Saç Rengi ve Saç Boyama acil yardım kızlarrrrrrr

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozqem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ozqem

Ziyaretçi
kızlar suanda saçıma palettenin yoğun acıcısını sürdüm 20 dk falan oldu bekliorum aama saçım siyah boyaydı sizce ne kadar daha tutayım ? iice açılması içn lütfn yrdım edin cok tatlı karamel rengi gbi oldu :)

canım istediğin renge gelene kadar beklet. ben 40 dakikaya yakın bekletmiştim nerdeyse diplerimi. saçını kontrol et devamlı tut çek hafif lastik gibi olmasın aman dikkat

ay tamam cnım öyle yapayım bari :) hala bekliorum beklemeyede devam ozaman =)

ama kontrol etmeyi unutma. %20 ile m i açıyosun? bi de açtıktan sonra normal boya ile boya mutlaka. açıcı sonuçta o. ilkten gözüne hoş gözükür ama sonra sarılaşır turunculaşır. güneşte fosforlu gibi durur

palettenin yoğun renk açıcısı ile boyuyorum cnm ama blmiorm üzerne baktm şimdi yazmıyo :/ pudrası var renk açıcı oksidan bide tüpte boya gbi işte 3 ünü karştrark sürdm

çok açık bakır gbi turuncu gbi bişi oldu :) ben açık kumral olsun istiorum kızlar küllü kumralmı boyamam gerekiyo şimdi _?

çok açık bakır gbi turuncu gbi bişi oldu :) ben açık kumral olsun istiorum kızlar küllü kumralmı boyamam gerekiyo şimdi _?

canım bende yapıcam aynı işlemi haftaya..2 kutu palette yoğun açıcı ve 1 kutu loreal excellence kumral ve de 1 kutu küllü sarı aldım..çünkü bende açık kumral istiyorum..ikisini karıştırınca istediğim gibi bi renk elde ederim diye umuyorum..

saçlarım da da açık fındık kabuğu bir boya var..diplerde 2 cm çıkmış durumda..bu arada dipler daha çabuk açılıyo, senin dipler gelmiş miydi?çnk onları en son boyayın die duymuştum da? bi de saçında yanma, yıpranma falan oluştumu? boya yaparsan neye boyadını yazıp, resmini koyarsan çok sevinirim cnm..
sevgiler

Melodi canım istediğin renge ulaşırsın o bahsettiğin boyaları uyguladığında sana garantisini verebilirim bunun çünkü bugün aynısını bende yaptım ve çok başarılı olsu :lepi:

benim diplerimde baya çıkmştı hiç sürmedim dibe ben baya bekledim 10 dk kala yıkamama ellerimle ovdum dbinede gitsin diye aynı oldu dbiyle bnmde dibm açk kumral kuruttu saçımı okadar zaten uçları biraz yıpranmıştı bnm biraz bakımla kendine gelir diye düşünüyorum :)

kızlar saçlarım kumral oldu sonunda siyahtan kurtuldummmmmmmmmmm! :)

ikiniz adına da çok sevindim alkisalkisalkis ama lüffen fotolarınızıda koyun, lütfeeen opuyorumnanaktan

bi de özgem sen loreal excellence kumrala mı boyadın saçlarını?

Melodi canım istediğin renge ulaşırsın o bahsettiğin boyaları uyguladığında sana garantisini verebilirim bunun çünkü bugün aynısını bende yaptım ve çok başarılı olsu :lepi:

canım tam olarak aynı boyaları (kumral ve küllü sarı) mı aldınn sende :)
süper, içim rahatladı ama lütfen saçının rengini gösteren bi foto da koyabilirmisin?çok sevinirim cnmmm:)

Canım ben sarıyla kumralı karıştırmadım direk açık küllü kumralını kullandım kolestonun,ama oda aynı rengi verir bence,ben fotomu koyuyorum canım bak bakalım senin istedğinde böle bişeymi

Eklentiler

• $foto48o.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $foto483.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 62
  • $foto4822.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 58
Canım ben sarıyla kumralı karıştırmadım direk açık küllü kumralını kullandım kolestonun,ama oda aynı rengi verir bence,ben fotomu koyuyorum canım bak bakalım senin istedğinde böle bişeymi

evet, süpeeer olmuş, tam istediğim gibi gerçekten..yalnız senin saçında röfle mi var cnm?
çok ama çok hoş duruyo, güle güle kullan cnm hihoyyyt

bi de kaşlarını boyuyomusun aynı boyayla? resimde biras belli olmuşta aynı renk gibi kaşlarında:) bu arada benim tenimde açık buğday, beyaza yakın..seninle benziyo ten renklerimiz, umarım bana da gider bu renk..kaşlarım simsiyah ama boyıcam artık onlarıda.. opuyorumnanaktan

Canım bende röfle vardı evet ama diplerden 2 cm kadar çıkmıştı kendi rengi,bende sadece o kısmı boyadım,kaşlarımda normalde açık renge dönük ama ne çok çok açık renk nede çok siyah canım o yüzden boyamıyorum ama biraz daha açık renk olsa daha hoş durcak galiba,ama nasıl açılırki kaş rengi onuda açıcıylamı açcaz:uhm:

bence kaşların gördüğüm kadarıyla saçına uyumlu..ama benim kaşlarım avatardaki gibi simsiyah..ve kolay kolay açılmıyo bile..kaş boyaları var ama şimdilik saç boyasıyla yapıcam küllü sarıyla..olmazsa kaş açıcı alıcam cnm.

siyah eski haliyle olanıda koydum kızlar şimdiki halinide koydum :) hafif kızıllık kaldı tabi ama küllü kumralla boyayınca bdhaki sefre dha ii olucak :) bu arada kaşlarımıda açtım bende :)

Eklentiler

• $adsız.JPG
    26,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $Görüntü014.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…