- 29 Nisan 2015
- 183
- 77
- 98
Merhaba arkadaşlar. 13 gün önce bebeğimi kucağıma aldım, sanırım son kez aşık oldum ve bu aşkların en güzeliymiş. Bir çocuk dünyaya getirme fikrini zor kabullenen ben sürekli maddiyatla ilgili nasıl başarabilirizi düşünürken şimdi bambaşka sorunlarla karşı karşıyayım. Tabi birde lohusa kafası. Sağolsun kayınvalidem yanımda. Henüz yeni yeni alt değiştirebiliyorum. Üstünü değiştrmek banyo yaptırma fikri inanılmaz geriyor beni. Ona zarar verecek olma düşüncesi Allahım nasıl korkuyorum. Zaten oğlumun yüzüne bakarken masumiyetini görüp ağlayan ben sürekli ya kolunu bacağını çıkarırsam ya üşütürsem endişesi iyice psikolojimi bozdu. Birkaç saat önce ilk degq üstünü değiştirdim çocuk titremeye başladı nasıl korktum anlatamam. Banyoya girip dakikalarca ağladım. Ben kötü bir anneyim doğurmakla olmuyo beceriksiz kadın dedim hep içimden, kendimi üzüp durdum. Perşembe günü kayınvalidem gidecek inanılmaz mutsuzum. Nasıl yapacağım nasıl başaracağım hep bunu düşünüyorum. Ne olur benimle aynı durumu yaşamış arkadaşlar deneyimlerni paylaşsın nasıl atlatabilirim bu hastalıklı durumu bilmiyorum