acil yardım işe başlama konusunda kararsızım

loveher93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
92
36
38
32
Merhabalar ben 1 buçuk senedir iş arıyorum üniversite mezunu dil bilen bir kişiyim okulu bitirince memleketime döndüm. başlamam halinde tekrar istanbula gideceğim iş arama sürecinde 2 yıllık çocuk gelişimi bölümüne yazıldıım 1 . sınıfı bitirdim( memleketimde )bu işe başlamam durumunda okulu dondurucam tecrübesiz bir insanım daha önce hiç bir yerde çalışmadım. global exchange isimli firma beni aradı işe alındım 3. hava limanında çalışıcam döviz işi yapan bir firmaymış fakat işe başlayıp başlamama konusunda karar veremedim sizce değermi 2 300 ytl maaşı var tavsiyelerinizi ve firma hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın sizce bu işi kabul etmelimiyim yoksa başka fırsatlarımı beklemeliyim ?

Ytl derken?
Bence biraz güncele gelin sonra işe başlayın.
Aileniz ile yaşamayacaksanız yada iş yeri barınma gibi imkanlarınızı sağlamıyorsa o maaşla İstanbul’da geçinmeniz imkansız.

Ytl derken?
Bence biraz güncele gelin sonra işe başlayın.
Aileniz ile yaşamayacaksanız yada iş yeri barınma gibi imkanlarınızı sağlamıyorsa o maaşla İstanbul’da geçinmeniz imkansız.
A BAK SEN HERŞEYİ BİLİYORSUN NE GÜZEL YTL İLE TL Yİ AYIRABİLİYORSUN ŞİMDİ CEO OLABİLİRSİN YOL AL NAŞ

İş bulmak bu devirde çok zor.
Bence başlayın bir yerden.
Bir de işverenlere tecrübesizim falan demeyin. Cesur ve aktif görünün.
Çocuk gelişiminden de bi şey olmuyor.
Hele ki 2 yıllık bölümleri okuyanlara burun kıvırıyorlar.
Gerçi daha önce de üniversite okumuşsunuz.
Beklerseniz hiç başlayamazsınız. Hemen bi adım atmalısınız. İş hayatı böyle başlar.
Evde oturup daha fazla düşünmeyin yani. Harekete geçmeniz lazım. Tecrübe kazandıkça daha güzel kapılar açılacaktır.

Back
X