Acil yardım ılıskıdeyken yanma

• Konu Sahibi Konu Sahibi azl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

azl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
94
5
36
Bursa
arkadaslar merhaba ;

benım sorunum cınsel ılıskı sırasında ılk gırıstekı yanma , tabı bu sadece ılk gırıste oluyor sonrasında gecıyor , mantar rahatsızlıgı gecırdım hala sacma sapan ılaclar kullanıyorum mantarım gectı kasınma vs ama ıcten kurutmaya calısıyoruz sorum su kı bu yanmanın sebebı ne olabılır gecmesı ıcın ne yapmam gerek

yanma gecmeden ilişkiye girme derim ben cok kotu oluyor sonrası kuruluk catlama kanama varsa zaten iyice ilerlemiştir mantar ilac ismi veriliyormu bilmiyorum ama bir krem var geciriyor en azından kanama yanma kalmıyor sonrasında

Son düzenleme:
yanma gecmeden ilişkiye girme derim ben cok kotu oluyor sonrası kuruluk catlama kanama varsa zaten iyice ilerlemiştir mantar ilac ismi veriliyormu bilmiyorum ama bir krem var geciriyor en azından kanama yanma kalmıyor sonrasında

kuruluk var bıraz ıste vajına dudaklarının uzerınde kabuklar falan bır suru ılac kullaınıyorum tatlım daha bgn doktora gıttım ıtraxly nıdozol verdı ıste .. ztn bıteralde kullanıyorum oda bugun son .. nıye boyle oluyor anlamadım

bende aynı sorunları yasadım mantar olayı bitmemişken ilşkiye girersen tam iyilesmeden tekrarlıyor icten kurutma bitmişsse dısarı atıyor sonucta oda tahriş ediyor daha dogal yolları denedınmi mesela zeytinyagi cildi tazeliyor

batıkonla sırkelı su denedım bır ıse yaramadı gıbı .. batıkon daha cok tahrıs yaptı .. artık dayanamıyorum doktorlara o kadar paralar verıyorum ııcım parcalanıyor gecmıyor dıye bursada oturuyorum acıbademe gıdıyorum doktora prof her muayne 200 lıra sen dusun artık nasıl acınılası bır durumdayım .. ıcten kuruttugu ıcın sanırım kuruluk oluyor , bugun yanma ıcınde tedavı olmam gerekıyor mu dedım yok dedı .. bakalım bu ılacları kullanıcam bıde oyle bısey kı ılaclar mıde bulantısı yapıyor calısıyorumda leyla gıbı gezıyorum ya psıkolojım alt ust

cnm zor biliyorum ya cook gecmis olsun birde bazı insanlarda sürekli tekrarlıyor vücüt alısıyor ya ama en cokta sudan oluyormus doktorum kendını cok yıkama demıstı özellikle ilişki sonrası rahim acık oluyor siz bayanlarda her yerim temizlensin deyip karıstırıyorsunuz habire demıstı:) ins.. biran evvel gecer

geçen yıl bende aynı sorunu yaşamıştım. bir fitil var 7 günlük. 7 gün boyunca ilişkiye girmiyorsun. her gece bir tanesini vajinadan içeriye bırakıp yatıyorsun kalkmaman gerekiyor gece boyu. sabaha kadar o içeride eriyor.ve mantar geçiyor. dışarıdaki mantar da sadece kremle geçiyor.geçmiş olsun.

Uzman bi jinekoloğa gitmeniz daha doğru olur yanmanın altında yatan sebebi kim bilebilir

Geçmiş olsun bende daha önce bunları yaşadım büyük ihtimalle mikrop kapmışsındır benden smeer falan almışlardı çok şükür temiz çıktı
birde bana karbonatlı suyla yıka demişlerdi bende pek bi etki etmedi + sirkeli su diyorlar bi dene istersen ama doktor yolu görünüyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…