Merhabalar ben 1 buçuk senedir iş arıyorum üniversite mezunu dil bilen bir kişiyim okulu bitirince memleketime döndüm. başlamam halinde tekrar istanbula gideceğim iş arama sürecinde 2 yıllık çocuk gelişimi bölümüne yazıldıım 1 . sınıfı bitirdim( memleketimde )bu işe başlamam durumunda okulu dondurucam tecrübesiz bir insanım daha önce hiç bir yerde çalışmadım. global exchange isimli firma beni aradı işe alındım 3. hava limanında çalışıcam döviz işi yapan bir firmaymış fakat işe başlayıp başlamama konusunda karar veremedim sizce değermi 2 300 ytl maaşı var tavsiyelerinizi ve firma hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın sizce bu işi kabul etmelimiyim yoksa başka fırsatlarımı beklemeliyi
hayır evim ve öğrenciliğimden kalma kurulu bir düzenim var sadece geri gitmeme deyecekmi bu konuda kararsızım iş tanımı döviz çeviri fakat müşteri ilişkileri olarak geçiyor.Kirada oturacaksın anladigim kadarıyla. Hiç iş tecrüben yokmuş. Bir yerden başlamak lazım sonuçta. Hiç iş tecrübesi olmayan birine de al sana 5-10 bin lira maaş demez kimse nihayetinde
görev tanımı döviz çeviri diye geçiyor fakat firma ispanyadanİstanbulda ‘mısınız? Maaş çok az , göreviniz ne olacak? Kimbilir nasıl kazanıcak turistlerden dövizleri firma. Oraya ulaşım nasıl olacak? Ve bir işe çok acil ihtiyacınız var mı? Eğer yoksa bence değmez, anasının nikahında olacak 3. havalimanı.
reklamcılık bitirdim evet bulamadım müşteri ilişkileri ilanda gördüm bu şekilde başvurdum. İşssizlik beni çok yoruyor hem maddi hemde manevi anlamdaBen olsam okulu okurdum. İlerleyebileceğin bir meslek değil. Döviz al tl ver tüm gün bu. Üniversiteyi bitirdiğin bölüm ne? Onunla ilgili iş bulamadığın için mi burayı düşündün?
hayır evim ve öğrenciliğimden kalma kurulu bir düzenim var sadece geri gitmeme deyecekmi bu konuda kararsızım iş tanımı döviz çeviri fakat müşteri ilişkileri olarak geçiyor.
siz bu konuda bunamı takıldınız anlamadım tl mi demem gerekiyordu keşke tavsiyede bulunsaydnız anlamadımYTL mi?
evet çalışmak kadar güzel bir şey olamaz bencede bende içime tam sinse hiç tereddüt etmeden başlıycam sizinde evladınız olmuş ama allah bağışlasın buda çok güzel birşeyBen olsam işe başlardım. Hatta servis imkanı varsa hiç kaçırmazdım. Hem iş tecrübem olur hem hayatıma yenilik. Oğlum doğduğundan beri evdeyim çalışmayı kendi paramı kazanmayı o kdr çok özledim ki.
Dur kız, tam da uzun mesajımı yazıyordum:)siz bu konuda bunamı takıldınız anlamadım tl mi demem gerekiyordu keşke tavsiyede bulunsaydnız anlamadım
evet aynı şartlar benim içinde geçerli bu şartlar hepsi bu işe başlamam halinde okul öncesini rafa kaldırıyorum kendi mesleğimden ilerliycem en azından alakalı yani fakat kararsızlığım var siz ne düşünüyorsunuz ?Dur kız, tam da uzun mesajımı yazıyordum:)
Global exchange ile ilgilibir mesaj bana da geldi ama 3300 brüt+ 400 yemek artı servis şeklindeydi. Yani size söyledikleri rakam aslında alacağınız en düşük para. Agi'yi de ekleyince elinize 2500 gibi bir rakam geçer, yol ve yemek onlardan olduğu için ve haftanın çoğunu neredeyse iş yerinde gecireceginiz için bence o parayla rahat rahat yaşarsınız .
Bu arada merak ettim çalışma saatleri+izni ne zaman? Vardiyalı falan mı?
Ek olarak işkur sitesini öneririm, okul öncesine yönelik çok sayıda iş oluyor oralarda.
aslında ben onu ortalama hesapladım yıllık bürüt 36. 400 tl diye aylık 2 300 olmuyormu o halde ?Dur kız, tam da uzun mesajımı yazıyordum:)
Global exchange ile ilgilibir mesaj bana da geldi ama 3300 brüt+ 400 yemek artı servis şeklindeydi. Yani size söyledikleri rakam aslında alacağınız en düşük para. Agi'yi de ekleyince elinize 2500 gibi bir rakam geçer, yol ve yemek onlardan olduğu için ve haftanın çoğunu neredeyse iş yerinde gecireceginiz için bence o parayla rahat rahat yaşarsınız .
Bu arada merak ettim çalışma saatleri+izni ne zaman? Vardiyalı falan mı?
Ek olarak işkur sitesini öneririm, okul öncesine yönelik çok sayıda iş oluyor oralarda.
okul iki yıllık bir yılını okudum ikinci yıla geçtim anadolu yakasında oturuyorum kadıköyde benim extra yapıcağım şey okulu dondurup eskişehirden istanbula gitmek ailem eskişehirde maddi sorunum yok fakat deymeyecek bir iş için taşınma konusunda kararsızım sadeceevim düzenim var demişsiniz. evi dağıtmadığınıza göre kendi eviniz. eviniz hangi semtte? kira olmayacaksa bir şekilde çalışmaya başlamak için bir fırsat olabilir sizin için. en azından denemeye değer. okulu dondurabilecek misiniz? başladıktan sonra dondurma işlemi yapılabiiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?