- 3 Şubat 2017
- 943
- 2.013
- 113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen baktım ben bu sahsı engellemiştım dıye engellı lısteme baktım hala engellı duruyor ama mesajıda gelmıs. Ha mesjaın ıcıne tıklayınca bu konusmaua yanıt veremezsın dıyor sıldım tabı hepsını. Eve ttıpkı konusmauo sılmeden bırımı engellersın ya mesajlar gıder . Engelı kaldırınca gerı gelır. bunlar engellı oldugu halde gerı gelenler. Ya boyle flort gıbı konustufum olmus ama hıc cıkmadım tabo bır ıkı tane onlardan durunca ben de esım takılır uzulur dıye dusndum sonradan soyledm ama takılmadı neysekıEngellenen listeye baktın mı? Hala engelli insanlar duruyor mu?
Mesajları silmeden engellediysen, engelleri de eşin kaldırmış olabilir mesajlarda öylelikle geri gelmiştir.
Ben yabanxı bırını takıp edınce (rıhannna vs sarkıcı) hemen ıstek kutuma oyle vırus gıbı how r yoy yazılı altındada cınsel bı foto bı mesaj belırdı ama ıcıne belkı 300 kısıyı etıketlemısler hanı coklu mesaj gıbı bısey. Ben takıp ettıgım sayfayşa alakalıdır dıye dusjndum.valla sımdı ne gerek bardı ortak hesaba dıyorum. Tek basımada actırmoyor ben zamanında ama cok kızıyordım benmle daha ozel seyler yasıyorken ınstagramda senın bızım hayatımzdan daha ozel neyın olabılır ki dıyordım. Sımdı o aynı seyı dıyor actormıyor hesbaı ortak yapıncada ısımı gelmıstı ne bıleyım bana takık bırı falan varsa esımle ortak oldugnu gorur rahatsız etmez dıyodum ama basa belaymısNe kadar abartmışsınız. Eskiden kalan mesajlar işte, dert edecek ne var?
Ortak hesap konusunda ben de bir çok arkadaşla aynı fikirdeyim. Hatta artırıp eşiyle ortak hesap açan arkadaşlarımı takipten çıkıyorum.
Bu arada hesabım açık olmasına rağmen bana hiç bahsettiğiniz şekilde sapık mesajlar gelmiyor.
Evet onu bılıyorum ama ıste bende orası tıklammıyor derken sımdı sana ekran atmak ısterken orda ayarar gıbı bır buton var meger ona basıyormusum emojler falan gıdıyormus sımdı oldu tesekkur edrrım
Bosanma olmaz tabıde ben esıme gecmısını cok takıp kavga cıksrıyorum hemde kendı kendıkı uzuyorum. Mesela sınemya goturur buraya daha once koz arkadasınımı getırdın vs bıyere yemege gıderız daha once sevgılını getırdıgın yeremı getırdın benı dıyorum. Halbukı oda bemde ankarada yenıyız cok biyer bılmıyoruz heryere ilk kez benle goder ama yınede takıyorum. sımdı ben boyleyken. Oda bıkac kisyle ılımkı konustugum seylerı gorup illa takcaktı huzurrsuz olacaktık. Yoksa gercekten bosnma sebebı seyler degıl. Ay keske sılebılsem hesabı bıgun yeltendım ama sıldıkten sonra 16 gun byunca gırmemen gerekıyormus gırersen sılınmıyormus hesap esımın teldede acık oldugu ıcın her dk gırıs yaoınca sılınmedı soyledm nıye sılnmedı dıye sen hesnaımı sılmeye calsuosun dedı kaldı oyleBöyle hergün huzursuz olunmaz. Madem şifre var sizde. Hesabı eşiniz uyurken silin. Resimleri falan temizleyin tabi önce. Eşiniz girmeye çalışınca giremeyecek tabi :) saçma sapan sayfalar geliyordu. İstek geliyordu. Açık saçık kızlardan sinir oldum sildim deyin. Siz üste çıkın yani. Sildiniz diye boşanacak değilsiniz
Benm için ilk ilişkimdi cunku ilk tanıstıgım kısıylede hemen evlenınce sankı cabul olmus gıbı oldu bide ayrı sehırlerde yasıyorduk 3 ayda bır gunubırlık gorusebılıyorduk herkes adamla daha dogru duzgun gorusemıyorsun evlenmek ıcın dogrumu kararmı erken degılmı vs dıyordu ondan oyle dedm.O diil de 2 yıl çabuk bi süre mi oluyor evlilik kararı almak için ben ona takıldım
Yok instagramda hemen siliniyor. Anında ben silmiştim. Tarayıcıdan girinBosanma olmaz tabıde ben esıme gecmısını cok takıp kavga cıksrıyorum hemde kendı kendıkı uzuyorum. Mesela sınemya goturur buraya daha once koz arkadasınımı getırdın vs bıyere yemege gıderız daha once sevgılını getırdıgın yeremı getırdın benı dıyorum. Halbukı oda bemde ankarada yenıyız cok biyer bılmıyoruz heryere ilk kez benle goder ama yınede takıyorum. sımdı ben boyleyken. Oda bıkac kisyle ılımkı konustugum seylerı gorup illa takcaktı huzurrsuz olacaktık. Yoksa gercekten bosnma sebebı seyler degıl. Ay keske sılebılsem hesabı bıgun yeltendım ama sıldıkten sonra 16 gun byunca gırmemen gerekıyormus gırersen sılınmıyormus hesap esımın teldede acık oldugu ıcın her dk gırıs yaoınca sılınmedı soyledm nıye sılnmedı dıye sen hesnaımı sılmeye calsuosun dedı kaldı oyle