Merhabalar oluyor öyle şeyler hiç canınızı sıkmayın benimde çok kasık bel ağrım oldu batmalar oldu sonucu pozitif olduKızlar transferimin 3 günü akşam çok şiddetli bir bel kasık ağrısı çektim böyle şeyler yaşayanlar varmı
Bacağıma vurmadı ama ağrılarım günlerce aralıklı olarak sürdü hamileyim 7 haftalık hala kasık ağrılarım arada oluyor doktorda normal diyorYaa gerçekten mi baya ağrıdı sol bacağıma vuruyor
Anladım cnm doktorum parol al dedi benim geçti öyleBacağıma vurmadı ama ağrılarım günlerce aralıklı olarak sürdü hamileyim 7 haftalık hala kasık ağrılarım arada oluyor doktorda normal diyor
Merhabalar sonucunuz çıktımı pozitiftir inşallahKızlar transferimin 3 günü akşam çok şiddetli bir bel kasık ağrısı çektim böyle şeyler yaşayanlar varmı
Canım üzülme inşallah diğer denemelerde olur benim de 2 aşılamam oldu negatif bu ilk tüp bebek denemem senin ilk miydiKızlar transferimin 3 günü akşam çok şiddetli bir bel kasık ağrısı çektim böyle şeyler yaşayanlar varmı
Herşeyde bi hayır vardır. Lütfen üzülmeyin. Bu sefer olmadı ama diğerinde de olmayacak diye bişey yok rabbim en kısa zamanda nasip etsin canım benimÜzgünüm kuzum tutmadı ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?