Ay Allah razı olsun canim ya cevap yazdığın için. Üç gündür yatiyorum işe de gidemedim. Korkudan ilaci da icemedim. Dogal yollarla rahatlatmaya çalışıyorum bogazimi ama nafile. Bugün dr. randevum var ilaclari ic derse icecegim çünkü lokma yiyemedim üç gündür bebeğe bir sey olacak açlıktan diye korkuyorum. Sen ilk 3 aylik donemde kullanmış mıydın? Allah bağışlasın evladını, 20 haftalik görünüyor imzada sağlıkla kucağına alırsın inşallah❤Canım zaten doktor hamile grubu antibiyotik vermiş, ben de gebeliğimin başından beri 3 defa antibiyotik kullandım, sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ve mecbur kullanıyorum zinnat adında bir antibiyotiği. Zararlı olsa doktor yazmaz, demek ki ağır hastasın ve iyileşmen gerek, kullan ilacını, bol su iç, portakal mandalina falan ye, ballı ıhlamur da iyi gelir, acil şifalar dilerim, şimdiden geçmiş olsun
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah, evet ilk üç ayda iki kutu kullandım, 8 haftalıkken fitil kullandım, doktor verdikten sonra bi şey olmaz, doktoruna güven yoksa kendini riske atar mı hiç kaç yıl okumuş insan. Allah korusun enfeksiyon ciğerlerine iner kana karışır bebeğe geçer daha fena olur, yine de tekrar sor tabi tekrar doktoruna. Çok üzüldüm Allah şifa versin tez zamanda inşallahAy Allah razı olsun canim ya cevap yazdığın için. Üç gündür yatiyorum işe de gidemedim. Korkudan ilaci da icemedim. Dogal yollarla rahatlatmaya çalışıyorum bogazimi ama nafile. Bugün dr. randevum var ilaclari ic derse icecegim çünkü lokma yiyemedim üç gündür bebeğe bir sey olacak açlıktan diye korkuyorum. Sen ilk 3 aylik donemde kullanmış mıydın? Allah bağışlasın evladını, 20 haftalik görünüyor imzada sağlıkla kucağına alırsın inşallah❤
Nasıl rahatlattin beni bilsen❤ çok çok sağol canim benim ya. Bugün randevuda sorarim doktoruma gerekirse tekrar giderim kbb ye insallah bir sorun cikmadan atlatirim bu hastalığı. Okulda calisiyorum yuzlerce çocuk, havasız siniflar, hasta ogretmenler, anlayiş gostermeyen idareciler... Düşündükçe ağlayıp durdum iyilesemeyecegim diye. Ama icimi rahatlattin bekleyen herkes Allahın izniyle sağ salim alir Insallah meleklerini kucaginaAmin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah, evet ilk üç ayda iki kutu kullandım, 8 haftalıkken fitil kullandım, doktor verdikten sonra bi şey olmaz, doktoruna güven yoksa kendini riske atar mı hiç kaç yıl okumuş insan. Allah korusun enfeksiyon ciğerlerine iner kana karışır bebeğe geçer daha fena olur, yine de tekrar sor tabi tekrar doktoruna. Çok üzüldüm Allah şifa versin tez zamanda inşallah
Ayy ben seni çok iyi anlıyorum ben de öğretmenim, sürekli e koli diye bir bakteri kapıyorum okuldan, bol bol su iç vücuduna enfeksiyon girerse hemen atabilirsin o şekilde, ağlama tatlım yazık bebişe de stres hormonu gidiyordur öyle, iyi olcam de, en kısa zamanda iyi ol inşallah, sağlıklı günlerde görüşelim, güzel haberlerini alalım inşallahNasıl rahatlattin beni bilsen❤ çok çok sağol canim benim ya. Bugün randevuda sorarim doktoruma gerekirse tekrar giderim kbb ye insallah bir sorun cikmadan atlatirim bu hastalığı. Okulda calisiyorum yuzlerce çocuk, havasız siniflar, hasta ogretmenler, anlayiş gostermeyen idareciler... Düşündükçe ağlayıp durdum iyilesemeyecegim diye. Ama icimi rahatlattin bekleyen herkes Allahın izniyle sağ salim alir Insallah meleklerini kucagina
Ah meslektaşım hem güzel hem çok zor meslegimiz, dışardan anlasilmasa da❤ bol sıvı tuketiyorum ama direncim düşmüş iyice demek ki cabuk yakalandim grip aşısı oldugum haldeAyy ben seni çok iyi anlıyorum ben de öğretmenim, sürekli e koli diye bir bakteri kapıyorum okuldan, bol bol su iç vücuduna enfeksiyon girerse hemen atabilirsin o şekilde, ağlama tatlım yazık bebişe de stres hormonu gidiyordur öyle, iyi olcam de, en kısa zamanda iyi ol inşallah, sağlıklı günlerde görüşelim, güzel haberlerini alalım inşallah
