam gerekiyordu belirtilerden dolayı test yapim dedim yaptım ve pozitif çıktı megerse hamile kalmışım üstüne adet oldum 1 hafta önce yine kan verdim çıkmadı dün idrar testı yaptım çıktı bazen geç çıka biliyorCanım meraba yazın dikkatimi çekti üstüne görmeyi felan tam bilmiyorum ben mayıs ayında 3 de çatlatma iğnesi vuruldum adetim 18de olması gerekirken 19 da oldu hiç ileri atmazdı normalde ve 2.5 gün sürdü 6gün sürerdi normalde , 21 de akşam 9 gibi avuç içim kadar kahverengi akınyı vardı korktum birşeymi diye ondan sonraki 2 gün nokto şeklinde leke leke oldu 3 gün sürdü yani 2.gün test yapnıştım negatif çıktı , doktorumu aradım gebelik olabilir kan ver dedi ben vermedim yoksa kendimi üzmeyeyim diye..
Sen bir dahaki adet zamanında mı öğrendin bebişi
Bugün kan vermeye gittim yarın kaç haftalık oldugu belli olacakHamile ola bilirsin canım bende aynı senin yaşadıklarını yaşadım lekelenme oldu 5 gün sonra adet oldum ne kadar test yaptıysam negatif çıktı kan verdim idrar testti yaptim boş çıktı dün adet olmam gerekiyordu belirtilerden dolayı test yapim dedim yaptım ve pozitif çıktı megerse hamile kalmışım üstüne adet oldum 1 hafta önce yine kan verdim çıkmadı dün idrar testı yaptım çıktı bazen geç çıka biliyor
Cidden miBugün kan vermeye gittim yarın kaç haftalık oldugu belli olacak
Allah razı olsun canım idrar testi yaptım evde dün pozitif çıktı ve dün adet olmam gerekiyorduCidden mibu ay inanırmısın hiç ümidim yok napıcanı bilemedim hergün birinin hamile olduğunu duyuyorum iyice deliriyorum
İlkkez böyle birşey yaşadım eşim çok ümidli varsa diyor ben negatif çıkıcak diye kan vermedim dün adet gününmüydü ? İdrar testiylemi öğrendin ? Kanlamı ?
Hayırlı olsun bu arada çoook sevindim
Yani günüm geçmeden öğrendim canım geçen ay hamiş kalmışım üstüne adet oldumAllah razı olsun canım idrar testi yaptım evde dün pozitif çıktı ve dün adet olmam gerekiyordu
Bundan önce kaçkez idrar testi yaptın hatırlıyomusun canımmYani günüm geçmeden öğrendim canım geçen ay hamiş kalmışım üstüne adet oldum
Canım meraba yazın dikkatimi çekti üstüne görmeyi felan tam bilmiyorum ben mayıs ayında 3 de çatlatma iğnesi vuruldum adetim 18de olması gerekirken 19 da oldu hiç ileri atmazdı normalde ve 2.5 gün sürdü 6gün sürerdi normalde , 21 de akşam 9 gibi avuç içim kadar kahverengi akınyı vardı korktum birşeymi diye ondan sonraki 2 gün nokto şeklinde leke leke oldu 3 gün sürdü yani 2.gün test yapnıştım negatif çıktı , doktorumu aradım gebelik olabilir kan ver dedi ben vermedim yoksa kendimi üzmeyeyim diye..
Evet canım 30 nisanda adet olmam gerekiyordu olmadım ve benim adetim hep düzenli 6 gün gecikmem oldu tabi 4 5 gün hem pembe hem kahverengi lekelenmem oldu ara ara 5 mayısta adet oldum 5 haziranda yani dün idrar testi aldım evde yaptım pozitif çıktı yani anlayacağn nisanda hamile kaldım mayısta üstüne adet gördüm hazıranda öğrendimCanım meraba yazın dikkatimi çekti üstüne görmeyi felan tam bilmiyorum ben mayıs ayında 3 de çatlatma iğnesi vuruldum adetim 18de olması gerekirken 19 da oldu hiç ileri atmazdı normalde ve 2.5 gün sürdü 6gün sürerdi normalde , 21 de akşam 9 gibi avuç içim kadar kahverengi akınyı vardı korktum birşeymi diye ondan sonraki 2 gün nokto şeklinde leke leke oldu 3 gün sürdü yani 2.gün test yapnıştım negatif çıktı , doktorumu aradım gebelik olabilir kan ver dedi ben vermedim yoksa kendimi üzmeyeyim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?