- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 32
- Konu Sahibi helenbebek
-
ÜyeAslinda bir.nedeni yok canim..benim de ilk gebelikte ufak leke geldi ..icerde kanama var dedi.yat dedi seyahat yasak..hap verdi..aksine bayramdi ..esim tutturdu 3 saatlik yola..gittik ..sukur birsey olmadi.simdi 5 yasinda ..
İkinci gebelikte hep olur endisesi yasadim.2 aylikken denizde bile yuzdum.sikis tepis kara yolculugu yaptim .eger birsey olacaksa onune gecemeyiz.
Siz tedbirinizi alin tevekkul edin saglikli bebisiniz olsun ins
ben de devlet hastanesine gitmistim.muayene etti.onume ilac yazdi .verdi ic dedi..bakakaldim..Üye
Yeni
Tamam canım. Teşekkür ederim doğru söylüyorsun ama insanın elinde değil.doktora da sinir oldum.açıkçası beni aydinlatmadi.
Amin canım. İnşallah sağolun ilgilenip yazdığınız için teşekkür ederim.İlk hamileliğimde benimde oldu aynı anlattıkların,progestan kullandım bir kaç hafta sonra geçti,ikinci hamileliğimde hiç olmadı çok şükür,muhtemelen geçecektir Allah kolaylık versin sağlıkla alın kucağınıza.
Canım bende özele gittim.hiç devlete gitmedim.zaten.doktorum çok iyi alanında sadece bu konuda fazla aydınlatmadi.birşey olmaz dikkat et dedi.ben rahatsız oldum.ben de devlet hastanesine gitmistim.muayene etti.onume ilac yazdi .verdi ic dedi..bakakaldim..
Ciktigim gibi karsida ozel hastane vardi.girdim.doktora o da ayni ilaci verdi ama ilgilendi anlattii..icimi rahatlatti.dr onemli canim
Galiba öyle canım.ben çok hareketli bir insanım.yatmaya falan hiç alışkın değilim o yüzden çok zorlanıyorum. Ama mecbur malesef...Tatlim yatip dinlencen baska caresi yok. Benmde ilk 3ayim riskliydi. Hic hareket etmedim. Progestan kullandim. Meleklerimiz icin disimizi sıkcaz.
Galiba öyle canım.ben çok hareketli bir insanım.yatmaya falan hiç alışkın değilim o yüzden çok zorlanıyorum. Ama mecbur malesef...
İnşallah canım. Benim.şu an hiç ağrım falan yok hiçbirsey hissetmiyorum.bir sıkıntı yoktur değilmi.?Hamilelikte ilk 3 ay tehlikeli. 3 aydan sonra doktor gunluk yasantina don diyebilir. Bende oyle oldu mesela. Doktor gunluk yasantina donebilirsin tehlikeli bir durum yok dedi
İnşallah canım. Benim.şu an hiç ağrım falan yok hiçbirsey hissetmiyorum.bir sıkıntı yoktur değilmi.?
Sağol. Canım. Teşekkür ederim.Allahin izniyle hicbisey olmaz canm sen dikkat et yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?