Mesleğimiz çok güzel çok kutsal ama keşke daha iyi çalışma ortamlarına sahip olabilsek, sürekli enfeksiyon kapıyorum diye çok uzun süredir raporluyum ben, bu Aydan itibarende aylıksız izne ayrıldım. İdare yardımcı olmuyor, çalışma ortamı kötü, zaten kalabalık sınıflarAh meslektaşım hem güzel hem çok zor meslegimiz, dışardan anlasilmasa da❤ bol sıvı tuketiyorum ama direncim düşmüş iyice demek ki cabuk yakalandim grip aşısı oldugum haldedr randevusundan geldim icmeme izin vermedi o antibiyotigi doğal urunlerle tedavi dedi dayanicam artik yavrum icin bu günler geçer saglikla kavusuruz insallah evlatlarimiza
Aynen canim söylediklerinin hepsinin altına imzami atarim. Cok zor bir meslek ama oyle algilanmayısı üzüyor gerçekten. Keske şartlar daha iyi olsa keske. Ben de her yil 1 hafta 10 gün boyunca sesimi kaybediyorum okuldan aldigim enfeksiyonlar ve sesimi yormam yüzünden. Inan yataktan cikamiyor, nefes alamiyorum, aglayamiyorum, gulemiyorum sesim fisilti halinde bile cikmaz oluyor. Idare 1 hafta gitmeyince suratina bakmiyor. Allah kimseye yasatmasin. Bu yıl en buyuk korkum yine ayni seyleri yasamak. Kendimi degil bebegimi düşünüyorum. Insallah atlatabilirim bu kışı. Sen oldukca agir geciriyorsun sanirim. Erken ayrilacagina gore izine. Cok dikkat et kendine canim benim. Allah sifa versin. Cok zorda kalirsam ben de ayrilirim hic düşünmem. Iyi yapiyorsun, saglikla bekle bebişini saglicakla al insallah kucağına❤Mesleğimiz çok güzel çok kutsal ama keşke daha iyi çalışma ortamlarına sahip olabilsek, sürekli enfeksiyon kapıyorum diye çok uzun süredir raporluyum ben, bu Aydan itibarende aylıksız izne ayrıldım. İdare yardımcı olmuyor, çalışma ortamı kötü, zaten kalabalık sınıflarAllah tüm hamilelerin yardımcısı olsun uzaktan kolay görünüyor ama allah korusun yavrularımızı, bizim çektiklerimiz bir yana onlara zarar gelmesinden ödümüz kopuyor. Sen de bir an önce iyileş inşallah canım benim, daha da minicik minnoşun sağlıklı günler dilerim
Daha iyi sayılırım canim cok sağol sorduğun için. Ilaclari almadim ama cok zorlaniyorum. Ozellikle okul saatlerinde bogaz agrisi cok yipratti beni. Bugün biraz daha iyiyim ama binlerce şükür olsun. Sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik❤NaNa_ canım nasıl oldun daha iyisin inşallah
Ayrıldım kuzum benim çalışma şartlarım çok zor ve idare hiç yardımcı olmuyor, ağır da geçiyor hamileliğim o yüzden bu bebiş tembel işi olduÇok sağol canim benim insallah bununla kalır bir daha bu şekilde hasta olmamsen ayrıldın degil mi ayliksiz izne? Ne güzel yapiyorsun, dinlen guzelce bebege bol bol hazırlık yap annesi normalde hic ilgimi cekmezdi ama bu aralar o kadar takip ediyorum ki bebek örgülerini. Patikler, yelekler... En kısa zamanda öğrenip ben se öreceğim melegime
Vallahi içinde olmayan bilemez ne kadar zor oldugunu. Seni o kadar iyi anliyorum ki canim iyi ki ayrilmişsin, bebek icin her seye değer. Benim de ders saatim cok fazla, sabah 5.30da kalkiyorum okul çok sıkıntı. Ikinci dönem düşünüyorum ben de ayrılmayı. Saglikli gelişsinler de onemli olan oAyrıldım kuzum benim çalışma şartlarım çok zor ve idare hiç yardımcı olmuyor, ağır da geçiyor hamileliğim o yüzden bu bebiş tembel işi oldusağlıkla doğsunlar da bizim çektiklerimiz önemli değil, çok şükür allahım olmayanlara da versin
Aynen kuzum bebeklerimiz iyi olsun da biz idare ederizVallahi içinde olmayan bilemez ne kadar zor oldugunu. Seni o kadar iyi anliyorum ki canim iyi ki ayrilmişsin, bebek icin her seye değer. Benim de ders saatim cok fazla, sabah 5.30da kalkiyorum okul çok sıkıntı. Ikinci dönem düşünüyorum ben de ayrılmayı. Saglikli gelişsinler de onemli olan o