Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak.
Direk olaya giriyorum.Yaşım 22. 26 Mayıs tarihinde ilk adetim başladı ve genelde 6 gün sürüyor buda 1 haziran ' a denk geliyor. 7 Haziranda Sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ve nişanlım vajinamın üstüne boşaldı. Kızlık zarı patlama gibi durum söz konusu olsaydı fark ederdim heralde acısından yada kanamasından. Sadece sürtünme olayı oldu korumasız şekilde. Ve 2 dk sonra temizlendim. 5 Temmuz tarihine kadar adet olmadım. yaklaşık 10 günlük süreç gibi durum geçti şüpelendik test yaptım ÇİFT cizgi çıktı. Kesin olmak için BETA-HCG testi yaptırdık. şöyle sonuç verdiler.
sonuç : * 25307
Birim : mIU/mL
Referans : 0-5.3 ve altında haftalar felan yazıyor tam bilmiyorum nedir. Testin sonucunu veren kişiye sorduğumuzda ise bu sonuca bakılırsa 1 aylık hamile görünüyorsunuz dedi.
Böyle bir durum söz konusumudur? Kızlık zarı patlamadan , yahut içime boşalmadan böyle bir şey mümkün mü olumlu olumsuz herkezden cevap bekliyorum.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Idrar testinde yanılma payı olabilir ama kan testi kesin sonuç verir.muhtemelen sonuç doğru.kızlık zarıyla hamileliğin bir ilgisi yok yani evet hamile kalabilirsin
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak.
Direk olaya giriyorum.Yaşım 22. 26 Mayıs tarihinde ilk adetim başladı ve genelde 6 gün sürüyor buda 1 haziran ' a denk geliyor. 7 Haziranda Sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ve nişanlım vajinamın üstüne boşaldı. Kızlık zarı patlama gibi durum söz konusu olsaydı fark ederdim heralde acısından yada kanamasından. Sadece sürtünme olayı oldu korumasız şekilde. Ve 2 dk sonra temizlendim. 5 Temmuz tarihine kadar adet olmadım. yaklaşık 10 günlük süreç gibi durum geçti şüpelendik test yaptım ÇİFT cizgi çıktı. Kesin olmak için BETA-HCG testi yaptırdık. şöyle sonuç verdiler.
sonuç : * 25307
Birim : mIU/mL
Referans : 0-5.3 ve altında haftalar felan yazıyor tam bilmiyorum nedir. Testin sonucunu veren kişiye sorduğumuzda ise bu sonuca bakılırsa 1 aylık hamile görünüyorsunuz dedi.
Böyle bir durum söz konusumudur? Kızlık zarı patlamadan , yahut içime boşalmadan böyle bir şey mümkün mü olumlu olumsuz herkezden cevap bekliyorum.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Anladım içime boşalmadan , hamile kalabilirmiyim. Sadece üstüme boşaldı dışarıya o kadar. 2 dk sonra temizleme oldu.
test nedir onuda bilmiyorum öyle dediler onada emin değilim.
25307 sonuç diyor MIU/mL 0-5.3 diyor
Malesef cnm dediğim gibi sürtünme yoluylada kalabilirsiniz ve nitekimde öyle olmuş zaten
ne kadarlık bir bilginiz varmı ?
Son adet tarihine göre hesaplanıyor hangi günde olduysan en son.yani senin 5 hafta 6 günlük
teşekkür ederim. istek dışı olan bir şey benim aldırmam gerekiyor kesinlikle. Günahını nasıl verecez bilmiyorum.
kürtaj olmak zorundayım. daha düğünümüz seneye 14 ay var.
ctesi kürtaj olucam cok sıkıntı çekermiyim 7 haftalık olmuş olacak.
Şimdi ne desem sana boş cnm.asla seni yadırgamıyorum tabi ama keşke daha dikkatli olsaydın.en azından bundan sonrası için önlemler al.kürtaj konusuna gelince sıkıntı çekilecek bi durum yok.doktorunu çok iyi seç Dr çok önemli bu konuda.bayılman ayılman hepsi 30 dakika sürüyor sonrasında bi saat dinlenmen yeterli kalkabilirsin ama ağır hareketlerden kaçın.birde kürtaj sonrası adet düzenin değişebilir endişelenme.kürtajdan sonra kişiye göre değişkenlik gösteriyor.mesela ben zorunlu kürtaj oldum 46 gün sonra regl oldum ama iki ayı geçerse Dr danışırsın.zaten Dr sana neler yapman gerektiğini söyler
Ya burda sürekli iliskiye giripte yillardir cocuk sahibi olmaya calisan bayanlar var sense sadece üstüne bosalmadan ötürü bile kolaylikla hamile kalabiliyosun. Cok adaletsiz bir dünya...
Ya burda sürekli iliskiye giripte yillardir cocuk sahibi olmaya calisan bayanlar var sense sadece üstüne bosalmadan ötürü bile kolaylikla hamile kalabiliyosun. Cok adaletsiz bir dünya...
Aynen katiliyorum ben 6 senedir bekliyorum ugrasiyorum gitmedigim doktor kalmadi bunlar evli degil ya nisanli ya sevgilisiyle surtunmeyle hamile kaliyorlar bi anlam veremiyorum
gayri ihtiyarı tebessüm ettim ilk paragrafa..O kadınlardan biri de benim arkadaşlar ekimde 7.yılımıza giricez her ay haldır haldır ilişki.... yok yumurtlama günü hesapla yok ayakları dik şekilden şekile gir yok ot çöp kullan falan hatta geçen ay tüp bebek denedik gene olmadı bu ay tekrardan denicem hem de eşimle hiçbir sorunumuz yok demem o ki biz bukadar sıkıntı çekerken olanlara bak hem de üste boşalmayla biz bir evlat için herşeyimizi vermeye razıyız ama işte....
Canım yargılamak değil niyetim ama bi arkadaş da demiş düğünü öne çekin diye haklı bence... şu anda bi mucize taşıyosun benim gibilerin isteyip de kavuşamadığı bi mucize......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?