S slnbh Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 298 166 53 2 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi slnbh #1 Kızlar transferimin 3 günü akşam çok şiddetli bir bel kasık ağrısı çektim böyle şeyler yaşayanlar varmı
Kızlar transferimin 3 günü akşam çok şiddetli bir bel kasık ağrısı çektim böyle şeyler yaşayanlar varmı
Z Zrd Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2021 195 113 53 2 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi slnbh #2 slnbh .!.: Kızlar transferimin 3 günü akşam çok şiddetli bir bel kasık ağrısı çektim böyle şeyler yaşayanlar varmı Genişletmek için tıkla... Merhabalar oluyor öyle şeyler hiç canınızı sıkmayın benimde çok kasık bel ağrım oldu batmalar oldu sonucu pozitif oldu
slnbh .!.: Kızlar transferimin 3 günü akşam çok şiddetli bir bel kasık ağrısı çektim böyle şeyler yaşayanlar varmı Genişletmek için tıkla... Merhabalar oluyor öyle şeyler hiç canınızı sıkmayın benimde çok kasık bel ağrım oldu batmalar oldu sonucu pozitif oldu
S slnbh Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 298 166 53 2 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi slnbh #3 Zrd .!.: Merhabalar oluyor öyle şeyler hiç canınızı sıkmayın benimde çok kasık bel ağrım oldu batmalar oldu sonucu pozitif oldu Genişletmek için tıkla... Yaa gerçekten mi baya ağrıdı sol bacağıma vuruyor
Zrd .!.: Merhabalar oluyor öyle şeyler hiç canınızı sıkmayın benimde çok kasık bel ağrım oldu batmalar oldu sonucu pozitif oldu Genişletmek için tıkla... Yaa gerçekten mi baya ağrıdı sol bacağıma vuruyor
Z Zrd Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2021 195 113 53 2 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi slnbh #4 slnbh .!.: Yaa gerçekten mi baya ağrıdı sol bacağıma vuruyor Genişletmek için tıkla... Bacağıma vurmadı ama ağrılarım günlerce aralıklı olarak sürdü hamileyim 7 haftalık hala kasık ağrılarım arada oluyor doktorda normal diyor
slnbh .!.: Yaa gerçekten mi baya ağrıdı sol bacağıma vuruyor Genişletmek için tıkla... Bacağıma vurmadı ama ağrılarım günlerce aralıklı olarak sürdü hamileyim 7 haftalık hala kasık ağrılarım arada oluyor doktorda normal diyor
S slnbh Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 298 166 53 2 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi slnbh #5 Zrd .!.: Bacağıma vurmadı ama ağrılarım günlerce aralıklı olarak sürdü hamileyim 7 haftalık hala kasık ağrılarım arada oluyor doktorda normal diyor Genişletmek için tıkla... Anladım cnm doktorum parol al dedi benim geçti öyle
Zrd .!.: Bacağıma vurmadı ama ağrılarım günlerce aralıklı olarak sürdü hamileyim 7 haftalık hala kasık ağrılarım arada oluyor doktorda normal diyor Genişletmek için tıkla... Anladım cnm doktorum parol al dedi benim geçti öyle
Z Zrd Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2021 195 113 53 11 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi slnbh #6 slnbh .!.: Kızlar transferimin 3 günü akşam çok şiddetli bir bel kasık ağrısı çektim böyle şeyler yaşayanlar varmı Genişletmek için tıkla... Merhabalar sonucunuz çıktımı pozitiftir inşallah
slnbh .!.: Kızlar transferimin 3 günü akşam çok şiddetli bir bel kasık ağrısı çektim böyle şeyler yaşayanlar varmı Genişletmek için tıkla... Merhabalar sonucunuz çıktımı pozitiftir inşallah
S slnbh Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 298 166 53 11 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi slnbh #7 Zrd .!.: Merhabalar sonucunuz çıktımı pozitiftir inşallah Genişletmek için tıkla... Üzgünüm kuzum tutmadı ne yazıkki
Zrd .!.: Merhabalar sonucunuz çıktımı pozitiftir inşallah Genişletmek için tıkla... Üzgünüm kuzum tutmadı ne yazıkki
T tupbebekanne Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2022 66 61 3 27 11 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi slnbh #8 slnbh .!.: Kızlar transferimin 3 günü akşam çok şiddetli bir bel kasık ağrısı çektim böyle şeyler yaşayanlar varmı Genişletmek için tıkla... Canım üzülme inşallah diğer denemelerde olur benim de 2 aşılamam oldu negatif bu ilk tüp bebek denemem senin ilk miydi
slnbh .!.: Kızlar transferimin 3 günü akşam çok şiddetli bir bel kasık ağrısı çektim böyle şeyler yaşayanlar varmı Genişletmek için tıkla... Canım üzülme inşallah diğer denemelerde olur benim de 2 aşılamam oldu negatif bu ilk tüp bebek denemem senin ilk miydi
Z Zrd Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2021 195 113 53 12 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi slnbh #9 slnbh .!.: Üzgünüm kuzum tutmadı ne yazıkki Genişletmek için tıkla... Herşeyde bi hayır vardır. Lütfen üzülmeyin. Bu sefer olmadı ama diğerinde de olmayacak diye bişey yok rabbim en kısa zamanda nasip etsin canım benim
slnbh .!.: Üzgünüm kuzum tutmadı ne yazıkki Genişletmek için tıkla... Herşeyde bi hayır vardır. Lütfen üzülmeyin. Bu sefer olmadı ama diğerinde de olmayacak diye bişey yok rabbim en kısa zamanda nasip etsin canım benim