Acil Yardım Kızlar Lütfen !!!

oglum58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
135
11
68
Giresun
Bebeğim 24 saattir hareketleri azaldı eskiden karnımı zıplatan oğlumun şimdi bir iki sağdan sola geçişinden başka birşey hissetmedim. 36 + 2 günlük gebeyim. Dinlendim çikolata yedim sıvı tükettim ama eski hali yok. Nette baktım birkaç yerde bu haftalarda hareketler daha fazla hissedilir diyor bir iki yerde de bebek büyüdüğü için hareketler daha az hissedilir diyor. En son kontrolüm beş gün önce idi bebişim 3 kilo haftasına göre iri bir bebek doktor herşey normal demişti.Şimdi doktorumda burada değil ne yapsam bilemedim.
Birde son biraydır bende süre gelen adet sancısına , bağırsak sancısına benzer ağrı üç gündür daha bir arttı günde beş altı kez oluyor.
Normalmi bunlar.....

Canım sol tarafına doğru yat 2 saatte 10 hareket olması lazım elini koy karnına . Illa 2saat sürmesi gerekmez 1saat içinde 10 hareket ediyor da olabilir ama 2 satte 10 hareket herşeyin normal olduğunu gösterir. Sancılar için bilgim yok ne yazık ki benim de ilk hamileliğim. Doktorumun dediği şu: 10dkda bir veya 5 dada bir düzenli olursa doğum sancısıdır yoksa yalancıdır

Teşekkürler biraz uzanıp olmadı gideceğim doktora bayram bayram hekim bulmak mesela burada da

Uzandım falan bebeğin hareketlerini hissettim ama yeri dar gelmeye başladı önceki gibi kuvvetli değil. Bayram telaşı koşturmacayla yordum kendimi ondan kaynaklı olabilir diye kendimi teselli ettim :) Teşekkürler inceliğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…